Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rapor
Sabah
Peynir
Zeytin
İki dilim ekmek
Bir dlim salam

Öğlen
Uç kask domatesli bulgur pilavi
İki yeşil biber

Aksam
Havuç salatasi

Yeşil elma
Su bir lt
Spor
Leslie
Yürüyüş
50 mekik
40 ip atlama

ekmekle et ürünü yenmiyor canım

ekmek yediğin gün bulgur/bakliyat da olmamalı

öğünlerinin yanında süt ürünü olmalı

Eşin senin yanındaysa bi sorun yok gidebilirsin Bence.hele hele orada bu kadar sıkılıyorsan bi çözüm olmalı.burda da kızına bakacak kimse yok dimi?eşinle müşterek bakıyorsunuz.baka biliyor ne güzel. Benimki bakamaz asla

Çok güzel bakıyor benden daha iyi bile bakıyor. Burda annesi var ama bakamaz .orda halaları söz verdi bakarız diyo.gidiyom diyorum ya ne kaybedicem en azından deniz kenarı.sosyal hayat var dimi

Çok güzel bakıyor benden daha iyi bile bakıyor. Burda annesi var ama bakamaz .orda halaları söz verdi bakarız diyo.gidiyom diyorum ya ne kaybedicem en azından deniz kenarı.sosyal hayat var dimi
Mutlu olacaksan git tabi zeynuşum.inşallah iyi insanlar olurlar da mutlu olursun sende.peki ne zamana çıkar bu tayin?

Kocaeli İstanbulun dibinde..ben yıllar önce gitmiştim teyzem orada yaşıyor...güzel şehir...bence git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…