- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Rapor
Sabah
Peynir
Zeytin
İki dilim ekmek
Bir dlim salam
Öğlen
Uç kask domatesli bulgur pilavi
İki yeşil biber
Aksam
Havuç salatasi
Yeşil elma
Su bir lt
Spor
Leslie
Yürüyüş
50 mekik
40 ip atlama
menün sporun güzel canimRapor
Sabah
Peynir
Zeytin
İki dilim ekmek
Bir dlim salam
Öğlen
Uç kask domatesli bulgur pilavi
İki yeşil biber
Aksam
Havuç salatasi
Yeşil elma
Su bir lt
Spor
Leslie
Yürüyüş
50 mekik
40 ip atlama
İyiyim nazim sen naslsn:)hoşgeldin canım . nasılsın
Eşin senin yanındaysa bi sorun yok gidebilirsin Bence.hele hele orada bu kadar sıkılıyorsan bi çözüm olmalı.burda da kızına bakacak kimse yok dimi?eşinle müşterek bakıyorsunuz.baka biliyor ne güzel. Benimki bakamaz aslaKızlar bisey sorucam size.simdi ben malatyaliyim ama oraya yayınım çıkmıyor puanı yüksek diye .ve kızına bakacak biri lazim o yüzden birinin bakacağı bi yerde yaşamamız gerek.kocaeline yetiyo puanın halaları orda tanıdığım kadarıyla iyi insanlar esimde benim sözümü dinler gitsem mi ne diyorsunuz.lütfen herkes samimi düşüncesini paylassin herkesten yorum istiyorum
Çok güzel bakıyor benden daha iyi bile bakıyor. Burda annesi var ama bakamaz .orda halaları söz verdi bakarız diyo.gidiyom diyorum ya ne kaybedicem en azından deniz kenarı.sosyal hayat var dimiEşin senin yanındaysa bi sorun yok gidebilirsin Bence.hele hele orada bu kadar sıkılıyorsan bi çözüm olmalı.burda da kızına bakacak kimse yok dimi?eşinle müşterek bakıyorsunuz.baka biliyor ne güzel. Benimki bakamaz asla
Mutlu olacaksan git tabi zeynuşum.inşallah iyi insanlar olurlar da mutlu olursun sende.peki ne zamana çıkar bu tayin?Çok güzel bakıyor benden daha iyi bile bakıyor. Burda annesi var ama bakamaz .orda halaları söz verdi bakarız diyo.gidiyom diyorum ya ne kaybedicem en azından deniz kenarı.sosyal hayat var dimi
Mayısta tayin acilicakMutlu olacaksan git tabi zeynuşum.inşallah iyi insanlar olurlar da mutlu olursun sende.peki ne zamana çıkar bu tayin?
Kocaeli İstanbulun dibinde..ben yıllar önce gitmiştim teyzem orada yaşıyor...güzel şehir...bence git..Çok güzel bakıyor benden daha iyi bile bakıyor. Burda annesi var ama bakamaz .orda halaları söz verdi bakarız diyo.gidiyom diyorum ya ne kaybedicem en azından deniz kenarı.sosyal hayat var dimi
Tamam kuzum anladimekmekle et ürünü yenmiyor canım
ekmek yediğin gün bulgur/bakliyat da olmamalı
öğünlerinin yanında süt ürünü olmalı
Sağol canimmenün sporun güzel canim
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.bazı arkadaşlarım (is yerinden ) gitme ailenin akrabaları ordaysa filan diyo sence ne yapmaliyim ablaKocaeli İstanbulun dibinde..ben yıllar önce gitmiştim teyzem orada yaşıyor...güzel şehir...bence git..
Canım önemli olan ailesi.akrabalardan ne zarar gelirki.olmadı iletişimi kesersin.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.bazı arkadaşlarım (is yerinden ) gitme ailenin akrabaları ordaysa filan diyo sence ne yapmaliyim abla
Doğru diyorsunuz mayısta isticem tayin artik nasipCanım önemli olan ailesi.akrabalardan ne zarar gelirki.olmadı iletişimi kesersin.
İnşallah canım.hayırlısıDoğru diyorsunuz mayısta isticem tayin artik nasip
İyi insanlar evet
Eş değiliz ama menun super dayanamadım yazmak istedimMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
1 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
Mercimek çorbası
Yoğurt
Aksam
Karnabahar köfte
Yoğurt
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?