Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum

kahvalti

yumurta haslamasi
cok az peynir
3 adet zeytin
1 dilim tahil ekmek

öğlen

pirasa yemegi
ayran

aksam
tarhana corbasi
cacik

Türk kahvesi sekersiz

spor 1 saat yurudum
yarim saat bisiklet surdum

3 litreyi suyumu icmis olurum

Niye kimse yok ya.kızlar nerdesiniz kaç gündür hep boyle .peri zaten bi uğrayıp gidiyon kız cadi

Periye de bi el at zeynuşum yaaa.hani sen böğle diyon ya boş diye ama geriden gelenlere ne zor oluyo sayfaları okumak

Aynura ben hic PC sen girmeme ne ragmen hep tel.den giriyorum ama bütün sayfaları okuyuyorum her seferinde biliyon mu.hic atlamiyorum

Bir yere kaybolmuyorum yaaa :) spora gidiyorum diye yazmıştım ya ondan yoktum :) şimdi geldim daha yeni. ama acaaayippp dinç hissediyorum kendimi sanki hiç gitmemişim gibi :)))

Bugünki menüm

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
omlet
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
1 dilim tb ekmeği

Akşam:
haşlanmış tavuk
salata
yoğurt

1,5 lt su içtim. şuan hala devam ediyorum 2,5 a tamamlıyorum.
Spor olarakta 30 dk bisiklet, 15 dk koşu bandı (farklı hızlarda), gevşeme hareketleri, 10 kg ağırlıkla 10 kez kol hareketi, 50 kez 10 kg,50 kez 15 kg olmak üzere 100 iç bacak hareketi, 50 kez 10 kg,50 kez 15 kg olmak üzere 100 dış bacak hareketi, 20şer kez sağ ve sol twister.

Bir süre için bitki çayı içmiyorum bağırsak ve midemde sorun olduğu için.

birde dünde yazmadım galiba hatırlamıyorum. ilacım bitene dek (sanırım bir hafta daha) şeftali suyu içiyorum. çünkü bir ilacım meyve suyuna katılıp içilmesi gereken bir toz. normalde doktorum tarafından hazır içecekler yasak ama evde yapma imkanı olmayınca mecburen bu haftalık idare edicem.

Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okudum hakkaten sayfalar baya ilerlemis.
Aynuram işin zor kayinvalide görümce allah sabır versin.

Allahım senin rizan için katlaniyorum de de madem ibadet hükmüne geçsin canım.

Menüm

sabah kahvaltıya davetliydim.
Peynir çeşitleri zeytin domates salatalik menemen yedim

Öğle yemeği yemedim
ikindi elma
ceviz

akşam
ıspanak
yogurt

Eklentiler

• 20150228_171029.webp
    27 KB · Görüntüleme: 70
Bi merhaba diyon kayboluyon kız
bir kaç gündür rahatsızım diye gelip merhaba diyip gittim doğru diyorsun aslında cuma günü de raporum bitti işe gidince bu sefer kaç günlük yapmam gerekenler birikince yoğundum. bugünde kaç günün yorgunluğuyla bool boool uyumuşum sonra spor falan deyince bu saat oldu :)

Katlanamıyorum ki ööle diyum.sürekli dua ediyorum sen kurtar Allahım diye.menün de çok iyi canım

No name canım senin yerine olsam giderdim Kocaeli'ne şehir sosyal hayat daha çok. Yine sen bilirsin

Bugün ve neredeyse her gün on bin adımı geçiyorum kızlar. Şu anda bunun haricinde ekstra spora baslamadim. Kendimiblisteye girmeye saklıyorum
listeye girince eliptik yapıcam söz. Bugün de iki litre suyu zar zor tamamliycam. Tek eksiği su. Hep aksam içiyorum ne yazık ki

Selam kızlar dünden beri uyuyorum ara ara anca uyandım
Dünkü menümu de yazmamisim
Dünkü menüm
Kahvaltı 8:00
Çavdar ekmekten beyaz peynirli tost
Yarım greyfurt
Öğlen 14:00
Koca 1tabak salata
Tavuk köfte
1bardak kola zero
Akşam
Köfte salata ayran
Bugün ki menüm
Kahvaltı
Çavdar ekmekten tost
3yk mercimekli tavuklu kavurma
Öğlen
80gr ton balık
1kutu süt
Ara
1elma
Ayran
Akşam
Firinda Tavuk bol sebzeli
1saat fitness 2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…