iyi akşamlar :)İyi akşamlarrrr
Periye de bi el at zeynuşum yaaa.hani sen böğle diyon ya boş diye ama geriden gelenlere ne zor oluyo sayfaları okumakNiye kimse yok ya.kızlar nerdesiniz kaç gündür hep boyle .peri zaten bi uğrayıp gidiyon kız cadi
Aynura ben hic PC sen girmeme ne ragmen hep tel.den giriyorum ama bütün sayfaları okuyuyorum her seferinde biliyon mu.hic atlamiyorumPeriye de bi el at zeynuşum yaaa.hani sen böğle diyon ya boş diye ama geriden gelenlere ne zor oluyo sayfaları okumak
Kimse gelmez o zaman.Periye de bi el at zeynuşum yaaa.hani sen böğle diyon ya boş diye ama geriden gelenlere ne zor oluyo sayfaları okumak
Onu demiyom kız.yani aslında yazışıyoruz diyorum.sayfalar hep ilerliyor.biz hep burada olduğumuz için boş sanıyoruz.Kimse gelmez o zaman.
Niye kimse yok ya.kızlar nerdesiniz kaç gündür hep boyle .peri zaten bi uğrayıp gidiyon kız cadi
Periye de bi el at zeynuşum yaaa.hani sen böğle diyon ya boş diye ama geriden gelenlere ne zor oluyo sayfaları okumak
Aynura ben hic PC sen girmeme ne ragmen hep tel.den giriyorum ama bütün sayfaları okuyuyorum her seferinde biliyon mu.hic atlamiyorum
Spor iyidir yaa.çok iyidir.ben bu sıkkın halimle bile 1mile de olsa yaptımBir yere kaybolmuyorum yaaa :) spora gidiyorum diye yazmıştım ya ondan yoktum :) şimdi geldim daha yeni. ama acaaayippp dinç hissediyorum kendimi sanki hiç gitmemişim gibi :)))
Bi merhaba diyon kayboluyon kızBir yere kaybolmuyorum yaaa :) spora gidiyorum diye yazmıştım ya ondan yoktum :) şimdi geldim daha yeni. ama acaaayippp dinç hissediyorum kendimi sanki hiç gitmemişim gibi :)))
Kesinlikle insanı enerjik yapıyorSpor iyidir yaa.çok iyidir.ben bu sıkkın halimle bile 1mile de olsa yaptım
bir kaç gündür rahatsızım diye gelip merhaba diyip gittim doğru diyorsun aslındaBi merhaba diyon kayboluyon kız
Katlanamıyorum ki ööle diyum.sürekli dua ediyorum sen kurtar Allahım diye.menün de çok iyi canımIyi akşamlar kızlar
Geçmişi okudum hakkaten sayfalar baya ilerlemis.
Aynuram işin zor kayinvalide görümce allah sabır versin.
Allahım senin rizan için katlaniyorum de de madem ibadet hükmüne geçsin canım.
Menüm
sabah kahvaltıya davetliydim.
Peynir çeşitleri zeytin domates salatalik menemen yedim
Öğle yemeği yemedim
ikindi elma
ceviz
akşam
ıspanak
yogurt
Haklısın canım. Çok zor Rabbim kurtarsin...Katlanamıyorum ki ööle diyum.sürekli dua ediyorum sen kurtar Allahım diye.menün de çok iyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?