Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün çok iyi canım.tebriklerrr...hayırlı olsun

Arkadaşlar öncelikle günaydın . Aksam leptini sormussunuz.sıfır şekerle yapilan tüm içecekler leptine engel olmuyor (nescafe onerilmiyor katkı maddesi var çünkü evde yapilan tüm içecekler ) fakat yemek yaparken bi kaşık ağzına alıp tadına bakmak bile leptini engeller.tamamen doğal olan proteinler ise sıfıra yakin glisemik indeks içerir mesela ;köy yumurtası,doğal et gibi..ama çok açlık hissedince bunları yiyelim leptine çok etkisi olmasa da ne kadar uzun süre insulindrn uzak durursak o kadar yağ yakmik oluruz.ana nokta acikinca ertelememek.sakizda ayrıca normalde de mideye yalancı yemek yeme takliti yapar ve yorar çiğneme başlayınca mide yemek gelicek diye hazırlanıyor çünkü bol bol bitki çayı, türk kahvesi icebilirsin canım tabi sıfır şekerle

Ne olacak akrabaları varsa benim eşimin halası burada arada eşimin sevdiği yemekleri yapıp çağırır ,mutlu eder...seninnasıl baktığın önemli..
Benim gözümde çok iyi insanlar kendi halamdan daha samimi geliyorlar,çok iyi ler gezmeyi eğlenmeyi seven bilen insanlar .isticem ya artik.çıkar çıkmaz nasip

Regli olmama 1 hafta falan var siskinlik var kiloda oynama olur sanırım dimi kizlar

Günaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem

Günaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem

Seni bu takımda görmek neguzel iyi eğlenceler bi bilgim yok canim oyuzden seni yaniltma, istemem ama cekidek zararli bisi diye düşünüyorum

Günaydıın kızlaarrrr ..... yapılacak çook işim var arada buraya da geleceğim

abimin bir sürü gömleğini ütüleyeceğim :) evi baştan sona şöööyle bi güzel temizleyeceğim :) ders çalışacagım :)
Elif Şafak Bit Palas diye bi kitap almıştım gecen sene daha okumaya sırası yeni geldi ona başlayacağım :) :) bilen okuyan var mı ? ?

biliyosunuz Üç Aylara az kaldı :) Değersiz İşlerimi halletmek için liste yapacagım ki o mübarek aylarda ayağıma dolanmasın ... birAZ nasibimi alayım o güzel aylardan :)

Bu Pazar bunların hepsini yapacağım inşallah :) Musmutlu pazarlar olsun :)

Aferin benim çalışkan eşime kolay gelsin.sense tesetturluymus sun . gerçekten kıyafet bulmak zor oluyo.nette çok güzel elbiseler var bak derim

Aferin benim çalışkan eşime kolay gelsin.sense tesetturluymus sun . gerçekten kıyafet bulmak zor oluyo.nette çok güzel elbiseler var bak derim

sen de mi güzelim :))
Biliyorum çok harika şeyler var ..
netten geçen yıl aldım bi defa .. Ama göbeğim ve basenimden dolayı sonraki gün iade ettim ..
Dün kınada giyeceğim kıyafeti aldım . Ama düğün için almadım . niye sor bakiyim :)

Çünkü bir aylık harika bi spor programım var .. Bir ay sonra güzeeeel bi değişim yaşadıktan sonraa alacağım inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…