Menün çok iyi canım.tebriklerrr...hayırlı olsunMenumu belirledim
Sabah
- Domatesli biberli Yoğurtlu menum
- 2 dilim tahil ekmegi
Öğlen
- Bir kase ezogelin corbasi
- Bir kase naneli cacik
Akşam
- Bir tabak pirasa yemegi
- Haslanmis yumurtali salata
- Hergun 2 bardak yeşil cay tuketiyorum
- Suyumuda onerilene gore 2,5 3 litre iciyorum
Spor
- 1 saat yuruyus
- 100 kere mekik
- 200 kere ip atlama
İyi yapıyosun kuzum.Günaydin azimli takımben sabahlari menumu ayarlayip günlüğüm de paylaşıyorum burayada sabahtan paylasmak istedim
Menün çok iyi canım.tebriklerrr...hayırlı olsun
Keşke bende haftada bir tartilabilsem.artik hergun tartiliyoum ya
Benimde koridorda her gectigimde bakıyorumBenim tarti gozume carpiyor ama tartilmiyorum yarin bakalım ne olcak cok spor yaptım dikat ettim yarin olsaydi bi
Ben banyoya sakladim koridorda olsa gelip gecer tartilirimBenimde koridorda her gectigimde bakıyorum
Benim gözümde çok iyi insanlar kendi halamdan daha samimi geliyorlar,çok iyi ler gezmeyi eğlenmeyi seven bilen insanlar .isticem ya artik.çıkar çıkmaz nasipNe olacak akrabaları varsa benim eşimin halası burada arada eşimin sevdiği yemekleri yapıp çağırır ,mutlu eder...seninnasıl baktığın önemli..
Bende adet olmadan başlıyo kilo artisi. Adetin 5. Günü normal halime geliyorum.Regli olmama 1 hafta falan var siskinlik var kiloda oynama olur sanırım dimi kizlar
Günaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem
Günaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem
Bende adet olmadan başlıyo kilo artisi. Adetin 5. Günü normal halime geliyorum.
Aferin benim çalışkan eşimeGünaydıın kızlaarrrr ..... yapılacak çook işim var arada buraya da geleceğim
abimin bir sürü gömleğini ütüleyeceğim :) evi baştan sona şöööyle bi güzel temizleyeceğim :) ders çalışacagım :)
Elif Şafak Bit Palas diye bi kitap almıştım gecen sene daha okumaya sırası yeni geldi ona başlayacağım :) :) bilen okuyan var mı ? ?
biliyosunuz Üç Aylara az kaldı :) Değersiz İşlerimi halletmek için liste yapacagım ki o mübarek aylarda ayağıma dolanmasın ... birAZ nasibimi alayım o güzel aylardan :)
Bu Pazar bunların hepsini yapacağım inşallah :) Musmutlu pazarlar olsun :)
Aferin benim çalışkan eşimekolay gelsin.sense tesetturluymus sun . gerçekten kıyafet bulmak zor oluyo.nette çok güzel elbiseler var bak derim
Nerde gördün kız tubayı?Aferin benim çalışkan eşimekolay gelsin.sense tesetturluymus sun . gerçekten kıyafet bulmak zor oluyo.nette çok güzel elbiseler var bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?