İnşallah canım.e hızlan işte.laylaylom kilo veriyorsun ...sen de mi güzelim :))
Biliyorum çok harika şeyler var ..
netten geçen yıl aldım bi defa .. Ama göbeğim ve basenimden dolayı sonraki gün iade ettim ..
Dün kınada giyeceğim kıyafeti aldım . Ama düğün için almadım . niye sor bakiyim :)
Çünkü bir aylık harika bi spor programım var .. Bir ay sonra güzeeeel bi değişim yaşadıktan sonraa alacağım inşallaah
Ayy ne güzel iyi eylenceler size ailecek.Günaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem
Tekrar geçmiş olsun kuzum zehirlendin mi ki dikkat et kendine lütfen
Evet yaa şimdi biraz kırgınlık var birde grip oldum ama önceki gibi değilim ya buna bile şükür diyorum.Perim kuzum daha iyilesemedinmi ? Gecmis olsun .
Aynuram dun kotuydunbak arzumun dedigi gibi ya sesini cikarmadan kabulleneceksin bu durumu yada sesini cikarip birilerine bisileri gostermelisin
Gaayeett güzel menüSabah
Öğlen
- Kekikli tost
- Ayran
- Tavuklu salata
Akşam
- Bi kase corba
- Yoğurtlu salata
- 1 dilim tahilli ekmek
Ara öğünler
- Yesil cay, Yesil elma, Galeta
Teşekkür ederim artık daha dikkatli olcamArkadaşlar öncelikle günaydın. Aksam leptini sormussunuz.sıfır şekerle yapilan tüm içecekler leptine engel olmuyor (nescafe onerilmiyor katkı maddesi var çünkü evde yapilan tüm içecekler ) fakat yemek yaparken bi kaşık ağzına alıp tadına bakmak bile leptini engeller.tamamen doğal olan proteinler ise sıfıra yakin glisemik indeks içerir mesela ;köy yumurtası,doğal et gibi..ama çok açlık hissedince bunları yiyelim leptine çok etkisi olmasa da ne kadar uzun süre insulindrn uzak durursak o kadar yağ yakmik oluruz.ana nokta acikinca ertelememek.sakizda ayrıca normalde de mideye yalancı yemek yeme takliti yapar ve yorar çiğneme başlayınca mide yemek gelicek diye hazırlanıyor çünkü bol bol bitki çayı, türk kahvesi icebilirsin canım tabi sıfır şekerle
Gorur simdi canmKaptan beni gormedi heralde
haklısın kaptan ..İnşallah canım.e hızlan işte.laylaylom kilo veriyorsun ...
Canımm bir sorun mu vardı ? dün yazmışsın sanırım ben yardımcı olayımKaptan beni gormedi heralde
Kavrulmamisin zarari olacagini sanmiyorum tabi montiyi bilememGünaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem
Herkeste farklı ama kuzum dikkat edersen genelde daha çok kilo verirsinRegli olmama 1 hafta falan var siskinlik var kiloda oynama olur sanırım dimi kizlar
tamam canim tesekur ederim bende katilmak istiyodum ama nasil olcak onu bilmiyodum hemen okuyorumCanımm bir sorun mu vardı ? dün yazmışsın sanırım ben yardımcı olayımilk sayfada kurallarımız var onları oku eğer kabul edersen formu doldur hemen başlayalım
Canım beniiiim.yoo görmedim.gece yazdın herhalde.yeni üyemisin fıstığım?Kaptan beni gormedi heralde
evet bende araniza katilmak istiyorum aksam yazmistim yaklasik 3 haftadir zayiflamaya calisiyorum 78 ile basladim lahana detoksu yaptim sonrasinda tatli ve hamur isleri haric herseyden azar azar yiyerek zayiflamaya calisiyorum ama 74 e geldim 10 gundur gram gitmiyoCanım beniiiim.yoo görmedim.gece yazdın herhalde.yeni üyemisin fıstığım?
Tamam bitanem.zaten kaptan yardımcımız da yazmış sağolsun.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur ve bizimle güle oynaya zayıfla..evet bende araniza katilmak istiyorum aksam yazmistim yaklasik 3 haftadir zayiflamaya calisiyorum 78 ile basladim lahana detoksu yaptim sonrasinda tatli ve hamur isleri haric herseyden azar azar yiyerek zayiflamaya calisiyorum ama 74 e geldim 10 gundur gram gitmiyoyediklerime cok dikkat ediyorum arada sporda yapmaya calisiyorum tabi 1 yasindaki oglusumdan firsat buldukca ama banamisin demiyo 65 kilo olana kadar vazgecmek istemiyorum ne olur yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?