Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah canım.e hızlan işte.laylaylom kilo veriyorsun ...

Günaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem
Ayy ne güzel iyi eylenceler size ailecek.

Tekrar geçmiş olsun kuzum zehirlendin mi ki dikkat et kendine lütfen

Perim kuzum daha iyilesemedinmi ? Gecmis olsun .

Aynuram dun kotuydun bak arzumun dedigi gibi ya sesini cikarmadan kabulleneceksin bu durumu yada sesini cikarip birilerine bisileri gostermelisin
Evet yaa şimdi biraz kırgınlık var birde grip oldum ama önceki gibi değilim ya buna bile şükür diyorum.
Sabah
  • Kekikli tost
  • Ayran
Öğlen
  • Tavuklu salata

Akşam
  • Bi kase corba
  • Yoğurtlu salata
  • 1 dilim tahilli ekmek

Ara öğünler
  • Yesil cay, Yesil elma, Galeta
Gaayeett güzel menü

Teşekkür ederim artık daha dikkatli olcam

Günaydın kizlar
mutlu pazarlar
Biz şimdi ailecek pikniğe gidiyoruz. Tavuk yicem ve kozde Mantar sucuk. Ekmek yemicem. Akşama bildirim yaparım. . Ama montignacta çekirdek yemek serbest mi ki.? Bilen cevaplasa da ona göre yesem
Kavrulmamisin zarari olacagini sanmiyorum tabi montiyi bilemem

Canımm bir sorun mu vardı ? dün yazmışsın sanırım ben yardımcı olayım ilk sayfada kurallarımız var onları oku eğer kabul edersen formu doldur hemen başlayalım
tamam canim tesekur ederim bende katilmak istiyodum ama nasil olcak onu bilmiyodum hemen okuyorum

Canım beniiiim.yoo görmedim.gece yazdın herhalde.yeni üyemisin fıstığım?
evet bende araniza katilmak istiyorum aksam yazmistim yaklasik 3 haftadir zayiflamaya calisiyorum 78 ile basladim lahana detoksu yaptim sonrasinda tatli ve hamur isleri haric herseyden azar azar yiyerek zayiflamaya calisiyorum ama 74 e geldim 10 gundur gram gitmiyo yediklerime cok dikkat ediyorum arada sporda yapmaya calisiyorum tabi 1 yasindaki oglusumdan firsat buldukca ama banamisin demiyo 65 kilo olana kadar vazgecmek istemiyorum ne olur yardim edin

Tamam bitanem.zaten kaptan yardımcımız da yazmış sağolsun.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur ve bizimle güle oynaya zayıfla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…