- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
41.sıradayım :))http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-39697000
Bireysel sıralama listesi de hazır kıkızlar.bakın bakalıç kim kaçıncı
canim formu nasil dolduracam burya direkmi yazicamTamam bitanem.zaten kaptan yardımcımız da yazmış sağolsun.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur ve bizimle güle oynaya zayıfla..
Evet buraya yazacaksın canımcanim formu nasil dolduracam burya direkmi yazicambende amma cahilim haa
Bana da doldur dediklerinde ilk sordugum soru buydu dert etmecanim formu nasil dolduracam burya direkmi yazicambende amma cahilim haa
yanliz degilmisin buda iyiBana da doldur dediklerinde ilk sordugum soru buydu dert etme
o halde aramıza hoş geldin canımtesekur ederim perigunluguadim meryem, kilom 78le basladim suan 74,5 ,yasim 32, boyum 1,67, hedef kilom 65, kilo alma nedeni 5 yil boyunca cocuk sahibi olabilmek icin gordugum tedaviler ve kullandigim ilaclar ( 3 ameliyat, 4 asilama,7 ay boyunca igneyle menepoza girdim asil kilo sebebim o oldu neyse,1 tup bebek ve son olarak icsi yontemiyle kavustum yavruma) simdi kilo verme nedenim zayiflayip daha fit olmak ve bir cocukta ne hale geldin diyen kaynana ve gorumcemin haddini bildirmek
Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ki zaten :)))))Bana da doldur dediklerinde ilk sordugum soru buydu dert etme
hosbulduk canim sagol uyguladigim ozel bisey yok seker ve hamur isleri haric herseyden azar azar yiyorum hepsi buo halde aramıza hoş geldin canımdeneme süren başladı uyguladığın bir diyet programı var mı peki ?
Iyiyim canım şükür..Hosbuldum hulyam ... Nasilsin ruh ikizim? :)))
Belli Başlı siteler var onlardan alırım hatta oğluma aldım bişeyler haftaya gelecek...kızlar netten alışveriş sitelerine güveniyormusunuz
Yüzde alıyoruz ya cuma günleri o şekilde yapılmış ben öyle anladım yaniNeye gore sıralandırmışlar Aynura anlamadım ben
Ay uç ayda 14 kilo fena mi kizz Allah aşkina hafife alma kendiniHepimiz aynı şeyi yapıyoruz ki zaten :)))))
Bu arada bireysel sıralamayı görünce valla neredeyse şuana dek verdiğim kilo kadar vermem gerektiğini farkettim moralim bozulduSon ayım hastalık, regl derken pek bi yalan oldu :) 3 aya 14 kilo verdim. 15,3 gr vermem lazım tam hesapladım :)))) ama bunu öğrenince deli gibi canım cıslar çekmeye başladı bi terslik var bu işte benim şuan gaza gelmem gerekiyordu
Menülerini vermeye başladıkça birde burdaki menüleri takip ettikçe oturur senin menülerdehosbulduk canim sagol uyguladigim ozel bisey yok seker ve hamur isleri haric herseyden azar azar yiyorum hepsi bu
Yok fena değilde çok sabırsızım ben :)Ay uç ayda 14 kilo fena mi kizz Allah aşkina hafife alma kendini
(Darisi basima)
Yalnız kilo vermek yerine alanlarda var listede farkettin mi :) en sonlara gidince epey kilo alımları da olmuş onu gördüm şaşırdımYüzde alıyoruz ya cuma günleri o şekilde yapılmış ben öyle anladım yani
(baslnagic kilon - güncel kilon )/ başlangıç kilon x 100
Onlara bakmadım ben kendimi görünce eksik girilmiş başlangıç kilomYalnız kilo vermek yerine alanlarda var listede farkettin mi :) en sonlara gidince epey kilo alımları da olmuş onu gördüm şaşırdım
Muhtemelen ilk başladığın takımda bildirim o şekilde olmuştur. Galiba farklı bir takımdan transfer olmuştun dimi ?Onlara bakmadım ben kendimi görünce eksik girilmiş başlangıç kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?