Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam bitanem.zaten kaptan yardımcımız da yazmış sağolsun.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur ve bizimle güle oynaya zayıfla..
canim formu nasil dolduracam burya direkmi yazicam bende amma cahilim haa

tesekur ederim perigunlugu adim meryem, kilom 78le basladim suan 74,5 ,yasim 32, boyum 1,67, hedef kilom 65, kilo alma nedeni 5 yil boyunca cocuk sahibi olabilmek icin gordugum tedaviler ve kullandigim ilaclar ( 3 ameliyat, 4 asilama,7 ay boyunca igneyle menepoza girdim asil kilo sebebim o oldu neyse,1 tup bebek ve son olarak icsi yontemiyle kavustum yavruma) simdi kilo verme nedenim zayiflayip daha fit olmak ve bir cocukta ne hale geldin diyen kaynana ve gorumcemin haddini bildirmek

o halde aramıza hoş geldin canım deneme süren başladı uyguladığın bir diyet programı var mı peki ?

Bana da doldur dediklerinde ilk sordugum soru buydu dert etme
Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ki zaten :)))))

Bu arada bireysel sıralamayı görünce valla neredeyse şuana dek verdiğim kilo kadar vermem gerektiğini farkettim moralim bozuldu Son ayım hastalık, regl derken pek bi yalan oldu :) 3 aya 14 kilo verdim. 15,3 gr vermem lazım tam hesapladım :)))) ama bunu öğrenince deli gibi canım cıslar çekmeye başladı bi terslik var bu işte benim şuan gaza gelmem gerekiyordu

7. Olmuşum ama benim başlangıç kilom yanlış girilmiş ben 117.7 ile başladım bunu duzeltseler ya kime söylemem gerekiyor

Ay uç ayda 14 kilo fena mi kizz Allah aşkina hafife alma kendini
(Darisi basima)

hosbulduk canim sagol uyguladigim ozel bisey yok seker ve hamur isleri haric herseyden azar azar yiyorum hepsi bu
Menülerini vermeye başladıkça birde burdaki menüleri takip ettikçe oturur senin menülerde
Ay uç ayda 14 kilo fena mi kizz Allah aşkina hafife alma kendini
(Darisi basima)
Yok fena değilde çok sabırsızım ben :)

Yüzde alıyoruz ya cuma günleri o şekilde yapılmış ben öyle anladım yani
(baslnagic kilon - güncel kilon )/ başlangıç kilon x 100
Yalnız kilo vermek yerine alanlarda var listede farkettin mi :) en sonlara gidince epey kilo alımları da olmuş onu gördüm şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…