Ohh misssKizlar bugun varya spor salonunda öldüm yaa1 bucuk saat ne yaptigimi sasrdim ya bi terledim artik yoluma kosarak devame diyorum
güzel bir uygulama olmuş 22. sıradayım :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-39697000
Bireysel sıralama listesi de hazır kıkızlar.bakın bakalıç kim kaçıncı
hoşgeldintesekur ederim perigunluguadim meryem, kilom 78le basladim suan 74,5 ,yasim 32, boyum 1,67, hedef kilom 65, kilo alma nedeni 5 yil boyunca cocuk sahibi olabilmek icin gordugum tedaviler ve kullandigim ilaclar ( 3 ameliyat, 4 asilama,7 ay boyunca igneyle menepoza girdim asil kilo sebebim o oldu neyse,1 tup bebek ve son olarak icsi yontemiyle kavustum yavruma) simdi kilo verme nedenim zayiflayip daha fit olmak ve bir cocukta ne hale geldin diyen kaynana ve gorumcemin haddini bildirmek
cıs yookk bak benimde canım çok çekiyodu dün markete gittim baktım ondan da yesem bundan da yesem diye diye kendimi zor attım dışarı yemicem diye diye geldim ewe :) :) nerdeyse geri dönüp alcaktım ama almadım :)Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ki zaten :)))))
Bu arada bireysel sıralamayı görünce valla neredeyse şuana dek verdiğim kilo kadar vermem gerektiğini farkettim moralim bozulduSon ayım hastalık, regl derken pek bi yalan oldu :) 3 aya 14 kilo verdim. 15,3 gr vermem lazım tam hesapladım :)))) ama bunu öğrenince deli gibi canım cıslar çekmeye başladı bi terslik var bu işte benim şuan gaza gelmem gerekiyordu
güzel bir menü canimRapor
Sabah çeyrek elma
Bir muz
Ara
Bir bardak süt
Öğlen
Soganli ispanak kavurma
İki kşk bulgur pilavi
Ara
Süt
Akşam
Havuç salatası
Su
Bir lt
Spor 50 mekik
Bgn tatil bna spor yapmadım ama sütün dibine vurdum ha yogurdumuda yaptim yarn bol bol tuketirim
Ohh misssben bgn tembellik ettim
Neler yaptin sporda bebegmKuzum sporu artirip kilom durmamasi lazimmm
Neler yaptin sporda bebegm
alkışlıyorum canımmKizlar bugun varya spor salonunda öldüm yaa1 bucuk saat ne yaptigimi sasrdim ya bi terledim artik yoluma kosarak devame diyorum
gider bebegm gider bak önce koşu bandında ısın: önce yürümeye başla sonra gitgide arttırgenelde 8-8.5 ta koşuluyor ya mesela o sayıda 2 dakıka koş 1 dakıka yuru 3 dakıka koş 2 dakıka yürü yani kalp atım hızın zirvede olsun her zamankuzum kosu bandi bisiklet ordaki tum aletler kuzum ya ipte atladim cok zorlandim valla cok alet vardi kuzumhaftada 2 kilo dedi kilo rahat dedi hoca balim
naber tatlım?gider bebegm gider bak önce koşu bandında ısın: önce yürümeye başla sonra gitgide arttırgenelde 8-8.5 ta koşuluyor ya mesela o sayıda 2 dakıka koş 1 dakıka yuru 3 dakıka koş 2 dakıka yürü yani kalp atım hızın zirvede olsun her zaman
daha sonra eliptik bisiklete geçebilirsin 20 dakıka yetıyordu bana cok terletıyor zaten
sonra bacakları yordugun ıcın bıraz karın bolgesıne çalışabılırsın bebegım mekık yan bel sırt yağı gibi aletlerde
iyiymm sen naslsnnnaber tatlım?
iyiymm sen naslsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?