Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rapor
Sabah çeyrek elma
Bir muz

Ara
Bir bardak süt

Öğlen
Soganli ispanak kavurma
İki kşk bulgur pilavi

Ara
Süt

Akşam
Havuç salatası

Su
Bir lt
Spor 50 mekik
Bgn tatil bna spor yapmadım ama sütün dibine vurdum ha yogurdumuda yaptim yarn bol bol tuketirim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-39697000

Bireysel sıralama listesi de hazır kıkızlar.bakın bakalıç kim kaçıncı
güzel bir uygulama olmuş 22. sıradayım :)

hoşgeldin
o kadar tedavi görmüşsün öyle denir mi. güle güle büyüt bebeğini :)

cıs yookk bak benimde canım çok çekiyodu dün markete gittim baktım ondan da yesem bundan da yesem diye diye kendimi zor attım dışarı yemicem diye diye geldim ewe :) :) nerdeyse geri dönüp alcaktım ama almadım :)
güzel bir menü canim
bugün ben de yapcam yoğurt
sen sütün kaymağını alarak mı yapıyosun
ben almıyorum ama kaymağı o kadar çok ki büyük bir tabağı dolduruyo
almadan yapınca yoğurt yağlı oluyo alsak yarım yağlı olur mu ki
tam yağlı yoğurt diyette yenir mi

bugünkü menüm
sabah biraz geç uyandım hasta ziyaretine gittik o yüzden kahvaltı yapamadım

öğlen
2 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay
1 türk kahvesi

akşam
salata
yoğurt

su 1 lt
spor
jillian
250 mekik
2 saat yürüyüş

kuzum kosu bandi bisiklet ordaki tum aletler kuzum ya ipte atladim cok zorlandim valla cok alet vardi kuzum haftada 2 kilo dedi kilo rahat dedi hoca balim
gider bebegm gider bak önce koşu bandında ısın: önce yürümeye başla sonra gitgide arttırgenelde 8-8.5 ta koşuluyor ya mesela o sayıda 2 dakıka koş 1 dakıka yuru 3 dakıka koş 2 dakıka yürü yani kalp atım hızın zirvede olsun her zaman
daha sonra eliptik bisiklete geçebilirsin 20 dakıka yetıyordu bana cok terletıyor zaten
sonra bacakları yordugun ıcın bıraz karın bolgesıne çalışabılırsın bebegım mekık yan bel sırt yağı gibi aletlerde

naber tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…