Teşekkürler CNm,evet alarak yapıyorum bana da yagi azalmis gibi geliyor oylegüzel bir uygulama olmuş 22. sıradayım :)
hoşgeldin
o kadar tedavi görmüşsün öyle denir mi. güle güle büyüt bebeğini :)
cıs yookk bak benimde canım çok çekiyodu dün markete gittim baktım ondan da yesem bundan da yesem diye diye kendimi zor attım dışarı yemicem diye diye geldim ewe :) :) nerdeyse geri dönüp alcaktım ama almadım :)
güzel bir menü canim
bugün ben de yapcam yoğurt
sen sütün kaymağını alarak mı yapıyosun
ben almıyorum ama kaymağı o kadar çok ki büyük bir tabağı dolduruyo
almadan yapınca yoğurt yağlı oluyo alsak yarım yağlı olur mu ki
tam yağlı yoğurt diyette yenir mi
bende öptüm canm :)iyiyim canım, buralardayım , öpüyorum en tarz kız
Kuzum birşey yememissin ki halsiz kalmabugünkü menüm
sabah biraz geç uyandım hasta ziyaretine gittik o yüzden kahvaltı yapamadım
öğlen
2 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay
1 türk kahvesi
akşam
salata
yoğurt
su 1 lt
spor
jillian
250 mekik
2 saat yürüyüş
Buket hocayla birlikte yapmıyor musunuz benim tercihin hep o yönde sikilasmak için şart
alkışlıyorum canımm
Ben ihlamur gibi bitki caylarini tatlandirmk için kullaniyordum abartmadan cay kaşifi ile kullanirsan sorun olmaz cnmkızlar diyet yaparken doğal gerçek bal yenebilir mi
Ben takimimizi alkissliyorummm benim gibi tembel kizi bu hale getrdinz kuzum
gider bebegm gider bak önce koşu bandında ısın: önce yürümeye başla sonra gitgide arttırgenelde 8-8.5 ta koşuluyor ya mesela o sayıda 2 dakıka koş 1 dakıka yuru 3 dakıka koş 2 dakıka yürü yani kalp atım hızın zirvede olsun her zaman
daha sonra eliptik bisiklete geçebilirsin 20 dakıka yetıyordu bana cok terletıyor zaten
sonra bacakları yordugun ıcın bıraz karın bolgesıne çalışabılırsın bebegım mekık yan bel sırt yağı gibi aletlerde
rıca ederım canım benım :)Aynen kuzucum hoca gibi konustunsende spor hocasi olmuşsun bitanem supersin cok sagol
Buket yerinde olmayı çok isterdim valla .şanslı sinne güzel.
rıca ederım canım benım :)
sertifikam da olsa tam olucak
bendde ıyıkı tanısmısım canm benım kafana takılan bısey olursa sorabılırsın banaBilgilerinden burda yararlanmak guzel kuzum gonul seltifikan var benden sanaha buarada iyiki seninle tanismisim balim
evet ya bu takım harika, bi beni adam edemedi
Sen benim yoluma ilk isik tutansin kendine hakszlik etme kuzucum
bendde ıyıkı tanısmısım canm benım kafana takılan bısey olursa sorabılırsın bana
çok tatlısın ama ya, o ışık sende vardı zaten
Oh oh ne güzel sohbetler edilmiş,sevgi itirafları yapılmış
bizde geldik misafirlikden kızımı uyutuyorum.59u görünce bugün kendimi ödüllendirdim azcık.yarından devammm.inşallah herkes istediyi kiloya ulaşır benim gibi.ben her seferinde söylüyorum.benim kilom 60ın altı.işte o zaman mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?