Ben 13ay öncesinde 77kiloydum hayatım59 kilo super yaa ilk basta kactin kaptanim
İlahi kız....Benim hedef 60ti ya bu gazla 55 indirdim dugune kadar kaptanim
Su da 2.5 lt olursa süperRapor
Sabah çeyrek elma
Bir muz
Ara
Bir bardak süt
Öğlen
Soganli ispanak kavurma
İki kşk bulgur pilavi
Ara
Süt
Akşam
Havuç salatası
Su
Bir lt
Spor 50 mekik
Bgn tatil bna spor yapmadım ama sütün dibine vurdum ha yogurdumuda yaptim yarn bol bol tuketirim
Ayneeen geçerlibugünkü menüm
sabah biraz geç uyandım hasta ziyaretine gittik o yüzden kahvaltı yapamadım
öğlen
2 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay
1 türk kahvesi
akşam
salata
yoğurt
su 1 lt
spor
jillian
250 mekik
2 saat yürüyüş
Akşam sadece pilav olmamış pek. Kağıt kebabı nasıl birşey merak ettim :) ve suyunu da 2.5 yaptın mı süpeer bir başlangıç olmuşarkadaslar ben formu doldururken saglik sorunlarimi yazmayi unutmusum benim hipotroidim ve kansizligim Varda var oyuzden ona gore beslenmeliyim
bu arada bugunku menum sabah : 2 dilim kepek ekmeyi, 1 yumurta ve birkac zeytin cay (sekersiz)
ogle ac hissetmedigim icin sadece 1 avuc kadar badem 1 sutsuz sekersiz kahve
aksam: iki kasik yesil fasulye 2 kasik pilav, 3 kasik kagitkebebi ve bol salata
2 litre su
spor: 5 km yuruyus ve azsonra oglumu uyutunca leslie yapacam insallah
Memleket nere kâğıt kebabı deyince malatya aklıma geldiarkadaslar ben formu doldururken saglik sorunlarimi yazmayi unutmusum benim hipotroidim ve kansizligim varoyuzden ona gore beslenmeliyim
bu arada bugunku menum sabah : 2 dilim kepek ekmeyi, 1 yumurta ve birkac zeytin cay (sekersiz)
2 litre su tabi simdiye kadar yatana kadar 3 olur
memleket ardahan ama hollandada yasiyom internet sagolsun canim ordan bulmustum bu tarifi hafif ve lezzetliMemleket nere kâğıt kebabı deyince malatya aklıma geldi
Yap canm sporunu soyle soyliym 4gun agir spor yapicaksin ya hani diger gunlerde mesela evde youtubeden bi isinma videosu ac 10dakikalik falan isinsin vucudun kaslarin spora hazir hale gelsin mekik cek mesela bacak egzersizleri yap evde kardiyo yapman sart degil onu salonda yapicaksin zatenhayatperisoylepost: 39702910 .!.:Kuzum sorym ozmnkuzum 4 gun spor salonuna gidicem diğer gunlerde spor yapymmi aklim karisik
Pilav olmasa iyiydi canım biliyosun sen zaten.bi de gl indeksine göre beslenmelisin bence.montignac diyeti sana uygun olur bencr.arkadaslar ben formu doldururken saglik sorunlarimi yazmayi unutmusum benim hipotroidim ve kansizligim varoyuzden ona gore beslenmeliyim
2 litre su tabi simdiye kadar yatana kadar 3 olur
Supersin ezgimm.spor hocası oldun çıktın.Yap canm sporunu soyle soyliym 4gun agir spor yapicaksin ya hani diger gunlerde mesela evde youtubeden bi isinma videosu ac 10dakikalik falan isinsin vucudun kaslarin spora hazir hale gelsin mekik cek mesela bacak egzersizleri yap evde kardiyo yapman sart degil onu salonda yapicaksin zaten
amac vucudunu bos birakmamak:)
Anaa benim herif de ardahanli kızmemleket ardahan ama hollandada yasiyom internet sagolsun canim ordan bulmustum bu tarifi hafif ve lezzetli
Supersin ezgimm.spor hocası oldun çıktın.
gercektenmi neresinden?Anaa benim herif de ardahanli kız
Ben Şuan orda yasiyomgercektenmi neresinden?
ben Posofluyum canimBen Şuan orda yasiyommerkez.ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?