Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Su da 2.5 lt olursa süper
Ayneeen geçerli menü süperde suda artarsa tamamdır

arkadaslar ben formu doldururken saglik sorunlarimi yazmayi unutmusum benim hipotroidim ve kansizligim var oyuzden ona gore beslenmeliyim
bu arada bugunku menum sabah : 2 dilim kepek ekmeyi, 1 yumurta ve birkac zeytin cay (sekersiz)
ogle ac hissetmedigim icin sadece 1 avuc kadar badem 1 sutsuz sekersiz kahve
aksam: iki kasik yesil fasulye 2 kasik pilav, 3 kasik kagitkebebi ve bol salata
2 litre su tabi simdiye kadar yatana kadar 3 olur
spor: 5 km yuruyus ve azsonra oglumu uyutunca leslie yapacam insallah

Akşam sadece pilav olmamış pek. Kağıt kebabı nasıl birşey merak ettim :) ve suyunu da 2.5 yaptın mı süpeer bir başlangıç olmuş

Memleket nere kâğıt kebabı deyince malatya aklıma geldi

evet haklisin pilav ama iki kasikcik yedim kagit kebabi kusbasi et ve havuc, biber, patlican, arpacik sogan ve kabagi kucuk kucuk dogruyon ve once tavada soteliyon ve sonra yagli kagit icine koyup firina atiyon

hayatperisoylepost: 39702910 .!.:
Kuzum sorym ozmn kuzum 4 gun spor salonuna gidicem diğer gunlerde spor yapymmi aklim karisik
Yap canm sporunu soyle soyliym 4gun agir spor yapicaksin ya hani diger gunlerde mesela evde youtubeden bi isinma videosu ac 10dakikalik falan isinsin vucudun kaslarin spora hazir hale gelsin mekik cek mesela bacak egzersizleri yap evde kardiyo yapman sart degil onu salonda yapicaksin zaten
amac vucudunu bos birakmamak:)

Pilav olmasa iyiydi canım biliyosun sen zaten.bi de gl indeksine göre beslenmelisin bence.montignac diyeti sana uygun olur bencr.

Supersin ezgimm.spor hocası oldun çıktın.

iyi akşamlar kızlarr . gün boyu çok yoğundum işlerin çoğu bitti çk şükür .

şimdi menümü yazayım eşim de burda sanırm :)

Iyi akşamlar kızlar
Bugün tümünü piknikteydik ama dikkatli beslendim ve laf aramızda kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum çok güzel.

Bugün sabah

Peynir
2 tane zeytin
Sucuklu yumurta

Akşam
Tavuk
3 adet köfte
Kaşarlı mantar

Yemekten sonra da biraz çekirdek yedim.
Bugün biraz abarttım. Ama ekmek yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…