- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
cok az yiyonuz masallah ben cok halsizlesiyorum bukadar az yiyinceIyi akşamlar kızlar
Bugün tümünü piknikteydik ama dikkatli beslendim ve laf aramızda kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum çok güzel.
Bugün sabah
Peynir
2 tane zeytin
Sucuklu yumurta
Akşam
Tavuk
3 adet köfte
Kaşarlı mantar
Yemekten sonra da biraz çekirdek yedim.
Bugün biraz abarttım. Ama ekmek yemedim
Yok canım hiç az yemiyorumcok az yiyonuz masallah ben cok halsizlesiyorum bukadar az yiyince
Gürcistan sınırıben Posofluyum canim
İyi insanlar evet
Sağol canım inşallah hayirlisiysa olsuntayin kararın en hayırlısı olur inşallah zeynepçim
anladim canim iyiymis biraz anlatirmisin ilk defa duyuyorumYok canım hiç az yemiyorum
Dikkat edersen sadece peynir dedim her çeşit peynir vardı çecil kaşar beyaz peynir hepsinden yedim hem de baya bi yedim. Akşamki tavuk da 5 tane kanat. 3 tane köfte Kaşarlı mantar. Ben montignac yapıyorum. Montide sinir yok
Canım montignac ne karatay gibi ne dukan. Okursanız daha iyi anlarsın ama kısaca ozetlersem bazı gıdalar kan sekerimizi yükseltiyor ve bu da yağların depolanmasına sebep oluyo. O yüzden kan şekerini hemen yükselten gıdaları tuketmiyoruz. Beyaz ekmek ünlü gıdalar şeker vs gibi. Kompleks karbonhidrat dediğimiz sebze ve bakliyatlari tuketebiliyoruz ama bakliyat tükettiğimizde tam tahıl ekmegi yemiyoruz. Montignac diyeti deneyimlerimiz diye bir bölüm var orayı oku istersen. Daha aydınlatıcı bilgileri bulabilirsinanladim canim iyiymis biraz anlatirmisin ilk defa duyuyorum
tesekurler canim bir bakayimCanım montignac ne karatay gibi ne dukan. Okursanız daha iyi anlarsın ama kısaca ozetlersem bazı gıdalar kan sekerimizi yükseltiyor ve bu da yağların depolanmasına sebep oluyo. O yüzden kan şekerini hemen yükselten gıdaları tuketmiyoruz. Beyaz ekmek ünlü gıdalar şeker vs gibi. Kompleks karbonhidrat dediğimiz sebze ve bakliyatlari tuketebiliyoruz ama bakliyat tükettiğimizde tam tahıl ekmegi yemiyoruz. Montignac diyeti deneyimlerimiz diye bir bölüm var orayı oku istersen. Daha aydınlatıcı bilgileri bulabilirsin
Sen cagirirsinda gelmezmiyimAdaşım nerde benim eşim nerde
Karatay gibi değil demişsin ama dediklerin karatayin temeli zaten nasıl alakalı olmaz ?Canım montignac ne karatay gibi ne dukan. Okursanız daha iyi anlarsın ama kısaca ozetlersem bazı gıdalar kan sekerimizi yükseltiyor ve bu da yağların depolanmasına sebep oluyo. O yüzden kan şekerini hemen yükselten gıdaları tuketmiyoruz. Beyaz ekmek ünlü gıdalar şeker vs gibi. Kompleks karbonhidrat dediğimiz sebze ve bakliyatlari tuketebiliyoruz ama bakliyat tükettiğimizde tam tahıl ekmegi yemiyoruz. Montignac diyeti deneyimlerimiz diye bir bölüm var orayı oku istersen. Daha aydınlatıcı bilgileri bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?