Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim bugunku menum
sabah iki dilim kepek ekmegin sadece kenarlari biraz peynir 3 kasik yogurt
ara: yarim elma buyuktu bitiremedim
ogle:biraz sebze sote, yarim kase tavuk corbasi (oglumun kalani) yarim dilim ekmek
aksam: bir kase tavuk corbasi ve salata yiyecem birazdan
simdiye kadar iki litre su ictim 3e tamamlarim
spor 6 km yuruyus ve 3 mil leslie

Zeynebim sancısı başlayan birinin hurma yemesi nasıl?tansiyonu falan fırlatmaz dimi?

1. sayfayı okudum
isim: salata_yoğurt
kilo: 70 kg
boy: 1.55 m
hedef: 60 kg
spor: yürüyüş

tamam mıdır?
merhaba canım.sabah çıkmak zorundaydım.işim çokdu.ama sen formu eksik doldurmuşsun baya kuzucuşkendinden bahs etsene bize?evlimisin?çalışıyormusun?çocuk varmı?bi de bu gün gelen güzeller senin çevren mi böğle?
kalabalık grupda yazışmak bi bakımdan da zordur ha.bi gidip geliyosun sayfalar uçmuş.okuman cevaplaman gerek.sen nereye kaçmışsın böğle?bi görünüp kayb olmuşsun fıstığım...
ya kuzum.seni çok iyi anlıyorum.burada bizim yazdığımız hiç bir şeyin sana faydası olmayacak.senin çaren sen de ve yakınlarındadır.ayrıca kendine haksızlık etme.sadece sen biliyordun bu kadar çabuk gidenin çabuk da geleceyini.yoksa nasıl bi insan aya bu kadar kilo alırki.seabahara da yazdık.bakalım özellik tanıyacak mı?
ya sen ne güzel zayıflıyorsun karatay yaptığnda ne gerek var ek şeylere.bak sen asla yapamazsın öğle dieti.karatayı tanıdıktan sonra günde dilim ekmek yiyerek zayıflayan ben bile seçimimi deyiştirdim.
Selammm kızlar :) beni de aramıza alırsanız çoook sevinirim. .yaza formda olmak istiyorum...ve sonra ve hep formda olmak istiyorumm. . Birbirimize destek olalim...basaracagimiza inaniyorummm
hoş gelmişsin.ilk sayfada kurallarımız var.ou kabul edersen formumuzu eksiksiz doldur başlayalımmm......
supersin bitanem...çok iyi gdiyorsun...
Selam arkadaşlar. Ben de uzun aralıklarla kilo al kilo ver derken çok düzensiz bir yemek düzenim oldu. artık yaza formda girmenin zamanı geldi. Beni de aranıza alırsanız yarışa katılmayı isterim .
sana da selam kuzu.kendini anlatsana tanıyalım seni bir az

çokkkkk iyisin bitanemmmm....
akıtma ne kuzum?
Selamlar,

Ben de bu gruba katılabilir miyim?

Tşkler.
tabiki katıla bilirisn.ilk sayfada kurallar ve formumuz var doldur da tanıyalım seni...
Ohhh BN gruptakilerin ismini ezberlemeye calisiyordum 3 haftdr , basa döndük simdi
çok tatlısın ya.ben herkesi tanıyorum amaaa...
ben pek istemiyorum devam etmeyi .

çok kez bırakmayı düşündüm . devam ettim . bakalım bu sene de böyle gelgitlerle geçti gitii .
ayyyyy okuduğumda gözlerim doldu.şu an o kadar çocuksun ki.yaptığının ya da yapmak istediyinin farkında bile deyilsin...sakın okulu bırakma sora bin pişman olursun....
ayyyy listeye almak için sabırsızlandığım üyelerden birisin.her seferinde yazıyorum haaaa.....
bu arada bana bir es buludumu? yazilanlari takip edemedimde
dün yazmışdım ama şimdi ben de unuttum.kimdi yaaa?
bende yazayım menümü

sabah 2 dl tam buğday ekmekği, domates, salatalık, peynir, zeytin, çay

öğle ıspanak

akşam etli patates pişiriyorum etlerinden yerim, yanına marul salata, ayran
supersinnnn elifim....

menüne bakılırsa iyisin güzelimmmm...böğle devam et...araştırmada ol bu arada...inşallah kendine uygun bi yol seçersin....

oooohhh beeeee bitdi galibaaa

bende yazayım menümü

sabah 2 dl tam buğday ekmekği, domates, salatalık, peynir, zeytin, çay

öğle ıspanak

akşam etli patates pişiriyorum etlerinden yerim, yanına marul salata, ayran
Sen de benim gibi yogurt süt yememişsin. Ama ben hafta sonu 5 kg sütten 8 kavanoz yogurt yaptım artık bahane yok. Akşamki patates ten de yemesin dimi. Bu arada benim akşam yemeği alabalık. Attım fırına uğraşmaya yemek yapmaya

TÜM TAKIM ÜYLERİMİN FISTIKLARIMIN DİKKTİNE PERİ YA DA BEN OLMADIĞIMDA DA YENİ GELEN ÜYELERLE İLGİLENİN LÜTFEN.EVET YER VARMI YOK MU BİLEMEZSİNİZ AMA EN AZINDAN HOŞ GELDİN DİYİN,TANIMAYA ÇALIŞIN.HEPİMİZE OLMUŞTUR.İLK GELDİYİMİZ GÜN ÇOK ÖNEMLİDİR....

Aynuram Sağol canım. Ne düşünceli ve iyi bi kaptansin böyle. Herkese tek tek cevap vermişsin. Bu cuma artık listeye giricem inşallah. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum
SAĞOL KUZUM BENİM.SİZ DÜŞÜNCELİ ARKADAŞLARIMA LAYK OLMAYA ÇALIŞIYORUM....BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA.....
Evet canım Hurma doğumu kolaylaştırır doğru duymussun. Ben bizzat deneyimledim. Ikinci doğum çok kolay oldu.

HAKKETEN Mİ?NE KADAR YEMİŞTİN?

Ben hepsiyle tanistim valla cenem düşüktü bgn annem göçmen ablam annemgilin yaptgi bsy krep gibi BN tam buğday unu sut yumurta tuz dan yaptim incecik küçük ekmek niyetine

SAĞOL KUZUM BENİM.SİZ DÜŞÜNCELİ ARKADAŞLARIMA LAYK OLMAYA ÇALIŞIYORUM....BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA.....

HAKKETEN Mİ?NE KADAR YEMİŞTİN?
Hakkaten canım. Günüm dolduktan sonra gittim geldim yedim. Yaş hurma yedi. Ama ben bir kilo kadardır en fazla

Bu arada yöresel lezzetler yarışmasına katılmak istiyorum...ama yemek seçemiyorum kiiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…