tesekurler canimcimBuyur kitaphttps://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=zoL0VIuFFYmuUcmwgqAD&url=http://antimaniac2.tripod.com/montignac/montignac.pdf&ved=0CBwQFjAA&usg=AFQjCNFxPZuCUZuekbVqI0UfYcI7BCLIGA buda tipik karar senin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...deneyimlerimiz.236698/page-3866#post-39715026
Rica ederim kuzutesekurler canimcim
Bisey yapmaz faydalı vanimZeynebim sancısı başlayan birinin hurma yemesi nasıl?tansiyonu falan fırlatmaz dimi?
Her öğünde dimi yaa ben salatayi evden yapıp çıkıyorum. Yanıma alayım bi daha yogurt.sevgili montici eşim sende benim gibi süt ürünlerinden uzaksın sanki
menün iyi ama montiye göre yoğurt,peynir falan bişey olmalı menülerinin yanında
merhaba canım.sabah çıkmak zorundaydım.işim çokdu.ama sen formu eksik doldurmuşsun baya kuzucuşkendinden bahs etsene bize?evlimisin?çalışıyormusun?çocuk varmı?bi de bu gün gelen güzeller senin çevren mi böğle?1. sayfayı okudum
isim: salata_yoğurt
kilo: 70 kg
boy: 1.55 m
hedef: 60 kg
spor: yürüyüş
tamam mıdır?
kalabalık grupda yazışmak bi bakımdan da zordur ha.bi gidip geliyosun sayfalar uçmuş.okuman cevaplaman gerek.sen nereye kaçmışsın böğle?bi görünüp kayb olmuşsun fıstığım...ilk hedefim 65 sonra da 60
artık boya veya vki ye takılmıyorum yaşıma ve tipime 60 kg çok uyuyor bu hafta içi birkaç arkadaşım daha gelecek buraya ben ön araştırma yaptım bu grubu kalabalık olduğu için seçtim bakalım nasıl sonuç alacağım
ya kuzum.seni çok iyi anlıyorum.burada bizim yazdığımız hiç bir şeyin sana faydası olmayacak.senin çaren sen de ve yakınlarındadır.ayrıca kendine haksızlık etme.sadece sen biliyordun bu kadar çabuk gidenin çabuk da geleceyini.yoksa nasıl bi insan aya bu kadar kilo alırki.seabahara da yazdık.bakalım özellik tanıyacak mı?aeben ablam diyo ya 25 senedir diyet yapıyorum diye
bende 18 yaşından beri yap boz gibiyim işte
hırslandım kısa zamanda hızlı sağlıksız kiloları verdim
eee verdimde ne oldu yine aldım
ben buyum işte
bi b..k olmuyo işte benden
ya sen ne güzel zayıflıyorsun karatay yaptığnda ne gerek var ek şeylere.bak sen asla yapamazsın öğle dieti.karatayı tanıdıktan sonra günde dilim ekmek yiyerek zayıflayan ben bile seçimimi deyiştirdim.Kızlar ben diyetisyene gittim.doktor bana menü verdi karatay yapan biri olarak beynine reset tamam gerek bunları yapmam için.kafam çok karisik bu verdiği diyeti kısa bi sure yapıp denesem mi kilo veriyor muyum diye .kafamdaki karatay ait tüm şeyleri silmek gerek ya.bu listede çok güzel ara öğün filan var günde sekiz dilim ekmek vartavsiye bekliyorum
hoş gelmişsin.ilk sayfada kurallarımız var.ou kabul edersen formumuzu eksiksiz doldur başlayalımmm......Selammm kızlar :) beni de aramıza alırsanız çoook sevinirim. .yaza formda olmak istiyorum...ve sonra ve hep formda olmak istiyorumm. . Birbirimize destek olalim...basaracagimiza inaniyorummm
supersin bitanem...çok iyi gdiyorsun...Kahvaltım
- Haslanmis yumurta azcik icine peynirde koydum
- 2 adet zeytin
- 1bardak ayran
- 2 dilim tahil ekmek
Öğlen
- Bir kase corba
- 1 bardak ayran
Akşam
- Köfte 4 tane
- cacik bi kase
- 1 dilim tahil ekmek
Ara öğün
- Yarim muz yedim
- Cay bardagi sut
- 4 adette leblebi
- yesil cay
- bitanede ileryen zamanlarda yesil.elma
sporum
- 45 dk yuruyus
- 100 kere mekik
- 100 kere ip atlama
Suyumuda 3 lityreyi bulur
sana da selam kuzu.kendini anlatsana tanıyalım seni bir azSelam arkadaşlar. Ben de uzun aralıklarla kilo al kilo ver derken çok düzensiz bir yemek düzenim oldu. artık yaza formda girmenin zamanı geldi. Beni de aranıza alırsanız yarışa katılmayı isterim .
Kendimi tanıtıyorum
ADIM:adım_adım_zayıfım
YAŞIM:31
KILOM:90
HEDEF KiLOM:1. Hedef 80 -
2. Hedef 70
3. Hedef 60
KiLO ALMA NEDENiNiZ: Düzensiz beslenme ve tatlı düşkünlüğüm
KiLO VERMEYI iSTEME NEDENiM: zayıfım sağlıklıyım mutluyum.
Artık düzenli bir şekilde kilo vermek istiyorum.
çokkkkk iyisin bitanemmmm....dünkü menüm
sabah peynir zeytin 2 dilim ekmek domates salatalık ve bir kupa çay
akşam nohut yemeği ve yoğurt
spor yapmadım. bütün gün temizlik yaptım
bugünkü menüm
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek bir kupa çay
öğlen bir tane fırın tavuk baget salata
akşam nohut yemeği ayran
ve tarcınlı sütün zayıflattığını okudum nette bütün gün onu araştırdım. artık akşamları 10 gibi bir bardak tarçınlı süte başlıyorum. sabahları da aç karnına elma sirkesi ve su içiyorum. bakalım bunlar nasıl bir etki yapcak.
bugün öğlen eşimle 20 dk tempolu yürüdük iş yerinde. yarım saat önce de 10 dk kendi çapımda hareketler yaptım. yana esneme öne eğilme kalkma. bel çevirme. sguat falan. iş yerinde yapılacak hareketler buldukça hergün yapcam ve süresini uzatıcam. birde bi not defteri yaptım onlara yazıcam hergün ne yaptığımı.
akşam 200 ip atlama ve 20 dk leslie. şu lesliyi daha çok yapmak istiyorum ama sonra topuğum acıo anca bu kadar.
akıtma ne kuzum?Rapor
Sabah bir dilim elma
Kahvaltı
İki koy yumurtası
Bir fincan cay
Zeytin
Bir akıtma
Öglen
Bir akıtma
Peynir
Akşam
Adana kiyma
Salata
Ayran
Su bir lt ytana kdr artar
Rahtszm balli zencefilli su
Spor
Leslie
50 ip atlama
50 squat
tabiki katıla bilirisn.ilk sayfada kurallar ve formumuz var doldur da tanıyalım seni...Selamlar,
Ben de bu gruba katılabilir miyim?
Tşkler.
çok tatlısın ya.ben herkesi tanıyorum amaaa...Ohhh BN gruptakilerin ismini ezberlemeye calisiyordum 3 haftdr , basa döndük simdi
ayyyyy okuduğumda gözlerim doldu.şu an o kadar çocuksun ki.yaptığının ya da yapmak istediyinin farkında bile deyilsin...sakın okulu bırakma sora bin pişman olursun....ben pek istemiyorum devam etmeyi .
çok kez bırakmayı düşündüm . devam ettim . bakalım bu sene de böyle gelgitlerle geçti gitii .
ayyyy listeye almak için sabırsızlandığım üyelerden birisin.her seferinde yazıyorum haaaa.....Iyi akşamlar kızlar
Menumu bildireyim
Sabah 1 portakal.
Yarım saat sonra kahvaltıEki Görüntüle 1438251
Tam tahıl unundan krep
Zeytin
Marul
.Öğle
Ton balıklı salata
Ikindi
3 adet kayısı kurusu
2 adet incir
Akşam
Sebze yemeği ama karar vermedim
Henüz yarım lt su içtim 2 lt ye tamamliycam
On bin adim atıldı.
Evet sevgili eşim kuzularinannesi yorumunu alayım canım
dün yazmışdım ama şimdi ben de unuttum.kimdi yaaa?bu arada bana bir es buludumu?yazilanlari takip edemedimde
supersinnnn elifim....bende yazayım menümü
sabah 2 dl tam buğday ekmekği, domates, salatalık, peynir, zeytin, çay
öğle ıspanak
akşam etli patates pişiriyorum etlerinden yerim, yanına marul salata, ayran
insallah sabirsizlikla bekliyombu arada nasil bir diyet uygulayacagim onuda bilmiyorum herseyden azar azar yiyorum ama sanki ise yaramiyor ayran detoksu yapayim diyorum sonrasindada bana uygun bisey bulup denemek istiyorum ama o kadar arastirma yaptim neyle devam edecegime karar veremedim
menüne bakılırsa iyisin güzelimmmm...böğle devam et...araştırmada ol bu arada...inşallah kendine uygun bi yol seçersin....benim bugunku menum
sabah iki dilim kepek ekmegin sadece kenarlari biraz peynir 3 kasik yogurt
ara: yarim elma buyuktu bitiremedim
ogle:biraz sebze sote, yarim kase tavuk corbasi (oglumun kalani)yarim dilim ekmek
aksam: bir kase tavuk corbasi ve salata yiyecem birazdan
simdiye kadar iki litre su ictim 3e tamamlarim
spor 6 km yuruyus ve 3 mil leslie
doğumu kolaylaştırıyormuş ya öğle duydukBisey yapmaz faydalı vanim
Sen de benim gibi yogurt süt yememişsin. Ama ben hafta sonu 5 kg sütten 8 kavanoz yogurt yaptımbende yazayım menümü
sabah 2 dl tam buğday ekmekği, domates, salatalık, peynir, zeytin, çay
öğle ıspanak
akşam etli patates pişiriyorum etlerinden yerim, yanına marul salata, ayran
Evet canım Hurma doğumu kolaylaştırır doğru duymussun. Ben bizzat deneyimledim. Ikinci doğum çok kolay oldu.doğumu kolaylaştırıyormuş ya öğle duyduk
SAĞOL KUZUM BENİM.SİZ DÜŞÜNCELİ ARKADAŞLARIMA LAYK OLMAYA ÇALIŞIYORUM....BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA.....Aynuram Sağol canım. Ne düşünceli ve iyi bi kaptansin böyle. Herkese tek tek cevap vermişsin. Bu cuma artık listeye giricem inşallah. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum
Evet canım Hurma doğumu kolaylaştırır doğru duymussun. Ben bizzat deneyimledim. Ikinci doğum çok kolay oldu.
Ben hepsiyle tanistim valla cenem düşüktü bgnTÜM TAKIM ÜYLERİMİN FISTIKLARIMIN DİKKTİNE PERİ YA DA BEN OLMADIĞIMDA DA YENİ GELEN ÜYELERLE İLGİLENİN LÜTFEN.EVET YER VARMI YOK MU BİLEMEZSİNİZ AMA EN AZINDAN HOŞ GELDİN DİYİN,TANIMAYA ÇALIŞIN.HEPİMİZE OLMUŞTUR.İLK GELDİYİMİZ GÜN ÇOK ÖNEMLİDİR....
Hakkaten canım. Günüm dolduktan sonra gittim geldim yedim. Yaş hurma yedi. Ama ben bir kilo kadardır en fazlaSAĞOL KUZUM BENİM.SİZ DÜŞÜNCELİ ARKADAŞLARIMA LAYK OLMAYA ÇALIŞIYORUM....BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA.....
HAKKETEN Mİ?NE KADAR YEMİŞTİN?
Gördüm yağmurum.1 2siyle konmuşsun.gözümden kaçmazBen hepsiyle tanistim valla cenem düşüktü bgnannem göçmen ablam annemgilin yaptgi bsy krep gibi BN tam buğday unu sut yumurta tuz dan yaptim incecik küçük ekmek niyetine
Hani o ramazan hurması Dimi?Hakkaten canım. Günüm dolduktan sonra gittim geldim yedim. Yaş hurma yedi. Ama ben bir kilo kadardır en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?