- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
ahhh ahh bunu bide benimki kabul etse ..tubacım sakın sakın bırakma okulunu, hem çok gençsin daha evlilik her zaman olur ama evlilik ve okulu beraber yürütmektense 2 yıl daha erteleyebilirsin tatlım
Canım evlenince oku. Okulun uzak mi.ahhh ahh bunu bide benimki kabul etse ..
benden 6 yaş büyük kendisi üniv mezunu iş güç sahibi askerlk fln yaptı . O yüzden sabredemiyo hemen olsun diyo ..
haklı bi yandan .. bekliyo şimdilik bakalım ne zaman yeter artk bekarlıktan bıktım diyecek :)
Sagl CNN hoşgeldin bgn bereketli maşallah birkaç kişi daha katılmak istediselam kizlar masallah nekadar sohbet olmus sabahtan beri yeni firsat bulabildim yazmak izin bir baktim aman Allahim saylar dolusu sohbet olmus ne guzel sohbetiniz bol olsun canlaaarr..
masallah ne kadar bereketli bir topikSagl CNN hoşgeldin bgn bereketli maşallah birkaç kişi daha katılmak istedi
Bencede CNmmasallah ne kadar bereketli bir topikherkes cok samimi ve icten ondandir bence
Iyi akşamlar kızlar
Menumu bildireyim
Sabah 1 portakal.
Yarım saat sonra kahvaltıEki Görüntüle 1438251
Tam tahıl unundan krep
Zeytin
Marul
.Öğle
Ton balıklı salata
Ikindi
3 adet kayısı kurusu
2 adet incir
Akşam
Sebze yemeği ama karar vermedim
Henüz yarım lt su içtim 2 lt ye tamamliycam
On bin adim atıldı.
Evet sevgili eşim kuzularinannesi yorumunu alayım canım
insallah sabirsizlikla bekliyomBencede CNmsana da es bulunur artik
Aksam ayran da iç ayran dabende yazayım menümü
sabah 2 dl tam buğday ekmekği, domates, salatalık, peynir, zeytin, çay
öğle ıspanak
akşam etli patates pişiriyorum etlerinden yerim, yanına marul salata
Aksam ayran da iç ayran daon numara valla
Ben montiyi öğrenmeye calisiyorum bir incele istersen kafana yatarsa yaparsin linki atarm simdi buradaki ablann topigi var.insallah sabirsizlikla bekliyombu arada nasil bir diyet uygulayacagim onuda bilmiyorum herseyden azar azar yiyorum ama sanki ise yaramiyor ayran detoksu yapayim diyorum sonrasindada bana uygun bisey bulup denemek istiyorum ama o kadar arastirma yaptim neyle devam edecegime karar veremedim
Ben montiyi öğrenmeye calisiyorum bir incele istersen kafana yatarsa yaparsin linki atarm simdi buradaki ablann topigi var.
Bende perşembe cuma pirinç lapasi yapicam
haklisin bu topikte cok moda bu montiBen montiyi öğrenmeye calisiyorum bir incele istersen kafana yatarsa yaparsin linki atarm simdi buradaki ablann topigi var.
Bende perşembe cuma pirinç lapasi yapicam
monti ve pirinç lapası
ben de başlayamadım şu montiye, smootie mi yapsam acaba diyorum şu 3 gün
Buyur kitaphttps://www.google.com.tr/url?sa=t&source=w...wQFjAA&usg=AFQjCNFxPZuCUZuekbVqI0UfYcI7BCLIGA buda tipik karar seninhaklisin bu topikte cok moda bu montiiyiyce bir inceleyeyim ben ilk baslarken lahana detoksu yaptim ama coook halsiz kaldim tamam biraz etkili oldu ama cok halsizlestim
Ablam kitbi sormustun https://www.google.com.tr/url?sa=t&...wQFjAA&usg=AFQjCNFxPZuCUZuekbVqI0UfYcI7BCLIGAAllahım yarabbimm okuyunca bildiyiniz kahkaha attım yaaa...ne kadar yeni üye gelmiş.sabah yoğurt diye bi arkadaş gelmişdi o söğlemişdi galiba arksdaşlarının da geleceyini. Bakalım kim gidecek kim kalacak.pcye geçip de cevaplasam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?