Öyle bi hadis.vardı galiba ama cevremde yiyen görmedim yorum yapamam ama zararı yok canımdoğumu kolaylaştırıyormuş ya öğle duyduk
Senin modun mu düşük bitanemm?Öyle bi hadis.vardı galiba ama cevremde yiyen görmedim yorum yapamam ama zararı yok canım
Evet canım Medine hurmasiHani o ramazan hurması Dimi?
Evet canımSenin modun mu düşük bitanemm?
Tamam canım geline söyliyim de yesin.bi türlü doğuramadı.39haftada dolduEvet canım Medine hurmasi
Bence biraz zaman geçince eslestir bi sure sonra gelmeyenler oluyo gecen haftakiler kaybolduMirjammm kız buldum senin eşini?zayıflıcammm
Ölürümmmm... neden ki?Evet canım
Ben 41hafta 4 gün lukken dogurdumTamam canım geline söyliyim de yesin.bi türlü doğuramadı.39haftada doldu
Biliyorum canım.mirjam da zayıflıcam da çok iyi gidiyor.o yüzden güveniyorum.hem baksana Yana yana eş arıyor kuzum...Bence biraz zaman geçince eslestir bi sure sonra gelmeyenler oluyo gecen haftakiler kayboldu
Simdi dışarıda. Geldim bilmiyorum aslında bi sebep yok gibi.bu çok sebep var genel şeyler ,boşver canimÖlürümmmm... neden ki?
Hadi canım.kızdı hem de..ben tam 39.haftanın tamamındaBen 41hafta 4 gün lukken dogurdum
İyiyiz ezgim . şükürler olsun.sen nasılsın?Nasilsiniz bagyanlar
İyiyim aynuramm bildigingibiİyiyiz ezgim . şükürler olsun.sen nasılsın?
handem sanirim gidiyorsun ama isini bilen bir piskologa ihtiyacin var seninAbla hoşbuldum
benim öncelikle huzura sakinliğe dinginliğe ölü gibi uyumaya ihtiyacım var sanki
Güzel kızsın maaşallah.boyun kaçdı canım?sanki aynıyız.benimki 164.Fotoğraf yükledim sonunda :) Telefondan olmadı, bilgisayardan yaptım.
Bildirim de yapayım,
Kahvaltı edemedim. Bi yeşil çay içtim sabah.
Öğlen
1-2 kaşık bulgur pilavı, etli nohut, bahar çorbası (sebzeli bişeydi)
Akşam
Patatesli köfteli bi yemek vardı evde, dayanamadım yedim valla... yanında da bir kase yogurt; ama 5 gibiydi yediğimde saat yani bugün daha bişey yemezsem çok bişey olmaz herhalde
Su
1.5 lt,, en azından 2 yapmaya çalışırım
Spor
Ekstra yapmadım ama gün boyu dışardaydım. Merdiven çıktım 2-3 defa 6 kat :)
Sağol Aynurammm.. 164 olsam keşke :) 157 boyumGüzel kızsın maaşallah.boyun kaçdı canım?sanki aynıyız.benimki 164.
Menün de pek güllük gülistan deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?