Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zeynep diyetisyen menusu israrin neden ?????
Ekmekyemeyimi ozledin kiz :))))
Abla tavsiyesi ilk hafta kilon artar her ogun ekmek yersen . Karataydan neden vazgeciyorsun ?
Menüm

07:00

2 yumurtadan maydonozlu peynirli omlet
3 ceviz,2 kayısı
Yeşil cay

12:30
Fırında tavuk 2 parca
Cacık

Aksam
2 ince lavaş lahmacun
Ayran
Az salata

Abla tavsiyesi ilk hafta kilon artar her ogun ekmek yersen . Karataydan neden vazgeciyorsun ?
Dimi ama?ben de söğlüyorum ablam.ne gerek var.ne güzel de kilo veriyor.ayrıca yapamazki...

Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis ..
Ozeklikle yaşdasimi merak ettim :))))

Ya hayatım boyunca uygulacagim bi diyet olsun dedim belki daha hızlı gider dedim farklı diyet yaparsam.karatayin diyet bitince kilo almaktan korkuyorum bide hic ekmek yemiyorum ya

Sendr durumlar nasıl.?bbi menü versen diyorum...yamacıma yamacıma gelsen diyoruuuum....ne diyosuuuun?
Avcunu yala diyorum :)))
İyimnaynuram bi seviyede duruyorum hamdolsun... Kacirdimmi lapa yapiyorum , birazdaha sabret havalar isinsin seninim

Ya hayatım boyunca uygulacagim bi diyet olsun dedim belki daha hızlı gider dedim farklı diyet yaparsam.karatayin diyet bitince kilo almaktan korkuyorum bide hic ekmek yemiyorum ya
Zeynep montignaci bi dusun derim ekmekde yersin sabahlari sagliginida kilonuda korursun ...

Menün de pek güllük gülistan deyil
Menü yorumu bana değil sanıp silmişim ya, şimdi farkettim. Amma pişkinim ha, hem güzel menü vermiyorum hem de yorumu üstüme almıyorum, hahah

MAvis cok guzel bir kizsin canim masallah ... Boyunada takma bodur tavuk herdem piliçtir :))))
Sağol ablaammmm.. Ben aslında kendimi pek beğenmiyorum, ama bunları duymak güzel, moral oluyo :)
heheh, bu sözden sonra takılmam boyumaaa :))) aslında çok şikayetçi değilim, ama bazen keşke birkaç cm daha uzun olsaydım diyorum

Kizlar gecen gun akrebe gozum takildi masallah durdu durdu verdi kiliyu ... Takimlarina baktim bir karisim iciyorlar . Bizim takimdada gozume carpti sanki .. Ne dir bu karimsimlar, icilen ?

Hoşgeldin canım Tek bir hedef belirtirsen daha iyi olur. listeye gireceğin zaman belirtebilmek ve mezuniyetinde ona göre olacağı için
Valla tarçına alerjim olmasa denerdim bende gerçi yoğurt kürünün birinde tarçın vardı denedim bir zararını görmedim belki bunda da sorun olmaz Menülerinde süper Suyunuda daha sonra yazmışsın gördüm ama alıntılamadım :)
Akıtma dediğin unlu krep tarzında birşey galiba değil mi? ekmek yerine geçmiş olsun. Menün güzel canım.
Selam,
eksik yazdım sanırım.

ADIM:sea_nute
YAŞIM:40

KILOM:64
HEDEF KiLOM:1. Hedef 60
2. Hedef 55

KiLO ALMA NEDENiNiZ: tatlı, cikolata düşkünlüğüm
KiLO VERMEYI iSTEME NEDENiM: Saglıklı ve mutlu olma
Hoşgeldin tatlım.. Aynı şekilde seninde bir hedefini belirtirsen eğer listeye gireceğiniz zaman onu dikkate alırız. Şuan not ediyorum hepsini de
ayağımı sürüyerek geldim
ya ben napıcam ya
almazda beni takımlara sea bahar
Bence diyet günlüklerinde de ayrıca yazabilirsin ve burda da listeye giremesende seni sıkıştırırız hep
Canım menünde süper sporunda suyunuda tamamladın mı tamamdır
bende yazayım menümü

sabah 2 dl tam buğday ekmekği, domates, salatalık, peynir, zeytin, çay

öğle ıspanak

akşam etli patates pişiriyorum etlerinden yerim, yanına marul salata, ayran
Ohhh süpeer :) su spor yok mu ?
Anne olmanın zorluğu herhalde çocuklardan kalanlar :) Ama genel olarak menün güzel canım
Evet bugün gerçekten karışık olmuş biraz zaten sende farkındasın
Menüm

07:00

2 yumurtadan maydonozlu peynirli omlet
3 ceviz,2 kayısı
Yeşil cay

12:30
Fırında tavuk 2 parca
Cacık

Aksam
2 ince lavaş lahmacun
Ayran
Az salata

Aaa hani tatlı yok

Bu arada bu kadar takılıyorum sana alınma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…