Menüm
07:00
2 yumurtadan maydonozlu peynirli omlet
3 ceviz,2 kayısı
Yeşil cay
12:30
Fırında tavuk 2 parca
Cacık
Aksam
2 ince lavaş lahmacun
Ayran
Az salata
Ohhh misss..sporun yok mu fıstık?Menüm
3 ceviz,2 kayısı
Yeşil cay
Fırında tavuk 2 parca
Cacık
Aksam
2 ince lavaş lahmacun
Ayran
Az salata
Dimi ama?ben de söğlüyorum ablam.ne gerek var.ne güzel de kilo veriyor.ayrıca yapamazki...Zeynep diyetisyen menusu israrin neden ?????
Ekmekyemeyimi ozledin kiz :))))
Abla tavsiyesi ilk hafta kilon artar her ogun ekmek yersen . Karataydan neden vazgeciyorsun ?
MAvis cok guzel bir kizsin canim masallah ... Boyunada takma bodur tavuk herdem piliçtir :))))Sağol Aynurammm.. 164 olsam keşke :) 157 boyum
Kuslar didiki zeynep ekmek yemegi ozlemis :))))Dimi ama?ben de söğlüyorum ablam.ne gerek var.ne güzel de kilo veriyor.ayrıca yapamazki...
Ayrıca sen duydun mu gördün mü ben 59oldum haaaa?Kuslar didiki zeynep ekmek yemeyi ozlemis :))))
Ooo superAyrıca sen duydun mu gördün mü ben 59oldum haaaa?
Ya hayatım boyunca uygulacagim bi diyet olsun dedim belki daha hızlı gider dedim farklı diyet yaparsam.karatayin diyet bitince kilo almaktan korkuyorum bide hic ekmek yemiyorum yaZeynep diyetisyen menusu israrin neden ?????
Ekmekyemeyimi ozledin kiz :))))
Abla tavsiyesi ilk hafta kilon artar her ogun ekmek yersen . Karataydan neden vazgeciyorsun ?
Daha yapmadım ama yapicam .su da 2 ltOhhh misss..sporun yok mu fıstık?
Sendr durumlar nasıl.?bbi menü versen diyorum...yamacıma yamacıma gelsen diyoruuuum....ne diyosuuuun?Ooo superduble sevindim senin adina
Avcunu yala diyorum :)))Sendr durumlar nasıl.?bbi menü versen diyorum...yamacıma yamacıma gelsen diyoruuuum....ne diyosuuuun?
Niye yapamam?Dimi ama?ben de söğlüyorum ablam.ne gerek var.ne güzel de kilo veriyor.ayrıca yapamazki...
Zeynep montignaci bi dusun derim ekmekde yersin sabahlari sagliginida kilonuda korursun ...Ya hayatım boyunca uygulacagim bi diyet olsun dedim belki daha hızlı gider dedim farklı diyet yaparsam.karatayin diyet bitince kilo almaktan korkuyorum bide hic ekmek yemiyorum ya
Yok İnanki ondan değil.belki daha iyi olur dedim.ya bide doktor arkadaşlar çok üstüme geliyo karatay sağlıksız bırak diye hergun soyleniyorlarKuslar didiki zeynep ekmek yemegi ozlemis :))))
Menü yorumu bana değil sanıp silmişim ya, şimdi farkettim. Amma pişkinim ha, hem güzel menü vermiyorum hem de yorumu üstüme almıyorum, hahahMenün de pek güllük gülistan deyil
Sağol ablaammmm.. Ben aslında kendimi pek beğenmiyorum, ama bunları duymak güzel, moral oluyo :)MAvis cok guzel bir kizsin canim masallah ... Boyunada takma bodur tavuk herdem piliçtir :))))
Hic bilmiyorum onun ayrıntılarını amaZeynep montignaci bi dusun derim ekmekde yersin sabahlari sagliginida kilonuda korursun ...
Karatayin sabah ekmek yeneni birde 2 degil 3 ogun .. Linki var aktif inceleye bilirsin ..Hic bilmiyorum onun ayrıntılarını ama
Hoşgeldin canımKendimi tanıtıyorum
ADIM:adım_adım_zayıfım
YAŞIM:31
KILOM:90
HEDEF KiLOM:1. Hedef 80 -
2. Hedef 70
3. Hedef 60
KiLO ALMA NEDENiNiZ: Düzensiz beslenme ve tatlı düşkünlüğüm
KiLO VERMEYI iSTEME NEDENiM: zayıfım sağlıklıyım mutluyum.
Artık düzenli bir şekilde kilo vermek istiyorum.
Valla tarçına alerjim olmasa denerdim bende gerçi yoğurt kürünün birinde tarçın vardı denedim bir zararını görmedim belki bunda da sorun olmazdünkü menüm
sabah peynir zeytin 2 dilim ekmek domates salatalık ve bir kupa çay
akşam nohut yemeği ve yoğurt
spor yapmadım. bütün gün temizlik yaptım
bugünkü menüm
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek bir kupa çay
öğlen bir tane fırın tavuk baget salata
akşam nohut yemeği ayran
ve tarcınlı sütün zayıflattığını okudum nette bütün gün onu araştırdım. artık akşamları 10 gibi bir bardak tarçınlı süte başlıyorum. sabahları da aç karnına elma sirkesi ve su içiyorum. bakalım bunlar nasıl bir etki yapcak.
bugün öğlen eşimle 20 dk tempolu yürüdük iş yerinde. yarım saat önce de 10 dk kendi çapımda hareketler yaptım. yana esneme öne eğilme kalkma. bel çevirme. sguat falan. iş yerinde yapılacak hareketler buldukça hergün yapcam ve süresini uzatıcam. birde bi not defteri yaptım onlara yazıcam hergün ne yaptığımı.
akşam 200 ip atlama ve 20 dk leslie. şu lesliyi daha çok yapmak istiyorum ama sonra topuğum acıo anca bu kadar.
Akıtma dediğin unlu krep tarzında birşey galiba değil mi? ekmek yerine geçmiş olsun. Menün güzel canım.Rapor
Sabah bir dilim elma
Kahvaltı
İki koy yumurtası
Bir fincan cay
Zeytin
Bir akıtma
Öglen
Bir akıtma
Peynir
Akşam
Adana kiyma
Salata
Ayran
Su bir lt ytana kdr artar
Rahtszm balli zencefilli su
Spor
Leslie
50 ip atlama
50 squat
Hoşgeldin tatlım.. Aynı şekilde seninde bir hedefini belirtirsen eğer listeye gireceğiniz zaman onu dikkate alırız. Şuan not ediyorum hepsini deSelam,
eksik yazdım sanırım.
ADIM:sea_nute
YAŞIM:40
KILOM:64
HEDEF KiLOM:1. Hedef 60
2. Hedef 55
KiLO ALMA NEDENiNiZ: tatlı, cikolata düşkünlüğüm
KiLO VERMEYI iSTEME NEDENiM: Saglıklı ve mutlu olma
Bence diyet günlüklerinde de ayrıca yazabilirsin ve burda da listeye giremesende seni sıkıştırırız hepayağımı sürüyerek geldim
ya ben napıcam ya
almazda beni takımlara sea bahar
Canım menünde süper sporundaIyi akşamlar kızlar
Menumu bildireyim
Sabah 1 portakal.
Yarım saat sonra kahvaltıEki Görüntüle 1438251
Tam tahıl unundan krep
Zeytin
Marul
.Öğle
Ton balıklı salata
Ikindi
3 adet kayısı kurusu
2 adet incir
Akşam
Sebze yemeği ama karar vermedim
Henüz yarım lt su içtim 2 lt ye tamamliycam
On bin adim atıldı.
Evet sevgili eşim kuzularinannesi yorumunu alayım canım
Ohhh süpeer :) su spor yok mu ?bende yazayım menümü
sabah 2 dl tam buğday ekmekği, domates, salatalık, peynir, zeytin, çay
öğle ıspanak
akşam etli patates pişiriyorum etlerinden yerim, yanına marul salata, ayran
Anne olmanın zorluğu herhalde çocuklardan kalanlar :) Ama genel olarak menün güzel canımbenim bugunku menum
sabah iki dilim kepek ekmegin sadece kenarlari biraz peynir 3 kasik yogurt
ara: yarim elma buyuktu bitiremedim
ogle:biraz sebze sote, yarim kase tavuk corbasi (oglumun kalani)yarim dilim ekmek
aksam: bir kase tavuk corbasi ve salata yiyecem birazdan
simdiye kadar iki litre su ictim 3e tamamlarim
spor 6 km yuruyus ve 3 mil leslie
Evet bugün gerçekten karışık olmuş biraz zaten sende farkındasınFotoğraf yükledim sonunda :) Telefondan olmadı, bilgisayardan yaptım.
Bildirim de yapayım,
Kahvaltı edemedim. Bi yeşil çay içtim sabah.
Öğlen
1-2 kaşık bulgur pilavı, etli nohut, bahar çorbası (sebzeli bişeydi)
Akşam
Patatesli köfteli bi yemek vardı evde, dayanamadım yedim valla... yanında da bir kase yogurt; ama 5 gibiydi yediğimde saat yani bugün daha bişey yemezsem çok bişey olmaz herhalde
Su
1.5 lt,, en azından 2 yapmaya çalışırım
Spor
Ekstra yapmadım ama gün boyu dışardaydım. Merdiven çıktım 2-3 defa 6 kat :)
Menüm
3 ceviz,2 kayısı
Yeşil cay
Fırında tavuk 2 parca
Cacık
Aksam
2 ince lavaş lahmacun
Ayran
Az salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?