Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karatay bana göre diyet değil yaşam boyu beslenme biçimi.,,koruma evresinde yapılmalı..çünkü sabır istiyor azar azar veriliyor...

Tatlandırıcı koymayın asla onun yerine 1 TK pekmez yada bal...çayı şekersiz içenler onu bile koymasın..

Ooo desene tam takımına gelmişsin ablam.bak senin yaşıtlarda var burada. Aeben ve daydream de 39dalar.hatta az önce aeben ablam seni tanımak istiyodu.gelir belki de 1azdan.sen de mi zor kilo veriyorsun?
ben artık 40 ım Aynuram..

ADINIZ:Formda

YAŞINIZ:43

BOYUNUZ:163

KİLONUZ:80

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZ:fazla yemek ve yanlış besinler..

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı ve formda olmak.
evliyim,3 cocuk annesiyim..daha önce karatayla 14 kilo verdim..yarısını geri almış bulunmaktayım. .yol yakınken geri döneyim dedim..yarin mönü yazmaya başlıyorum. .

Kızlar günlüğümde yazdığımı kopyaladım buraya..bugün yaptığım smoothieleri ayrıntılı yazdım...(internette yeni bir diyet buldum ve KK da topiği yok şaşırdım ,belki açarım)

Bugün 2 ana 2 ara öğün yaptım,,,ana öğün dediğim smoothie aslında...

08:00 1 bardak süt içine 1 TK pekmez,1 yk yoğurt,1 yk yulaf ezmesi,1 küçük muz,1 portakal birer tutam hindistan cevizi ve tarçın koyup blenderdan geçirip içtim..

11:00 1 elma

16:00 demlediğim 1 fincan yeşil çayı dolapta soğuttum,içine küçük 1 muz,1/2 salatalık,2 yk avakado,10-15 sap maydanoz,biraz toz zencefil ve 1 kivini blenderdan geçirip içtim..oldukça yoğundu aslında..

18:00 1 elma,yarımdan az dolma..2-3 Çatal gibi..

7600 adım attım...tabi kayıt altına alınmamış adımımda var baya.,

Iyi geçti bugün darısı yarına ve hepinize :)

ADINIZ:Formda

YAŞINIZ:43

BOYUNUZ:163

KİLONUZ:80

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZ:fazla yemek ve yanlış besinler..

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı ve formda olmak.
hoşgeldin arkadaşım mahsuru yoksa adını yazar mısın?

G gubsej bugünde menü vermedin kız.ne oldu sana yaaa ne güzel motive olmuuşdun geçün hafta
verdim verdim aynura panik yok:)motive spor olarak dustu malesef tayin mayin isleri vardi olmadi cumadan beri toparlamaya calisiyorum moralimi.samimi oldugum arkadaslarin tayini cikti onlara da uzuluyorum bu haftayi kapatsam cok guzel olacak.haftasonu mersin kacamagi yaoacagim universiteden arkadaslarla geleneksel bulusmamizi gerceklwstirecegiz moral tavan donecem insallah ordan nisan sonuna hedef buyuk iyi ter dokmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…