Elifim bugün ben smoothie yaptım hem çok eğlenceli kafama göre oluşturuyorum..günlüğüme yazdım nasıl yaptığımı burayada kopyalayalım pc ye geçince..
74 mu 75 mi dogum yilin hulyam ? 75 şiz dimi ? Yok kiz seneyi doldurmadan 40 olmuyoruz ahaha ....39..39.:)ben artık 40 ımAynuram..
Hosgeldin formda ...evliyim,3 cocuk annesiyim..daha önce karatayla 14 kilo verdim..yarısını geri almış bulunmaktayım. .yol yakınken geri döneyim dedim..yarin mönü yazmaya başlıyorum. .
Aaaa yegen geliyor desene ..Günaydın kızlarrr.gelinimizin suyu gelmiş doğum başlıyor.zeyneeeeep nirdesin?çok heycanlayım.gideceyim 1azdan.inşallah iyi haberlerle gelirim.dua edin kızlar.
Elifim montiyemi basliycan .. Cücükler nasillar iyiler insallah ....
Aynen aynuram . Zeynep daha iyi bilir tabide 3 tane dogum yapan biri olarak 2. Dogumumda suyum tumden bosaldi çok zor olmustuZeyneeeep suyu gelmesi daha iyi deyil dimi?benimki gelmemişdi.çabuk doğuma işare mi?
Bi dene daha dogur onda normal yap ve dersin :)))))günaydın güzeller
aynurum Allah bir avazda sağlıkla doğurmayı nasip etsin gelininize inşallah. şu suyum geldi ,sancım geldi olayını yaşayamadım ya içimde kaldıoysa hep hayal etmiştim 'ay suyum geldi doğuruyorum' demeyi
Telinizdeki Otomatik yazilimlari kapatinHih iste benimde öyle oluyor ablam bazen cildiriyorum
Salatacim oda senin kk ayatlarindandir canim .. Normali bir sayfada en az 10 mesajgünaydın kızlar
kk nın yeni formatına alışamadım çok karışık olmuşsayfalar 3-5 yazı olunca doluyor
alemsin Aebenim :)Gunaydin guzeller ...
Nedense hic sasirmadim ruh ikizimin benden once bu konuyu arastirmasina :)))
benden cacık olmaz ablam monti, karatay, smootie...kararsız elif diyeti
cumaya kadar şu smootieden yapayım da cuma montiye mi başlasam diyorum
cücükler iyi biri uyuyor sallıyorum, biri kahvaltı keyfini henüz bitiremedi
evet ya saatlerimiz denk gelmiyor hiç..ben genelde akşam 11 den sonra daha rahat gelebiliyorum...
Bi dene daha dogur onda normal yap ve dersin :)))))
Yok canimlisteler sırayla mı hazırlanıyor?
herkesin bir eşi var anladığım kadarıyla neye göre belirleniyor?ne işe yarıyor?
evet ya saatlerimiz denk gelmiyor hiç..ben genelde akşam 11 den sonra daha rahat gelebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?