Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydiiinn.. gunaydin kknin guzel hatunlari nihayet gunesli bir gune uyandik Elhamdulillah
kizlar ben dun gece plates yapmak icin video ararken youtubeta ebru sallinin Skinny jeans videosunu buldum 2 haftada 2 kilo vaad ediyor daha once deneyen varmi?benim selulitler cok fena
ben dun aksam basladim 1saat 4dk ben daha once plates yaptigim icin rahatca yaptim ama bugun bacaklarim cook fena
bu arada dun once kendimi olctum belimin kalinligi 79, kalca genisligi 106,ust bacak kalinligi 64 milletin belinden bile kalin benim selulitler

Gunaydin guzeller ...

Elifim bugün ben smoothie yaptım hem çok eğlenceli kafama göre oluşturuyorum..günlüğüme yazdım nasıl yaptığımı burayada kopyalayalım pc ye geçince..

Nedense hic sasirmadim ruh ikizimin benden once bu konuyu arastirmasina :)))

Mirjam hosgeldin ...

Canim pilates harika bir spordur ..

Kizlar ilgilenenler icin ebru salli tv de canli pilateslere tekrar basliyor ... em tv diye bir kanalda . Sanirim ayin 6 yahut 9 zunda saat 9,5 da ..

evliyim,3 cocuk annesiyim..daha önce karatayla 14 kilo verdim..yarısını geri almış bulunmaktayım. .yol yakınken geri döneyim dedim..yarin mönü yazmaya başlıyorum. .
Hosgeldin formda ...
Yeni gelen arkadaslar hepbirliktemisiniz bir gurupta ?

Yoksa aynuram tek tekmi cagirdi sizleri ...

Oh bizim yaslarda hatunlar cogaldi pek sevindin . Kucuk cadilar durmasin :)))

Günaydın kızlarrr.gelinimizin suyu gelmiş doğum başlıyor.zeyneeeeep nirdesin?çok heycanlayım.gideceyim 1azdan.inşallah iyi haberlerle gelirim.dua edin kızlar.
Aaaa yegen geliyor desene ..
Saglikla gelsin insallah .

Elifim montiyemi basliycan .. Cücükler nasillar iyiler insallah ....

benden cacık olmaz ablam monti, karatay, smootie...kararsız elif diyeti

cumaya kadar şu smootieden yapayım da cuma montiye mi başlasam diyorum

cücükler iyi biri uyuyor sallıyorum, biri kahvaltı keyfini henüz bitiremedi

Zeyneeeep suyu gelmesi daha iyi deyil dimi?benimki gelmemişdi.çabuk doğuma işare mi?
Aynen aynuram . Zeynep daha iyi bilir tabide 3 tane dogum yapan biri olarak 2. Dogumumda suyum tumden bosaldi çok zor olmustu .. Digerlerinde suyum bosalmadi ve cok kolaydi ikiside ....

Bi dene daha dogur onda normal yap ve dersin :)))))

offf bende öyle, bu nedenle kendi diyet listemi oluşturdum :)

Bi dene daha dogur onda normal yap ve dersin :)))))

2.de normal doğum olmasın diye hergün doktordaydım nerdeyse abla kilo alma, bebek kilo almasın, sancın başlamasın, dikişlerin açılır, hayatın tehlikeye girer diye diye az mı korkuttu doktor beni doğuramam başka

listeler sırayla mı hazırlanıyor?
herkesin bir eşi var anladığım kadarıyla neye göre belirleniyor?ne işe yarıyor?
Yok canim
Listeleri kaptanimiz ve yardimcisi hazirlar aynuramla peri yani ..
Sizler cuma sabahlari engec 12 kadar kilo bildirmak durumundasiniz ...

Eslerde takim icinde denetlemeyi artirmak icin yaptigimiz bir uygulama .. Ozel bir secimi yok aynura ayarlar sizlerede ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…