Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

liste kilosuna inmek için biraz zorlamamız lazım arkadaşım, ondan sonra normal diyetini yap..şimdi listede olsaydık ne güzel vermiştik kilolarımızı

ben 1,5 aydır aşırı yedim ondan böyle oldum, dikkat ettiğim an kilo verebiliyorum :)

Yaşam şartları ve sorunları olabilir bir dönem bende öyleydim kendime 60 yasında hissediyordum bastan aşağı siyah giyordum ara ara hala o sorunlarla savaşı yorum benimki geçecek birşey değil .

Yaşam şartları ve sorunları olabilir bir dönem bende öyleydim kendime 60 yasında hissediyordum bastan aşağı siyah giyordum ara ara hala o sorunlarla savaşı yorum benimki geçecek birşey değil .

ne olursa olsun, içindeki çocuğu kaybetme

canım benim ben annemi,babamı henüz 22 yaşında gencecik abimi toprağa verdim...o yüzden hiçbirşey beni hemen demoralize etmez...Hayat hayıflanmak için vakit geçirilecek kadar uzun değil..20 yaşım dün gibi...o kadar çabuk geçiyor ki..bir arkadaşım bana senin yaşadıklarını tek tek başka insanlar yaşasaydı şimdi hepsi doktorluk olmuştu demişti..Gerçekten insanın en iyi doktoru,psikiyatristi kendisi..güç içimizde..

Öyle tabi ablam Rabbim rahmet eylesin hepsine,birazda benim güçsüzlüğüm sanırım aşamiyorum skıntılarımı

Bu böreğe kadar herşey süper gidiyordu ama sporla telafi edeceğini düşünüyorum zaten Bu hafta güzel kilolar bekliyorum senden
Menün güzel canım ama su ve sporunu da paylaşır mısın ?
Menum

kahvaltim
Kepekli tost
salatalik

öğlen
ayran asi çorbası

aksam
Pirasa yemegi
cacik

Greyfurt yedim

Bugun spor gunum degildi bende evde yarimm saat yürüdüm canlar
100 kerede ip atladim
suyumda 3 litre
Hayatım sana yorum yapmıyorum artık zaten :)))))
Güzel menün tatlım
Esimin menusunu goremedim
Bulursam yeniden paylaşırım senin için hayatım
ADINIZ:Formda

YAŞINIZ:43

BOYUNUZ:163

KİLONUZ:80

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZ:fazla yemek ve yanlış besinler..

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı ve formda olmak.
Hoşgeldin canım. Aslında şuan takımımız dolu ama bu kadar yazmışsın geri çevirmek olmaz Evli misin çalışıyor musun kendini anlatır mısın
Çok güzel bayıldım ya valla heveslendim yapmak için bunları görünce :)
Günaydın kızlarrr.gelinimizin suyu gelmiş doğum başlıyor.zeyneeeeep nirdesin?çok heycanlayım.gideceyim 1azdan.inşallah iyi haberlerle gelirim.dua edin kızlar.
Aynuraaam Allah bir avazda kurtarsın. Bebişi hayırlısıyla alın kucağınıza ooohhh :)
listeler sırayla mı hazırlanıyor?
herkesin bir eşi var anladığım kadarıyla neye göre belirleniyor?ne işe yarıyor?
Evet canım bu akşam ayarlarız

Öyle tabi ablam Rabbim rahmet eylesin hepsine,birazda benim güçsüzlüğüm sanırım aşamiyorum skıntılarımı

18-20li yaşlarda insan dünyanın en büyük yükünün kendi omuzlarında olduğunu sanıyor nedense en ufak bir sıkıntı dünyanın en büyük sıkıntısı gibi algılanıyor. büyüdükçe olgunlaştıkça insan sabretmeyi da şükretmeyi de hoşgörmeyi de affetmeyi de daha iyi öğreniyor sanırım. eskiden beni çok çabuk üzen şeyler artık o kadar etkilemiyor, eskisi kadar çabuk gözyaşı dökmüyorum herşeye

listeler sırayla mı hazırlanıyor?
herkesin bir eşi var anladığım kadarıyla neye göre belirleniyor?ne işe yarıyor?
Cuma günleri bildirimde gore canm, simdi kalabalık olduğumuz için ikili esler olrk yarisiyoruz esler karşılıklı menüleri takip ediyor birbirlerinin yanlışlarını söylüyor

Evet mesela suanki derdim hic geçmeyecek hep içimde kalacak gibi geliyor bana en ufk bahsedince biri gözlerim doluyor çok istediğim için.bakalım zamanla öğreneceği herşeyi

Evet mesela suanki derdim hic geçmeyecek hep içimde kalacak gibi geliyor bana en ufk bahsedince biri gözlerim doluyor çok istediğim için.bakalım zamanla öğreneceği herşeyi

canım mahsuru yoksa yazar mısın, nedir derdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…