liste kilosuna inmek için biraz zorlamamız lazım arkadaşım, ondan sonra normal diyetini yap..şimdi listede olsaydık ne güzel vermiştik kilolarımızı
Yaşam şartları ve sorunları olabilir bir dönem bende öyleydim kendime 60 yasında hissediyordum bastan aşağı siyah giyordum ara ara hala o sorunlarla savaşı yorum benimki geçecek birşey değil .heryaş güzel..ama gerçekten en önemlisi hissettiğin yaş...insan onu anlıyor..20 yaşında ölmeden mezara girmiş gibi davrananlar var,anlaşılır gibi değil.. yaşıtım arkadaşlarım bildiğin haminneler gibi yaşıyorlar ,2 adım atmaya bacakları ağrıyor..bir insan niye kendine bunu yapar ki..
Bana musade kizlar aksama gorusuruz insallah ...
Yaşam şartları ve sorunları olabilir bir dönem bende öyleydim kendime 60 yasında hissediyordum bastan aşağı siyah giyordum ara ara hala o sorunlarla savaşı yorum benimki geçecek birşey değil .
MaşAllah10 senem kaldı tılsımlı yaşa
Sen de pro oldun kızzz?nasıl oldun?ne olursa olsun, içindeki çocuğu kaybetme
Sen de pro oldun kızzz?nasıl oldun?
canım benim ben annemi,babamı henüz 22 yaşında gencecik abimi toprağa verdim...o yüzden hiçbirşey beni hemen demoralize etmez...Hayat hayıflanmak için vakit geçirilecek kadar uzun değil..20 yaşım dün gibi...o kadar çabuk geçiyor ki..bir arkadaşım bana senin yaşadıklarını tek tek başka insanlar yaşasaydı şimdi hepsi doktorluk olmuştu demişti..Gerçekten insanın en iyi doktoru,psikiyatristi kendisi..güç içimizde..Yaşam şartları ve sorunları olabilir bir dönem bende öyleydim kendime 60 yasında hissediyordum bastan aşağı siyah giyordum ara ara hala o sorunlarla savaşı yorum benimki geçecek birşey değil .
Öyle tabi ablam Rabbim rahmet eylesin hepsine,birazda benim güçsüzlüğüm sanırım aşamiyorum skıntılarımıcanım benim ben annemi,babamı henüz 22 yaşında gencecik abimi toprağa verdim...o yüzden hiçbirşey beni hemen demoralize etmez...Hayat hayıflanmak için vakit geçirilecek kadar uzun değil..20 yaşım dün gibi...o kadar çabuk geçiyor ki..bir arkadaşım bana senin yaşadıklarını tek tek başka insanlar yaşasaydı şimdi hepsi doktorluk olmuştu demişti..Gerçekten insanın en iyi doktoru,psikiyatristi kendisi..güç içimizde..
Bu böreğe kadar herşey süper gidiyordu ama sporla telafi edeceğini düşünüyorum zatenYazmisim yollamamis
Dün
Kahvaltı 9:00
1yumurta
1greyfurt
Bir parça peynir
Ara
Sodali ayran
Öğlen 14:30
1.5tabak prasa ve ayran
Akşam 19:00
Fırında bol sebzeli tavuk
2.5lt su 45 dk step
Bu gün
Kahvaltı
1tane anne böreği
Zeytin peynir
Çay
Öğlen
3tane lahana sarma
4-5 yk pirasa
Yogurt
Akşam
Et sote
Salata
Sanırım toplamda 1borek daha yedim1.5-2lt su içtim 14.000adim attım
Menün güzel canım ama su ve sporunu da paylaşır mısın ?Selam arkadaşlar
Karşılama için de tşkler ben de salata_yogurt tavsiyesi ile burdayım.
Hedefi 58 yapayım o zaman ben:) bu arada Evliyim 1 kız bir de ikiz oğullarım olmak üzere 3 Çocuğum var. Çalışıyorum.
Bugün sabah 08:30
1 yumurta
Tel peyniri
3 Cheryl domates
1 mandalina
8 zeytin
Öğle 12:30
Mantarı Çorba
Kıymalı Patlıcan
Yoğurt
Ara ;16:00
8 badem Çiğ
Aksam00
Çok az peynir
Mercimek Çorba
Hayatım sana yorum yapmıyorum artık zaten :)))))Menum
kahvaltim
Kepekli tost
salatalik
öğlen
ayran asi çorbası
aksam
Pirasa yemegi
cacik
Greyfurt yedim
Bugun spor gunum degildi bende evde yarimm saat yürüdüm canlar
100 kerede ip atladim
suyumda 3 litre
Güzel menün tatlımIyi aksamlar kizlar hattaa iyi geceler esimle film felan izledik alamadim elime telefonu.
menum
sabah 1 yumurta peynir dom salatalik
ogle 1 greyfurt 1 nar
aksam mantar et sote 2 bardak ayran
son ara
1 nar sardim bu aralar nara bunlari yaza saklamanin bir formulu var miiii
Bulursam yeniden paylaşırım senin için hayatımEsimin menusunu goremedim
Hoşgeldin canım. Aslında şuan takımımız dolu ama bu kadar yazmışsın geri çevirmek olmazADINIZ:Formda
YAŞINIZ:43
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZ:fazla yemek ve yanlış besinler..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı ve formda olmak.
Çok güzel bayıldım ya valla heveslendim yapmak için bunları görünce :)Kızlar günlüğümde yazdığımı kopyaladım buraya..bugün yaptığım smoothieleri ayrıntılı yazdım...(internette yeni bir diyet buldum ve KK da topiği yok şaşırdım ,belki açarım)
Bugün 2 ana 2 ara öğün yaptım,,,ana öğün dediğim smoothie aslında...
08:00 1 bardak süt içine 1 TK pekmez,1 yk yoğurt,1 yk yulaf ezmesi,1 küçük muz,1 portakal birer tutam hindistan cevizi ve tarçın koyup blenderdan geçirip içtim..
11:00 1 elma
16:00 demlediğim 1 fincan yeşil çayı dolapta soğuttum,içine küçük 1 muz,1/2 salatalık,2 yk avakado,10-15 sap maydanoz,biraz toz zencefil ve 1 kivini blenderdan geçirip içtim..oldukça yoğundu aslında..
18:00 1 elma,yarımdan az dolma..2-3 Çatal gibi..
7600 adım attım...tabi kayıt altına alınmamış adımımda var baya.,
Iyi geçti bugün darısı yarına ve hepinize :)
Aynuraaam Allah bir avazda kurtarsın. Bebişi hayırlısıyla alın kucağınıza ooohhh :)Günaydın kızlarrr.gelinimizin suyu gelmiş doğum başlıyor.zeyneeeeep nirdesin?çok heycanlayım.gideceyim 1azdan.inşallah iyi haberlerle gelirim.dua edin kızlar.
Evet canım bu akşam ayarlarızlisteler sırayla mı hazırlanıyor?
herkesin bir eşi var anladığım kadarıyla neye göre belirleniyor?ne işe yarıyor?
Öyle tabi ablam Rabbim rahmet eylesin hepsine,birazda benim güçsüzlüğüm sanırım aşamiyorum skıntılarımı
Cuma günleri bildirimde gore canm, simdi kalabalık olduğumuz için ikili esler olrk yarisiyoruz esler karşılıklı menüleri takip ediyor birbirlerinin yanlışlarını söylüyorlisteler sırayla mı hazırlanıyor?
herkesin bir eşi var anladığım kadarıyla neye göre belirleniyor?ne işe yarıyor?
Evet mesela suanki derdim hic geçmeyecek hep içimde kalacak gibi geliyor bana en ufk bahsedince biri gözlerim doluyor çok istediğim için.bakalım zamanla öğreneceği herşeyi18-20li yaşlarda insan dünyanın en büyük yükünün kendi omuzlarında olduğunu sanıyor nedense en ufak bir sıkıntı dünyanın en büyük sıkıntısı gibi algılanıyor. büyüdükçe olgunlaştıkça insan sabretmeyi da şükretmeyi de hoşgörmeyi de affetmeyi de daha iyi öğreniyor sanırım. eskiden beni çok çabuk üzen şeyler artık o kadar etkilemiyor, eskisi kadar çabuk gözyaşı dökmüyorum herşeye
Evet mesela suanki derdim hic geçmeyecek hep içimde kalacak gibi geliyor bana en ufk bahsedince biri gözlerim doluyor çok istediğim için.bakalım zamanla öğreneceği herşeyi
Evet mesela suanki derdim hic geçmeyecek hep içimde kalacak gibi geliyor bana en ufk bahsedince biri gözlerim doluyor çok istediğim için.bakalım zamanla öğreneceği herşeyi
Okumak ablamcanım mahsuru yoksa yazar mısın, nedir derdin?
Amin ablam ,keşke anlatınca geçse içimde daha da buyuyorAllah kalbine ferahlık versin canım anlatmak ister misin?
Okumak ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?