Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

74 mu 75 mi dogum yilin hulyam ? 75 şiz dimi ? Yok kiz seneyi doldurmadan 40 olmuyoruz ahaha ....39..39.:)
74 kasım benim..yıl sonu olunca 40 diyorum ..daha yeni bitti ama :)ben senden büyüğüm bak 1 yaş..

sadece karışım mı içeceksin, arada bir şeyler yiyecek misin?
dün akşam sıfırlama diyeti diye bir topik açtım oradan bakabilirsin..
5 gün 3 öğün karışım 2 öğün ara şeklinde...15 gün sürüyor..3 periyottan oluşuyor..

inşallah sen ne yaptın geri geldi mi motivasyon..hadi sende yap şu diyeti beraber listeye dönelim..

ben normal diyetime başladım, 3 öğün -- akşamları pilav ve ekmek yok --arada 1 adet meyve olabilir, bakalım kaçamaksız devam edicem, bu sefer pek kararlıyım :)

Elif şafak aşk kitabında 40in en tılsımlı yaş olduğundan bahsediyordu
heryaş güzel..ama gerçekten en önemlisi hissettiğin yaş...insan onu anlıyor..20 yaşında ölmeden mezara girmiş gibi davrananlar var,anlaşılır gibi değil.. yaşıtım arkadaşlarım bildiğin haminneler gibi yaşıyorlar ,2 adım atmaya bacakları ağrıyor..bir insan niye kendine bunu yapar ki..

ben normal diyetime başladım, 3 öğün -- akşamları pilav ve ekmek yok --arada 1 adet meyve olabilir, bakalım kaçamaksız devam edicem, bu sefer pek kararlıyım :)
liste kilosuna inmek için biraz zorlamamız lazım arkadaşım, ondan sonra normal diyetini yap..şimdi listede olsaydık ne güzel vermiştik kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…