74 kasım benim..yıl sonu olunca 40 diyorum ..daha yeni bitti ama :)ben senden büyüğüm bak 1 yaş..74 mu 75 mi dogum yilin hulyam ? 75 şiz dimi ? Yok kiz seneyi doldurmadan 40 olmuyoruz ahaha ....39..39.:)
Oyle ama demekki senin arastirdigin gunlerde aslinda bende bakmistimda tatilde olunca tam arastiramadim ve sormak ancak dunnkismet oldu , senin basladiginida bilmiyordum bu arada :)) ruh ikizimsin ruhh :)alemsin Aebenim :)
Hulya apla :))) tagam sustummm....74 kasım benim..yıl sonu olunca 40 diyorum ..daha yeni bitti ama :)ben senden büyüğüm bak 1 yaş..
bakalım şu smoothie yle cumaya kadar 1 kilo verirsem girerim..bende 11de çocukları uyutmuş yatmaya gider durumda oluyorum genelde
ne zaman geri dönüyorsun takıma
Bende oyleyim kizlar harmanliyorum herseyi :)offf bende öyle, bu nedenle kendi diyet listemi oluşturdum :)
Tablet ablam nasıl kapatılır kiTelinizdeki Otomatik yazilimlari kapatin
bakalım şu smoothie yle cumaya kadar 1 kilo verirsem girerim..
Bende oyleyim kizlar harmanliyorum herseyi :)
dün akşam sıfırlama diyeti diye bir topik açtım oradan bakabilirsin..sadece karışım mı içeceksin, arada bir şeyler yiyecek misin?
dün akşam sıfırlama diyeti diye bir topik açtım oradan bakabilirsin..
5 gün 3 öğün karışım 2 öğün ara şeklinde...15 gün sürüyor..3 periyottan oluşuyor..
inşallah sen ne yaptın geri geldi mi motivasyon..hadi sende yap şu diyeti beraber listeye dönelim..takip ederim, inşallah umduğun kiloyu verirsin :)
Elif şafak aşk kitabında 40in en tılsımlı yaş olduğundan bahsediyorduHulya apla :))) tagam sustummm....
En guzel yastayiz kisilikde hayatimizda oturmus durumdahamdolsun ...
Tabletinde ayarlari vardir belki aycim ..Elif şafak aşk kitabında 40in en tılsımlı yaş olduğundan bahsediyordu
inşallah sen ne yaptın geri geldi mi motivasyon..hadi sende yap şu diyeti beraber listeye dönelim..
Elif şafak aşk kitabında 40in en tılsımlı yaş olduğundan bahsediyordu
heryaş güzel..ama gerçekten en önemlisi hissettiğin yaş...insan onu anlıyor..20 yaşında ölmeden mezara girmiş gibi davrananlar var,anlaşılır gibi değil.. yaşıtım arkadaşlarım bildiğin haminneler gibi yaşıyorlar ,2 adım atmaya bacakları ağrıyor..bir insan niye kendine bunu yapar ki..Elif şafak aşk kitabında 40in en tılsımlı yaş olduğundan bahsediyordu
liste kilosuna inmek için biraz zorlamamız lazım arkadaşım, ondan sonra normal diyetini yap..şimdi listede olsaydık ne güzel vermiştik kilolarımızıben normal diyetime başladım, 3 öğün -- akşamları pilav ve ekmek yok --arada 1 adet meyve olabilir, bakalım kaçamaksız devam edicem, bu sefer pek kararlıyım :)
nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile Elifim..çocukların anaokulu, okulu derken bakmışsın 40..10 senem kaldı tılsımlı yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?