Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hımmm anladım, okumak istiyorsun, maddi durumunuz mu iyi değil, neden istemiyorlar ki?
Yok ablam çok şükür çok iyi ama anneme gore çok safm o yüzden istemiyor babama gore kızlar zaten okumaz kız çocuklarını sevmiyorlar anlatsam hayret edersin zaten,bende herşeyi demedim konuştum olmadı bnde hergun dua ediyorum artik

canım biraz önce yaş konusunda mesajlar yazılmıştı ya, ben hayatta ne öğrendim biliyor musun? Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, okuman hakkında hayırlı ise olsun...

Aynen aynuram . Zeynep daha iyi bilir tabide 3 tane dogum yapan biri olarak 2. Dogumumda suyum tumden bosaldi çok zor olmustu .. Digerlerinde suyum bosalmadi ve cok kolaydi ikiside ....
Abla suyu gelmeden sancı başlayınca doğum eylemi çok uzuyo kese izin vermiyordu çok fazla baş inisine .ama suyu açılmış olarak gelenler öyle hızlı ilerliyor ki

canım biraz önce yaş konusunda mesajlar yazılmıştı ya, ben hayatta ne öğrendim biliyor musun? Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, okuman hakkında hayırlı ise olsun...
Bende öyle diyorum Rabbim herşeyin hayırlı sini versin ablam ama içimde öyle bir istek varki aklımdan çıkmıyor hep umut ediyorum ben hala durmadan ders çalışıp kitap okuyorum okula giden cocklri görünce gözlerim doluyor su okuldan kacanlara ailesi ugrasipta gitmeyenlere içimden öyle kiziyorum ki

ailen asla izin vermez mi, hiç ümit yok mu ?

Oturduğumuz cevrede komsular çocuklarına ders vermemiştir istedi de babam ona da müsaade etmedi

Allah Allah, şimdi babana bir şey diyemiyecem, sonuçta baban senin, sevmiyorlar desende, o seni eminim ki çok seviyordur, çalışmanı da gereksiz görüyordur, nasılsa maddi durumumuz iyi ne gerek var diyordur, en iyi çare, karşısına geçip, babacığım ben çalışmayı çok istiyorum, çalışmayınca mutsuzum, deyip, güzel bir konuşma yaparsan, belki seni anlıyacaktır....

Mirjam hosgeldin ...

Canim pilates harika bir spordur ..

Kizlar ilgilenenler icin ebru salli tv de canli pilateslere tekrar basliyor ... em tv diye bir kanalda . Sanirim ayin 6 yahut 9 zunda saat 9,5 da ..
hosbuldum canim kusura bakma bir yasinda hiperaktif bir oglusum oldugu icin firsat buldukca yazmaya calisiyorum bir mesaj yazarken inan 10 defa kalkip oturuyorum guzel spor yaptiriyor
ben daha once plates ve diyetle 1 ayda 7 kilo vermistim ama gittigi gibi geri geldi diyeti birakinca hepsi geri geldi malesef su skinny jeans cok iddali bir deneyeyim dedim bakalim ne olcak

İnan onuda denedim ablam senin Paraná ihtiyaç yok dedi

Beni dinlediğin için çok teşekkür ederim Allah razi olsun abla

Evet mesela suanki derdim hic geçmeyecek hep içimde kalacak gibi geliyor bana en ufk bahsedince biri gözlerim doluyor çok istediğim için.bakalım zamanla öğreneceği herşeyi
Canım şimdi okudumda yazdıklarını, herşey ailede bitiyor çok haklısın. Şuan ne mezunusun peki ? Acaba ailen annen falan dışarı gidip gelmeni mi istemiyorlar okumaktan kasıt bu mu ? Eğer öyle ise açıktan okuyabilirsin. Yani okula gidip gelmezsin sonuçta ama sınavlara girebilirsin sadece yada yok o da olmaz derlerse ben sana net üzerindende eğitim alabileceğin dökümanlar yada bilgiler verebilirim.

İnan onuda demedim ablam senin Paraná ihtiyaç yok dedi

babacığım, ileride evlencem, bir mesleğim elimde olursa, el oğluna muhtaç olmam, okusam ne güzel olur, söz veriyorum, senin istediğin gibi biri olucam, lütfen babacığım vs... vs. dersin, ama güzel bir dille tabi ne bileyim bi dene bakalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…