Ben çok istiyorum da ablam ailem istemediği için gidemiyorumnasıl yani, okumak istemiyor musun, istiyor musun,anlayamadım bir tanem,
Ben çok istiyorum da ablam ailem istemediği için gidemiyorum
Yok ablam çok şükür çok iyi ama anneme gore çok safm o yüzden istemiyor babama gore kızlar zaten okumaz kız çocuklarını sevmiyorlar anlatsam hayret edersin zaten,bende herşeyi demedim konuştum olmadı bnde hergun dua ediyorum artikhımmm anladım, okumak istiyorsun, maddi durumunuz mu iyi değil, neden istemiyorlar ki?
Yok ablam çok şükür çok iyi ama anneme gore çok safm o yüzden istemiyor babama gore kızlar zaten okumaz kız çocuklarını sevmiyorlar anlatsam hayret edersin zaten,bende herşeyi demedim konuştum olmadı bnde hergun dua ediyorum artik
Calismamada müsaade yok evde sinir stresten bu hale geldim
Abla suyu gelmeden sancı başlayınca doğum eylemi çok uzuyo kese izin vermiyordu çok fazla baş inisine .ama suyu açılmış olarak gelenler öyle hızlı ilerliyor kiAynen aynuram . Zeynep daha iyi bilir tabide 3 tane dogum yapan biri olarak 2. Dogumumda suyum tumden bosaldi çok zor olmustu.. Digerlerinde suyum bosalmadi ve cok kolaydi ikiside ....
Bende öyle diyorum Rabbim herşeyin hayırlı sini versin ablam ama içimde öyle bir istek varki aklımdan çıkmıyor hep umut ediyorum ben hala durmadan ders çalışıp kitap okuyorum okula giden cocklri görünce gözlerim doluyor su okuldan kacanlara ailesi ugrasipta gitmeyenlere içimden öyle kiziyorum kicanım biraz önce yaş konusunda mesajlar yazılmıştı ya, ben hayatta ne öğrendim biliyor musun? Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, okuman hakkında hayırlı ise olsun...
Ne yapablrm bilmiyorum kievde de birşeyler yapabilirsin,
Oturduğumuz cevrede komsular çocuklarına ders vermemiştir istedi de babam ona da müsaade etmedievde de birşeyler yapabilirsin,
Bende öyle diyorum Rabbim herşeyin hayırlı sini versin ablam ama içimde öyle bir istek varki aklımdan çıkmıyor hep umut ediyorum ben hala durmadan ders çalışıp kitap okuyorum okula giden cocklri görünce gözlerim doluyor su okuldan kacanlara ailesi ugrasipta gitmeyenlere içimden öyle kiziyorum ki
Yok ablam babam ikna olmuyor kimler kimler uğraştıailen asla izin vermez mi, hiç ümit yok mu ?
Oturduğumuz cevrede komsular çocuklarına ders vermemiştir istedi de babam ona da müsaade etmedi
hosbuldum canim kusura bakma bir yasinda hiperaktif bir oglusum oldugu icin firsat buldukca yazmaya calisiyorum bir mesaj yazarken inan 10 defa kalkip oturuyorumMirjam hosgeldin ...
Canim pilates harika bir spordur ..
Kizlar ilgilenenler icin ebru salli tv de canli pilateslere tekrar basliyor ... em tv diye bir kanalda . Sanirim ayin 6 yahut 9 zunda saat 9,5 da ..
İnan onuda denedim ablam senin Paraná ihtiyaç yok dediAllah Allah, şimdi babana bir şey diyemiyecem, sonuçta baban senin, sevmiyorlar desende, o seni eminim ki çok seviyordur, çalışmanı da gereksiz görüyordur, nasılsa maddi durumumuz iyi ne gerek var diyordur, en iyi çare, karşısına geçip, babacığım ben çalışmayı çok istiyorum, çalışmayınca mutsuzum, deyip, güzel bir konuşma yaparsan, belki seni anlıyacaktır....
Beni dinlediğin için çok teşekkür ederim Allah razi olsun ablaAllah Allah, şimdi babana bir şey diyemiyecem, sonuçta baban senin, sevmiyorlar desende, o seni eminim ki çok seviyordur, çalışmanı da gereksiz görüyordur, nasılsa maddi durumumuz iyi ne gerek var diyordur, en iyi çare, karşısına geçip, babacığım ben çalışmayı çok istiyorum, çalışmayınca mutsuzum, deyip, güzel bir konuşma yaparsan, belki seni anlıyacaktır....
Canım şimdi okudumda yazdıklarını, herşey ailede bitiyor çok haklısın. Şuan ne mezunusun peki ? Acaba ailen annen falan dışarı gidip gelmeni mi istemiyorlar okumaktan kasıt bu mu ? Eğer öyle ise açıktan okuyabilirsin. Yani okula gidip gelmezsin sonuçta ama sınavlara girebilirsin sadece yada yok o da olmaz derlerse ben sana net üzerindende eğitim alabileceğin dökümanlar yada bilgiler verebilirim.Evet mesela suanki derdim hic geçmeyecek hep içimde kalacak gibi geliyor bana en ufk bahsedince biri gözlerim doluyor çok istediğim için.bakalım zamanla öğreneceği herşeyi
İnan onuda demedim ablam senin Paraná ihtiyaç yok dedi
Beni dinlediğin için çok teşekkür ederim Allah razi olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?