Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnan onuda denedim ablam senin Paraná ihtiyaç yok dedi

Kesinlikle katılıyorum. Bak canım benim babamda zamanında dışarı çıkarken sorun çıkarırdı, annem camdan dahi bakamazdı "nereye kime bakıyosun" diyen birisiydi. Ama zaman,yaşanan olaylar vb durumlar bizimde çabalarımızla değişti.

Ve bu değişimde öyle dediğin gibi 2 sene de değil neredeyse 10 15 senede gerçekleşti. Gerçekten çok çabalamak ve pes etmemek lazım.

İki senedir uğraşıyordum ablam liseyi zor bitirdim okuldan alackoldu notlrm kotu olsaydı onlar daki yetişme tarzı bu benim geleceğini düşünüyor olsaydı söylediklerini zaten yaptgmmda müsaade ederdi

Lise mezun uyum onuda annem ayrilirim dediği için zorla okudum kazandığımız okula gidemedim evimizin yakınında ki düz liseye zor ikna edildi.açık öğretimi söyledim bilmediği için ya inanmadı yada ona bile tahammülü yok.evden cikmiyorum yürüyüşe bile annemle gidiyorum hep yazardım buraya.uzaktan eğitimi bilmiyorum çok sevinirim anlatırsam kuzum.hep çok saf oldgmdan iki günde kandirirlr seni der durur ama o bile bahane bana gorr

Canım ben şuan okuyorum uzaktan eğitim tabiiki anlatırım Vize sınavlarımızı internet üzerinden, final sınavlarımızı ise okulda giriyoruz. Okulla belki de tek bağlantı final sınavında. Sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama epeyce yaygınlaştı uzaktan eğitimde. Senin için araştırırım bulurum.

Ha o da olmaz derlerse Anadolu üniversitesinin e-sertifika denilen bir sistemi var, internet üzerinden eğitim alıyorsun ve sertifika sahibi oluyorsun. Üniversite yerini tutsada tutmasada kolunda bir bileziğin olur.

Çok tesekkur ederim birtanem nasıl mutlu oldum anlatamam sınavlar hafta sonu olryor açık öğretime o yüzden gidemiyordu yoksa onu bile düşünmüştüm.eğer mümkünse öyle birşey kimseye söylemeden okuum

Kız kaç kez dedim ardahan da yasiyom diye
senin tatlılara takılmaktan şehri unutuyorum :)))) bu sene daha daha doğulara gezi düşünüyorum bakarsın ardahanada gelirim gerçi gezilecek yeri var mı bilmem de :))
gerçektende en ücra köşelermiş perim . ulaşımını nasıl sağlıyorsun güngörenden oralara

Hemde nasılll :) bağcılar metrosu ardından ikitelli sanayiye geliyorum ordan olimpiyat ordanda şahintepe otobüsleri :) epey zor oluyor ama işimi sevdiğim için alıştım artık. geçen sene arnavutköye gidiyordum bu kat kat daha iyi :) oraya giderken en az 2 saat sürüyordu yol. şuan 1,30 yada 1,15e düştü :)

bende ikitelli sanayide çalışıyorum metro olması iyi oldu buralara daha çabuk gelinebiliyor

Burada hic boş y yok ancak Gürcistana gidebilirsin burayla sınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…