- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
İnan onuda denedim ablam senin Paraná ihtiyaç yok dedi
babacığım, ileride evlencem, bir mesleğim elimde olursa, el oğluna muhtaç olmam, okusam ne güzel olur, söz veriyorum, senin istediğin gibi biri olucam, lütfen babacığım vs... vs. dersin, ama güzel bir dille tabi ne bileyim bi dene bakalım,
İki senedir uğraşıyordum ablam liseyi zor bitirdim okuldan alackoldu notlrm kotu olsaydı onlar daki yetişme tarzı bu benim geleceğini düşünüyor olsaydı söylediklerini zaten yaptgmmda müsaade ederdibabacığım, ileride evlencem, bir mesleğim elimde olursa, el oğluna muhtaç olmam, okusam ne güzel olur, söz veriyorum, senin istediğin gibi biri olucam, lütfen babacığım vs... vs. dersin, ama güzel bir dille tabi ne bileyim bi dene bakalım,
Canım sen nerde yaşıyorsun ? Şuan hala kar mı var ?selam,
dun 30 dk yurumustum aslında spor konusunda duzenliydim ama kar kıs durumları araya girdi. artık bundan sonra devam edeceğim. bir de su tmm 2,5 lt
Lise mezun uyum onuda annem ayrilirim dediği için zorla okudum kazandığımız okula gidemedim evimizin yakınında ki düz liseye zor ikna edildi.açık öğretimi söyledim bilmediği için ya inanmadı yada ona bile tahammülü yok.evden cikmiyorum yürüyüşe bile annemle gidiyorum hep yazardım buraya.uzaktan eğitimi bilmiyorum çok sevinirim anlatırsam kuzum.hep çok saf oldgmdan iki günde kandirirlr seni der durur ama o bile bahane bana gorrCanım şimdi okudumda yazdıklarını, herşey ailede bitiyor çok haklısın. Şuan ne mezunusun peki ? Acaba ailen annen falan dışarı gidip gelmeni mi istemiyorlar okumaktan kasıt bu mu ? Eğer öyle ise açıktan okuyabilirsin. Yani okula gidip gelmezsin sonuçta ama sınavlara girebilirsin sadece yada yok o da olmaz derlerse ben sana net üzerindende eğitim alabileceğin dökümanlar yada bilgiler verebilirim.
Canım sen nerde yaşıyorsun ? Şuan hala kar mı var ?
Canım ben şuan okuyorum uzaktan eğitim tabiiki anlatırımLise mezun uyum onuda annem ayrilirim dediği için zorla okudum kazandığımız okula gidemedim evimizin yakınında ki düz liseye zor ikna edildi.açık öğretimi söyledim bilmediği için ya inanmadı yada ona bile tahammülü yok.evden cikmiyorum yürüyüşe bile annemle gidiyorum hep yazardım buraya.uzaktan eğitimi bilmiyorum çok sevinirim anlatırsam kuzum.hep çok saf oldgmdan iki günde kandirirlr seni der durur ama o bile bahane bana gorr
Haklisin ablam buna da şükür bazen kendime söz geciremiyorum iste,Rabbiminde bana yazdigi hayırlı bir yol vardır mutlakabalım ne demek, her zaman, ama şunu söyleyeyim, beterin beteri var, sakın üzme kendini
Aaa bende istanbuldayımsu anda yok istanbulda
Çok tesekkur ederim birtanem nasıl mutlu oldum anlatamamCanım ben şuan okuyorum uzaktan eğitim tabiiki anlatırımVize sınavlarımızı internet üzerinden, final sınavlarımızı ise okulda giriyoruz. Okulla belki de tek bağlantı final sınavında. Sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama epeyce yaygınlaştı uzaktan eğitimde. Senin için araştırırım bulurum.
Ha o da olmaz derlerse Anadolu üniversitesinin e-sertifika denilen bir sistemi var, internet üzerinden eğitim alıyorsun ve sertifika sahibi oluyorsun. Üniversite yerini tutsada tutmasada kolunda bir bileziğin olur.
Dur ben sana özel mesaj atıyorumÇok tesekkur ederim birtanem nasıl mutlu oldum anlatamamsınavlar hafta sonu olryor açık öğretime o yüzden gidemiyordu yoksa onu bile düşünmüştüm.eğer mümkünse öyle birşey kimseye söylemeden okuum
Tmam kuzumDur ben sana özel mesaj atıyorum
Aaa bende istanbuldayımevet kar fenaydı valla :) ben mesela başakşehir bölgesinde çalışıyorum buralarda kar çok daha kötü geldi.
Peri burda 1 metre kar var dun de yagiyoduCanım sen nerde yaşıyorsun ? Şuan hala kar mı var ?
Altınşehir ve Şahintepede :) En ucccraaaaa yerleeerr :)başakşehirde hangi bölgede çalışıyorsun perim .
Oyyy oyyy orası neresiiiiiiiiiii :)Peri burda 1 metre kar var dun de yagiyodu
Kız kaç kez dedim ardahan da yasiyom diyeAltınşehir ve Şahintepede :) En ucccraaaaa yerleeerr :)
Oyyy oyyy orası neresiiiiiiiiiii :)
Altınşehir ve Şahintepede :) En ucccraaaaa yerleeerr :)
Oyyy oyyy orası neresiiiiiiiiiii :)
Kız kaç kez dedim ardahan da yasiyom diye
gerçektende en ücra köşelermiş perim . ulaşımını nasıl sağlıyorsun güngörenden oralara
senin tatlılara takılmaktan şehri unutuyorum :)))) bu sene daha daha doğulara gezi düşünüyorum bakarsın ardahanada gelirim gerçi gezilecek yeri var mı bilmem de :))
Hemde nasılll :) bağcılar metrosu ardından ikitelli sanayiye geliyorum ordan olimpiyat ordanda şahintepe otobüsleri :) epey zor oluyor ama işimi sevdiğim için alıştım artık. geçen sene arnavutköye gidiyordum bu kat kat daha iyi :) oraya giderken en az 2 saat sürüyordu yol. şuan 1,30 yada 1,15e düştü :)
Burada hic boş y yok ancak Gürcistana gidebilirsin burayla sınırsenin tatlılara takılmaktan şehri unutuyorum :)))) bu sene daha daha doğulara gezi düşünüyorum bakarsın ardahanada gelirim gerçi gezilecek yeri var mı bilmem de :))
Hemde nasılll :) bağcılar metrosu ardından ikitelli sanayiye geliyorum ordan olimpiyat ordanda şahintepe otobüsleri :) epey zor oluyor ama işimi sevdiğim için alıştım artık. geçen sene arnavutköye gidiyordum bu kat kat daha iyi :) oraya giderken en az 2 saat sürüyordu yol. şuan 1,30 yada 1,15e düştü :)
gercekten o kadar kar varmi ne garip ardahanda 1 metre kar 75 km otede posof ilcesinde hicbisey yokKız kaç kez dedim ardahan da yasiyom diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?