Posof buraya ne kadar uzak ve buraya gore ne kadar sıcak biliyorsun dur.burada ağaçlarda tik yokken oraya gittiğimizde agac kar çiçek açmış oluyo hoş burda ağaç bile yok ama Posof sıcak olduğu için baya bi yeşillik vargercekten o kadar kar varmi ne garip ardahanda 1 metre kar 75 km otede posof ilcesinde hicbisey yok
Ah kuzularim .İki senedir uğraşıyordum ablam liseyi zor bitirdim okuldan alackoldu notlrm kotu olsaydı onlar daki yetişme tarzı bu benim geleceğini düşünüyor olsaydı söylediklerini zaten yaptgmmda müsaade ederdi
Evet kesinlikle çok iyi oldu. Belkide her gün aynı metroyu kullanıyoruz beraber valla kim bilir :)bende ikitelli sanayide çalışıyorum metro olması iyi oldu buralara daha çabuk gelinebiliyor
Evet gürcistana gittim batuma ama konaklamadım hiç. Bir gün kalmak isterim :)Burada hic boş y yok ancak Gürcistana gidebilirsin burayla sınır
Ama asla yargılamak istemem onları beni düşünüyorlardı r ama gelecefimi dusunmyor babam ah herşeyi anlatabilsem beni anlayacaksın, benim tek amacım okumak öğrenmek ogrendiklerimi paylaşmak ama onlara anlatamadmAh kuzularim .
Ayyim annen baban mutlaka seni dusunuyor hatta seni dusundukleri icin belki bu karari veriyorlar .. Seninde dedigin gibi onlarin gorusu ; dogru yada yanlis diyemem ancak saygi duyarim giruslerine ...
Konunun tam ayrintisini bilmiyorum okumadim ama anne babani yargilarken lutfen seni senden cok dusunduklerinide unutma...
evet canim gercekten oyle Ardahan rakim olarak Posoftan yuksek oldugu icindir cok ozluyorum Posofumu o guzel yaz aksamlarini civil civil olurdu eskidenPosof buraya ne kadar uzak ve buraya gore ne kadar sıcak biliyorsun dur.burada ağaçlarda tik yokken oraya gittiğimizde agac kar çiçek açmış oluyo hoş burda ağaç bile yok ama Posof sıcak olduğu için baya bi yeşillik var
Senin diyette ceviz ve ekmek tamamen yasak mı ?Selam kızlar
Ben dün aksam eve gittiğimde balık yaptım demiştim ya yemek pişerken bben çok açtım ve ceviz yedim 7 8 tane heralde yemekten sonra da tam tahıl unundan ekmek yapmıştım ondan yedim sıcak sıcak dün ilk kaçamagımi yaptım
7 8 tane cevizSenin diyette ceviz ve ekmek tamamen yasak mı ?
Eğer bir dilim ve cevizse bence sorun yok
Canım allah kolaylik versin işin zor gerçekten. Ama hiç pes etme. Açıköğretimi anlat babana kabul edecektir mutlaka. Açıköğretimi neden istemesin kiAma asla yargılamak istemem onları beni düşünüyorlardı r ama gelecefimi dusunmyor babam ah herşeyi anlatabilsem beni anlayacaksın, benim tek amacım okumak öğrenmek ogrendiklerimi paylaşmak ama onlara anlatamadm
İstemiyor kuzum sağol konu okumasa BN pes etmemCanım allah kolaylik versin işin zor gerçekten. Ama hiç pes etme. Açıköğretimi anlat babana kabul edecektir mutlaka. Açıköğretimi neden istemesin ki
Inşallah canim.İstemiyor kuzum sağol konu okumasa BN pes etmemRabbim yardim eder bana
Sağol kuzum aminnn.Allah razi olsunInşallah canim.
Allah kolaylik versin. Rabbim yardımcın olsun
Ben bugün doymuyorum yaa sürekli birşeyler yedim.kan şekeri yerlerde bi daha ekmek yemicem
Pro olmuşsun :) hayırlı olsun canımyeme tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?