- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
dietisyenin verdiğini mi yaptın canıımm ???Ben bugün doymuyorum yaa sürekli birşeyler yedim.kan şekeri yerlerde bi daha ekmek yemicem
Aslında diyet listesine bakıp yapmadım.eşim çavdar ekmeği almisti bende bugün yiyeyim dedim ama yedikce aciktim hic bana gore değilmiş.karatay devamdietisyenin verdiğini mi yaptın canıımm ???
Aslında diyet listesine bakıp yapmadım.eşim çavdar ekmeği Misti bende bugün yiyeyim dedim ama yedikce aciktim hic bana gore değilmiş.karatay devamhalt etmiş diyetisyenler
Aynen ya ben uzun sure AC kalabiliyodum.bugün ise doymak bilemedim.eski sisteme devam hatta proteini arttiricam bu haftadan sonraöyle gülm ya şekerli şey yedikççe daha çok yiyo insan . boşver sen biz canan hocaya ihanet etmeyelim :)
Sen ne alemdesin kilo vermem nasıl,eksi varmı simdiliköyle gülm ya şekerli şey yedikççe daha çok yiyo insan . boşver sen biz canan hocaya ihanet etmeyelim :)
Harika :)kızlar mrbb
menümü paylaşıyorum
sabah 7,30 gibi elma sirkeli su
8,30 peynir zeytin 2 dilim ekmek bir kupa çay
öğlen bezelye yemeği cacık salata 1 dilim ekmek
iş çıkışı 6 gibi elma sirkeli su
akşam kahvaltı yapcazz :) yumurta domates salatalık peynir zeytin :)
kahvaltıyı o kadar çok seviyorum ki her sabah akşam yesem yerim yaniii :)
saat 10 gibi tarçınlı süt.
su işten çıkana kadar yani saat 5 e kadar 1,5 lt olacak gün sonunda 2,5 lt
spor 10 dk iş yerinde göbek eritme hareketleri evde 20 dk lesli 200 ip atlama.
Ben bugün doymuyorum yaa sürekli birşeyler yedim.kan şekeri yerlerde bi daha ekmek yemicem
Ama sen şuan alıştığın için ekmeksizliğe haliyle farklı algılamıştır bünyen. En başta böyle başlasaydın daha farklı olurduAslında diyet listesine bakıp yapmadım.eşim çavdar ekmeği almisti bende bugün yiyeyim dedim ama yedikce aciktim hic bana gore değilmiş.karatay devamhalt etmiş diyetisyenler
Süpeeer menükızlar mrbb
menümü paylaşıyorum
sabah 7,30 gibi elma sirkeli su
8,30 peynir zeytin 2 dilim ekmek bir kupa çay
öğlen bezelye yemeği cacık salata 1 dilim ekmek
iş çıkışı 6 gibi elma sirkeli su
akşam kahvaltı yapcazz :) yumurta domates salatalık peynir zeytin :)
kahvaltıyı o kadar çok seviyorum ki her sabah akşam yesem yerim yaniii :)
saat 10 gibi tarçınlı süt.
su işten çıkana kadar yani saat 5 e kadar 1,5 lt olacak gün sonunda 2,5 lt
spor 10 dk iş yerinde göbek eritme hareketleri evde 20 dk lesli 200 ip atlama.
Ton balığı olur tabi neden olmasın.niye boyle bi soru sordun anlamadimKızlar öğlen için ton balığı yesem diyorum ne dersiniz ?
Geçenlerde activia tarzı bile olsa yoğurt aradım ama maalesef buralarda yok işin garibi ton balığı var :)
Yavaş gidiyo ama böyle beslenenlerin.Dr ayda 2-4 kilo arası gider dedi .baslamicam zaten ona kilo mu aynen yaptığım gibi verip koruma aşamasına geçince diyetisyenin dediği gibi beslenicemAma sen şuan alıştığın için ekmeksizliğe haliyle farklı algılamıştır bünyen. En başta böyle başlasaydın daha farklı olurdu
Süpeeer menü
Harika :)
Süpeeer menü
Bence de karatay çok iyi dene derim en azından kalori hesabi yok porsiyon yok doyana kadar yiyorsun.Selam kızlar
Sabah 2 yumurta peynir ve biraz zeytin yedim. Ekmek yok. Kendimce karatay uygulamaya çalışacağım. Öğleyin biE lahmacun . Akşamı bildireceğim. Görüşmek üzere.
İyi dusunmussun canım .Aynura ile simdi görüştüm hastanede o gelinleri doğum yapıyorum.kimsenin bisey diceni sanmiyorum başarılar diliyorumKızlar slm
Kürkçü dukkanina geldim yine
Aslinda bi topik acayim dedim ancak onun sorumlulugunu alamamaktan korktum
Seabahar takıma girmeme kurallar gereği müsaade etmedi ki yerinde bir karar verdi
Çünkü onca takimin onayıyla alınan karar defterinde kendi başına inisiyatif kullanmaktan kaçındı haklida
Simdi takiminiz çok kalabalık bende liste disinda kalarak takilayim diyorum
Sayın kaptanın
Lütfen eğer senin içinde uygunsa benim için üyelerin arasında bir oylama yaparmisin
Eğer kabul ederlerse liste dışı bildirim yapıp kilo vermek istiyorum
Tek kişinin itirazı bile burada olmamama nedenidir bilesiniz
Dukan diyetinde karar kildim bilginiz olsun
Cevaplarinizi bekliyorum
Kızlar slm
Kürkçü dukkanina geldim yine
Aslinda bi topik acayim dedim ancak onun sorumlulugunu alamamaktan korktum
Seabahar takıma girmeme kurallar gereği müsaade etmedi ki yerinde bir karar verdi
Çünkü onca takimin onayıyla alınan karar defterinde kendi başına inisiyatif kullanmaktan kaçındı haklida
Simdi takiminiz çok kalabalık bende liste disinda kalarak takilayim diyorum
Sayın kaptanın
Lütfen eğer senin içinde uygunsa benim için üyelerin arasında bir oylama yaparmisin
Eğer kabul ederlerse liste dışı bildirim yapıp kilo vermek istiyorum
Tek kişinin itirazı bile burada olmamama nedenidir bilesiniz
Dukan diyetinde karar kildim bilginiz olsun
Cevaplarinizi bekliyorum
Olsun tatlım oylama yapılsın ondan sonraİyi dusunmussun canım .Aynura ile simdi görüştüm hastanede o gelinleri doğum yapıyorum.kimsenin bisey diceni sanmiyorum başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?