Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bence de hiç bir sakınca yokk. hatta ek örnek bi menü görmüş olcazz. faydalı bile olacaksın bize inanıyorumm. hoşgeldinn

ay ben bu patatesi araştırdım ve vazgeçtimmm. yumurtamla mutlu mesutum benn kocişime yaparım o yer artıkk :)
bu arada hedef kiloma hedef tarih koydum :) 17 nisann :) biraz esnek tuttum ki tarihi rahat rahat stres yapmadan verebileyimm.

gülru benim yaptığım diyette patates yasaktı. ama aşırıya kaçmamak kaydıyla bol yeşilikli yenebilir . ekmekte yemeyeceksin sonuçta

Oy canm bnm kim niye istemesin ki seni gelirsin inşallah

Bende şu dmar sonucumu alayım ona gore bi spor planı yapmam gerek.mayısa kadar vermiş olayım diyorum ama biraz hizli mi acaba

Benim için hiç problem yok canım. Oyum "evet"ten yana tabii ki. :)

Kızlar öğlen için ton balığı yesem diyorum ne dersiniz ?
Geçenlerde activia tarzı bile olsa yoğurt aradım ama maalesef buralarda yok işin garibi ton balığı var :)
Yağını iyice süzüp ye tam diyetlik bir öğün olur Perim..

Handem sana dün yazmıştım zaten liste dışı bildirim yaparsın diye...bu takımda hiçkimse hayır demez dememeli yani

Ton balığı olur tabi neden olmasın.niye boyle bi soru sordun anlamadim

Kimsenin birşey diyeceğini sanmıyorum ama bencede olmalısın hatta ol yaaa :)
Yağını iyice süzüp ye tam diyetlik bir öğün olur Perim..
Özellikle sorma sebebim hazır konserve olduğu için aslında malum içerikten bi haberiz. Ama yedim bugün yinede yağ ilavesizdi diyetmiş :)

Patates ve pirinç eve hiç almıyorum ben olmayınca da yemiyorum :) az olsa bence yiyebilirsin ben hiç biseye karşı değilim çünkü canın biseyi isterse ve yemezsen o başına bela oluyor ve diyeti bozmaya kadar götürüyor ama burda genelde herkes karşı akşam yerine öğlen yada sabah ye sen daha bi kabul görür zannımca:)

hoşgeldin canım bol kilo vermeli günler dilerim :))
Ne kadar vermen gerekiyor ki sürekli uyabilecegin bi düzen kur derim sonra sıkıntı yaşamazsin :)
Hoşgeldin öncelikle benim içinde bi sıkıntı olmaz:)
Dukani bende çok çok araştırdım hatta kitaplarını falan almaya karar verdim ama sonra vazgeçtim dukan biraz böbrekleri zorluyor ama bi çok dukan tarifini afiyetle yiyorum dukan diyet cumhuriyeti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…