Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neden sorun olsun ki caniim gel tabii

Aslında imkanın olursa tam buğday ekmeğini yada çavdarı dene derim canım

Bugünki menüm epeey az yaaa :)
Sabah:
1 kk peynir
1 yuvarlak çavdar ekmeği
4 zeytin
Domates,salatalık, maydanoz, dereotu, nane
1 şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta

Öğlen:
1 konserve diyet tonbalığı

Akşam:
1 kase yoğurt

Suyum henüz 1 lt ama 2.5 yapacağım. Henüz 6000 adım olmuş ama 10000e çıkar hala dışarıdayım :) şimdilik benden bu kadar :)

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
2 dilim peynir
1 bardak şalgam
1 bardak çay
ve malesef 1 tane puf böreği ( büyüklüğü Su bardağın ağzı kadar. Bardakla kesilerek yapılıyo )

Öğlen dışardaydım
1 avuç fındık
2 bardak ayran

Akşam
2 parça tavuk haşlama
Marul salatası
Yoğurt
1 türk kahvesi

Su 2 lt oldu 2.5 ltyi gecer

Spor
Hem sabah hem akşam jillian ( bunun bir zararı var mı kızlar ona göre böyle devam etcem )
600 mekik
300er bel hareketi
2.5 saat yürüyüş

Menüm

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği
1 KK peynir
6-7 zeytin
Biraz sebze

Ara 1 muz ,1 portakal,1 dilim elma yarim kase yoğurt

Öğlen
4 dilim ekmek ,ton balığı,,zeytin

Aksam
Yayla çorbası
Yumurfa salatası

2,5 lt su
Spor yapmadım daha

Hande kizilaydasin adresini verde yarin gelip seni bi guzel sopalayim :)) kizim delimisin liste disi takimda durmaya kilo bildirmeye ne izini hayallah ...

Bi sopada dukana baslamana ama bu
Kirilmadik bir sopa olmaliki akillanman icin ne dukani handeeeeeeeeeeee ..
Hani adam gibi diyet yapacaktin sagligindan odun vermeden , yavas kilo verecektin ne oldu ? Anliyamiyorum seni

2,5 saat yürüyüş yazmissin ya bunu spor olarak mi yapıyorsun kesintisiz

Zeynebim bugunki menun olmamis canim ekmek ve meyven cok fazla , bugun karatayda olmamis . Tekrar donecek olman isabetli olmus

Iyi akşamlar kızlar
Hemen menumu yazayım

Sabah 3 dilim tam tahıl unundan yapılmış ekmek
Acuka
Cecil peyniri
9 zeytin
Marul

Öğle
1 yumurta
Marul
Cecil peyniri

Akşam üstü

7 ceviz
Yoğurt

Akşam
Yemek hala.pisiyor
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt

2 lt su on bin adim

Firuzem dun gece ekmek yemen montiyi bozmaz canim ama gece yemis olman kilonu ogunluk durdurur ..
Yasak degilde yanlis olarak dusun ..
Cevizdede bir sorun yok
Afiyet olsun ..
Bu haftA listeye gireceksin sanirim iyi kilo vermeler

Zeynebim bugunki menun olmamis canim ekmek ve meyven cok fazla , bugun karatayda olmamis . Tekrar donecek olman isabetli olmus
Zaten bugün kafama grlore bisey yapiyim dedim abla ekmek yemeye başladım doymadim durduramadim kendimi ya.bi daha ekmek yemem tövbeee

Zaten bugün kafama grlore bisey yapiyim dedim abla ekmek yemeye başladım doymadim durduramadim kendimi ya.bi daha ekmek yemem tövbeee
Ekmek yemege aliskin degilsin kansekerin altust oldu tabi , normal ..
Zeynep sabah 2 dl ekmek ye ama tanbugday olsun , diger ogunlerindede proyu artir vede ekmek yeme , proya agirlik ver vede sebzeye , bak nasil gidecek kilon hemde ekmeksiz kalmamis olacaksin . 1 hafta dene istersen , bu sekilde eminim Memnun kalacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…