Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Firuzem dun gece ekmek yemen montiyi bozmaz canim ama gece yemis olman kilonu ogunluk durdurur ..
Yasak degilde yanlis olarak dusun ..
Cevizdede bir sorun yok
Afiyet olsun ..
Bu haftA listeye gireceksin sanirim iyi kilo vermeler
Sağol canım. Inşallah bu hafta giricem listeye ama kilo vermem durdu
Bi de acıkıyorum yaaa ilk zamanlar acıkmiyodum sanki niye öyle oldu

Şöyle bisey var ben ekmek yeyince doymuyorum daha da çok a çıkıyorum.dediğin gibi yapmıştım sabah sadece 1-2 dilim ekmekle ama sürekli aciktim benim bunyeme gore degil ekmek en iyisi ben ceviz yiyin yine eskisi gibi

aynuraaa
allah analı babalı buyutsun acısını göstermesın inşallahhh
yiğenin mi ? kızkardeşniin mi ?

Sağol canım. Inşallah bu hafta giricem listeye ama kilo vermem durdu
Bi de acıkıyorum yaaa ilk zamanlar acıkmiyodum sanki niye öyle oldu
Reglinmi yaklasti ?
Kilo bazen durur firuzem sonra tekrar baslar . Az yeme derken bu durumlar icin elinde koz olsun diye demistim ...
Persembe ekmeksiz gecir . Sabah yumurtali kahvalti yap suyada yuklen baskul pes edecektir

Reglinmi yaklasti ?
Kilo bazen durur firuzem sonra tekrar baslar . Az yeme derken bu durumlar icin elinde koz olsun diye demistim ...
Persembe ekmeksiz gecir . Sabah yumurtali kahvalti yap suyada yuklen baskul pes edecektir
Yok regl yakın değil henüz
Ekmek ten mi acaba dedim tam tahıl unu A101 den aldım ama sonuçta tam entegral ekmek değil.
Perşembe sabahi protein e yükleneyim dediğin gibi. Bu sabah 73.5 idim geçen haftaya göre 100 gram almışım

Şu iki gün biraz daha dikkatli olayım. Gerekirse 2 gün ekmek yok

2,5 saat yürüyüş yazmissin ya bunu spor olarak mi yapıyorsun kesintisiz
spor olarak mı kesintisiz mi ?
ne sormak istediğini tam olarak anlamadım ya
şöyle söyleyim
genelde alacağım yada bakacağım bişey olur hızlı tempoyla yolu uzatarak gidip geri dönüyorum
mesela bugün saç düzleştirici baktım

Firuzem dun geceki ekmekte baskulu etkiler, inis ondanda olmamis olabilir ..

Zeynep sunuda dusunmek Lazim hayat boyu ekmeksiz yapabilecekmisin ? Herkese tavsiyem diyet isini bitirdikten sonra ne tarzda besleniyorsaniznona yakin yiyeceklerle diyet yapin . Yoksa verdiginiz kilolar kalici olmaz ! .

Olabilir canım. Geçen konuşuldu ama unuttum cevabını sakız çiğneyebiliyo muyuz ? Leptin ki etkiler mi.denildi en son ne cevap verildi bulamiycam simdi

Rapor
Sabah
Zeytin peynir
Domates
İki fincan cay

Ara
Grip oldum bir fincan balli ihlamur

Öğlen
İki kase kurufasulye
İki kase yoğurt
İki yeşil biber( cig)

Ara kuşburnu

Aksam
Adana kiyma
Ayran

Adanali olduğum belli hergun yicem nerdeyse kebabi
Su bir lt
Spor
Onbeş dk plates hareketleri
10 squat
10 mekik

Leslie yapamadim yarin iki mile yapcgm

Şey yapayım diyorum abla karatay uygun beslenip kilo vereyim diyorum.diyet bitince de yine menüler öyle olur sabaha tam tahıl ekmeği eklerin.zaten o şekilde kilo vermem durur korumuş olurum diye düşündüm .ekmekle kilo veremiyorum ben denesim hep artı çıkıyorum.simdibdedigin gibi yapınca kilo vermem yavaşlar diye korkuyorum yaza az kaldı

Olabilir canım. Geçen konuşuldu ama unuttum cevabını sakız çiğneyebiliyo muyuz ? Leptin ki etkiler mi.denildi en son ne cevap verildi bulamiycam simdi
Sakizin leptini etkiledigini okumustum . Cigneme olunca agiz ve miğdede salgilama oluyor . Ayran, sut icildigi icin birde pro olduklari icin sanirim karatayda izin var gece icmeye ..
Montide okumadim firuzem yada hatirlamiyorum , gece ac yatmak niyetindeysen gece sakiz cigneme , bir donem aksam 5-6 sonra hic bisi yemeyerekte cok guzel kilo vermistik takimda ...

O zaman senden tam karatay menuleri bekliyoruz zeynebim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…