Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah abla yarin bi inek kesip tam karatay yapıyorum artik.hergun bi organını yerim artik
haklisin :)) karatay hocaya demislerdi ' "dolabinizda ne var "diye . Oda zeytin ve kuzu var demisti
Bakliyatdan cok sebzeye agirlik ver , ucuz prolarda var yumurta ,yogurt ,balik, tavuk gibi zeynebim

haklisin :)) karatay hocaya demislerdi ' "dolabinizda ne var "diye . Oda zeytin ve kuzu var demisti
Bakliyatdan cok sebzeye agirlik ver , ucuz prolarda var yumurta ,yogurt ,balik, tavuk gibi zeynebim
Et bol abla burda hayvan çok ne de olsa.cidden kocama diyim de bana bibkuzu kesip getirsin

Jillian bugünki böreği eritirse süper olur bence :)
Ama bence meyvede acıktırmış olabilir seni birde 1 dilim yeseydin keşke en azından sabah falan. Cidden çok olmuş ekmek
Menü gayet güzel
Su çok az 2 2.5 olsa süper olur ayrıca çok geçmiş olsun canım
Kızlarrrr hala oldum halaaaa...Allahımmm bu nasıl bi mutlulukturrr.uçuyorum resmen.melek gibi bi kız.aşık oldum yaaa
Allah analı babalı büyütsüüünnnn :)
Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı
Peynir
Kepekli ekmek
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Et haslama
Salata
Ara
Portakal
Akşam
Bakla
Yoğurt
1.5-2 lt su 9000adim atabildim bu gün
Canım kepek yerine tam buğday olsa daha iyi olue çünkü neredeyse normal ekmekten farkı yok içine ekstradan kepek katılmış.
Bu bilgi içinde aeben ablaya çok teşekkür ederim ilk zamanlarda bende kepek yiyordumki onun uyarısı sayesinde tam buğday yada çavdar yiyorum inanın daha doyurucu oluyor :)

Bu soru genelde bu aralar sik sorulur oldu.gecen hafta gelenler hic yok ya nasıl kayboldu hepsi birden anlamadım
Aslinda kizlar ( sakin son gelen arkadaslar yanlis anlamasin ) takim asiri kalabalik olunca uyeleri menuleri takip etmek birbirimizi yaninen tanimak ( diyet ve sohbet icin ) zor oluyor , tabi sayfalarida okumak ..
Tabi bu benim fikrim takimi baglamaz

Kond biskleti kizlar bunu surmem.faydali olur mu bacak icin kac saat surmelym bilgisi olan varmi ebn yarim.saat suruyorum cogaltsammi gunlugumde sordum bide takim arkdslara sorup bilgilerinizden yararlanmak istedim

Eki Görüntüle 1439810
Kond biskleti kizlar bunu surmem.faydali olur mu bacak icin kac saat surmelym bilgisi olan varmi ebn yarim.saat suruyorum cogaltsammi gunlugumde sordum bide takim arkdslara sorup bilgilerinizden yararlanmak istedim
Ben normal bisiklet kullanmıştır bi kaç sene önce çok etkili değildi bunu tam bilmiyorum ama yarim saat değilde 45 dk en azından yapan daha iyi olur gibi.doktorlar yağ yakiminin 40 dk ya ulaşınca başladığını söylüyo tabi sen daha iyi bilirsin

Tamam tatlim cogun kisi 45 dk dedi olmassa 1 saat yaparım tvinin karsiidnda miss giibi suruyorum peki bunu yapınca bide kosu bandinda yurumelymiym canim

Tamam tatlim cogun kisi 45 dk dedi olmassa 1 saat yaparım tvinin karsiidnda miss giibi suruyorum peki bunu yapınca bide kosu bandinda yurumelymiym canim
Bence kilo veriyorsan boyle çok abartma çünkü hayatin boyunca sürekli yoğun spor yapalmalisin bırakınca fazlaca alirsin ha çok yavaş veriyorum diyosan arttır tabi tabi diğer arkadaşlarında fikrini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…