Bence kilo veriyorsan boyle çok abartma çünkü hayatin boyunca sürekli yoğun spor yapalmalisin bırakınca fazlaca alirsin ha çok yavaş veriyorum diyosan arttır tabitabi diğer arkadaşlarında fikrini al
Rica ederimSagol tatlim bilgilerin icin
Karatay gerçekten etkili oluyor daha önce de denedim. Bu sefer de bırakmadan devam ..Bence de karatay çok iyi dene derim en azından kalori hesabi yok porsiyon yok doyana kadar yiyorsun.
Hepimiz verip kurtulalım kilolardan 90 kilodan 70 e inmeyi hedefliyorum. Hedefe ulaşmak dileğiyle ...Patates ve pirinç eve hiç almıyorum ben olmayınca da yemiyorum :) az olsa bence yiyebilirsin ben hiç biseye karşı değilim çünkü canın biseyi isterse ve yemezsen o başına bela oluyor ve diyeti bozmaya kadar götürüyor ama burda genelde herkes karşı akşam yerine öğlen yada sabah ye sen daha bi kabul görür zannımca:)
hoşgeldin canım bol kilo vermeli günler dilerim :))
Ne kadar vermen gerekiyor ki sürekli uyabilecegin bi düzen kur derim sonra sıkıntı yaşamazsin :)
Hoşgeldin öncelikle benim içinde bi sıkıntı olmaz:)
Dukani bende çok çok araştırdım hatta kitaplarını falan almaya karar verdim ama sonra vazgeçtim dukan biraz böbrekleri zorluyor ama bi çok dukan tarifini afiyetle yiyorum dukan diyet cumhuriyeti:)
Menü vermiş miydinizKaratay gerçekten etkili oluyor daha önce de denedim. Bu sefer de bırakmadan devam ..
Hepimiz verip kurtulalım kilolardan 90 kilodan 70 e inmeyi hedefliyorum. Hedefe ulaşmak dileğiyle ...
Menü verdim öğleden sonra sabah 2 yumurta biraz peynir ve zeytin. Öğleyin bir lahmacun . Akşamda tarhana Çorba içtim. Ara öğünüm yok.Menü vermiş miydinizben kacirdim galiba
Kızlarrrr hala oldum halaaaa...Allahımmm bu nasıl bi mutlulukturrr.uçuyorum resmen.melek gibi bi kız.aşık oldum yaaa
Sen eksi çıkacağına emin misin kız bu haftaMenümü paylaşayım az daha unutuyodum :)
Sabah : Çeyrek tost ,Haşlanmış yumurta
Öğlen : Et döner bi parçacık lavaş
Akşam Çiğ köftee ve yine biraz lavaş
2 litre Su
spor : yarım saat yürüyüş
Menü verdim öğleden sonra sabah 2 yumurta biraz peynir ve zeytin. Öğleyin bir lahmacun . Akşamda tarhana Çorba içtim. Ara öğünüm yok.Menü vermiş miydinizben kacirdim galiba
BurdayımmmmmmmDün gelen arkadaslar nerdesiniz ????
Çok iyiMenü verdim öğleden sonra sabah 2 yumurta biraz peynir ve zeytin. Öğleyin bir lahmacun . Akşamda tarhana Çorba içtim. Ara öğünüm yok.
Menü vermiş miydinizben kacirdim galiba
Arkadaşım mahsuru yoksa adını yazar mısın nickin çok uzun :)Menü verdim öğleden sonra sabah 2 yumurta biraz peynir ve zeytin. Öğleyin bir lahmacun . Akşamda tarhana Çorba içtim. Ara öğünüm yok.
Anaaaa bu saatte :) ben şimdi oturdum dahaBen yatiyorum herkese iyi gecelerrr
Ben karatay yapıyorum canım ama bu haftaya bakma diyetisyene gitmiştim ama Vazgeçtim yine karatay devam 8 kilo yakın verdim 2 ayda o da doğru dürüst spor yapmıyorum çoğu zaman dizim de sıkıntı olduğu icinSen hangi diyeti yapıyorsun?
Çok iyi
Adım DenizArkadaşım mahsuru yoksa adını yazar mısın nickin çok uzun :)
bugün biraz coştum nedenseSen eksi çıkacağına emin misin kız bu hafta
Abla kızım zorla uyudu ya zaten sabah 5:30 da kalkıyor.işe de gidicrm yarinAnaaaa bu saatte :) ben şimdi oturdum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?