Bende artik tam karatay yapicambugün biraz coştum nedense
ama yarına toparlanır inş
Çok güzel ben de karatay ile güzel gittiğini düşünüyorum. Bir de Fevzi özgönül var. Biliyorsundur belki. Kararaya benziyor aslında o da güzel bilgiler veriyor.Ben karatay yapıyorum canım ama bu haftaya bakma diyetisyene gitmiştim ama Vazgeçtim yine karatay devam 8 kilo yakın verdim 2 ayda o da doğru dürüst spor yapmıyorum çoğu zaman dizim de sıkıntı olduğu icin
Sonradan gelen yağmur 19:30 da uyumaya gittiAnaaaa bu saatte :) ben şimdi oturdum daha
Cıkk bilmiyorum.birini dinlemekvdaha iyi kafam karışmasınÇok güzel ben de karatay ile güzel gittiğini düşünüyorum. Bir de Fevzi özgönül var. Biliyorsundur belki. Kararaya benziyor aslında o da güzel bilgiler veriyor.
Ben psikolojik olarak 12 den önce uyuyamıyorum.,Gözümden uyku akar kalkar kahve yapıp uykumu açarım..psikopat mıyım neyimAbla kızım zorla uyudu ya zaten sabah 5:30 da kalkıyor.işe de gidicrm yarin
EstsgfurullahBen psikolojik olarak 12 den önce uyuyamıyorum.,Gözümden uyku akar kalkar kahve yapıp uykumu açarım..psikopat mıyım neyimiyi uykular sana :)
Memnun oldum Denizcim :) ayrıca çok ta severim Deniz adını Deniz Gezmiş'ten dolâyı..Adım Deniz
Sen bilirsin :)Cıkk bilmiyorum.birini dinlemekvdaha iyi kafam karışmasın
Ben de memnun oldum.Memnun oldum Denizcim :) ayrıca çok ta severim Deniz adını Deniz Gezmiş'ten dolâyı..
benim gibi :) en erken 12 olmalı :)Ben psikolojik olarak 12 den önce uyuyamıyorum.,Gözümden uyku akar kalkar kahve yapıp uykumu açarım..psikopat mıyım neyimiyi uykular sana :)
Ben psikolojik olarak 12 den önce uyuyamıyorum.,Gözümden uyku akar kalkar kahve yapıp uykumu açarım..psikopat mıyım neyimiyi uykular sana :)
çalışmıyormusunn12 iyi ben 4 u buluyor ya uyku duzenim sacma
çalışmıyormusunn
tesekurler canım. .evliyim 3 cocuk annesiyim..ev hanimiyim.Hoşgeldin canım. Aslında şuan takımımız dolu ama bu kadar yazmışsın geri çevirmek olmazEvli misin çalışıyor musun kendini anlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?