Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ek

Ekmeği kaç dilim yiyorsun canım merak ettim
Canım ben yuvarlak çavdar alıyorum bu tek porsiyon olanlardan aslında her gün yemiyorum sadece canım tost isteyince ona tost yapıyorum onun dışında öğlen ve akşam ekmek yemiyorum

Normalde bende hep çavdar yiyorum bu gunluk kepek oldu annem ondan almış:)
Turtle bakla yesil
Olanmi yoksa baklagil olandanmi ? Kuru Baklanin gl endeksi baya yuksek bilginize patates gibi dusunun
Yeşil olan kaç haftadir canim çekiyordu sağolsun annem yaptı bu gün:) ama kuru olanın öyle olduğunu bilmiyordum teşekkürler:)
Eki Görüntüle 1439810
Kond biskleti kizlar bunu surmem.faydali olur mu bacak icin kac saat surmelym bilgisi olan varmi ebn yarim.saat suruyorum cogaltsammi gunlugumde sordum bide takim arkdslara sorup bilgilerinizden yararlanmak istedim
Canım kalcayi genişletiyor diye biliyorum eliptik bende alsam diye düşündüm tv izlerken yaparim diye ama onu öğrenince vazgeçtim kalça problemin varsa aman dikkat
Karatay gerçekten etkili oluyor daha önce de denedim. Bu sefer de bırakmadan devam ..

Hepimiz verip kurtulalım kilolardan 90 kilodan 70 e inmeyi hedefliyorum. Hedefe ulaşmak dileğiyle ...
Yaklaşık aynı durumdayız 85 den 70 e gitmeye çalışıyorum su an bende :) inşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız Allah in izni ile

Mönü de sporun da iyiymiş canım tebrik ederim

selam kizlar nihayet yazabilecek zamani buldum ben bugun ayran detoksuna basladim sabah iki dilim kepek ekmegi 1 yumurta ve birazcik peynirle kahvalti yaptim sonrasinda malum ayran corbamla devam ettim en son 8de yemen gerekiyo ben 6;30 biraktim simdiye kadar 2,5 litre su ictim ve 1 saat plates skinny jeans yaptim az once bitti
bu arada zayiflayacaamm canimcim menu bildirdinmi birkac saat bakmasam sayfalar ucuyo hemen hepsini okumaya kalksam sabahi bulur

Tatlim hocaya sordum aksina basen eritirmis bsiiskletin her cesiti

Bu menüme birde şöyle bişi ekledim.

1 çay kaşığı zerdeçal, zencefil, tarçınlı bir kase yoğurt

bunu artık her akşam yapıcam ilk bir iki gün yaptığımda faydası var gibi hissettim bakalım var mıymış hakikaten :))))
Harikaasın hayatım valla
tesekurler canım. .evliyim 3 cocuk annesiyim..ev hanimiyim.
Bugünkü mönüm

Karatay kahvaltısı

2 lahmacun,yoğurt.

Salata,Yoğurt, 1 tabak ıspanak.

2 lt Su

30 dk yürüyüş

@Aynura88 hala olmuşsun hayırlı olsun bebisiniz:)
Tekrardan hoşgeldinn İlk güne göre gayet iyi bir menü sadece lahmacun birazcık fazla olmuş sanki ama bildiğim kadarıyla bir iki tane karatayda serbestti.
Aaa evet bende biliyorum o yuvarlak çavdar ekmeklerini hatta bugün bende ondan aldım halk ekmeklerde mi ne vardı bi ara çok güzel oluyor paketli hemde miss :)))
süpeerrr merakla bu cumayı bekliyorum valla bakalım kaç kilocuklar gitti senden

Sende harikasin esim kuzum kilo duraginligi yasamadan basarmak icin her yolu deniyorum ekmeksiz hayat tabi biraz zor ama alistim spora verdim kendimi

Sende harikasin esim kuzum kilo duraginligi yasamadan basarmak icin her yolu deniyorum ekmeksiz hayat tabi biraz zor ama alistim spora verdim kendimi
Valla bende duruldum mu bilmiyorum kilo konusunda. gerçi bu sabah eksiyi gördüm ama yetersiz geldi bi bu kadar daha gitmeli diye düşünüyorum. Kendime haziran hedefi koydum ve hazirana şurda ne kaldı bi 15 kilo daha gitmeliiiiiiiiiiii :)

O yüzden bu zencefil tarçın zerdeçal kürüne başladım yine :)

süpeerrr merakla bu cumayı bekliyorum valla bakalım kaç kilocuklar gitti senden [/QUOTE]

canim bende cok merakla bekliyorum cunku benim kilom duraklama yapti yaklasik 2 haftadir gram gitmiyodu 2 gundur tartilmiyorum cuma gunu insallah tartilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…