Canım ben yuvarlak çavdar alıyorum bu tek porsiyon olanlardan aslında her gün yemiyorum sadece canım tost isteyince ona tost yapıyorum onun dışında öğlen ve akşam ekmek yemiyorumEk
Ekmeği kaç dilim yiyorsun canım merak ettim
Normalde bende hep çavdar yiyorum bu gunluk kepek oldu annem ondan almış:)Jillian bugünki böreği eritirse süper olur bence :)
Ama bence meyvede acıktırmış olabilir seni birde 1 dilim yeseydin keşke en azından sabah falan. Cidden çok olmuş ekmek
Menü gayet güzel
Su çok az 2 2.5 olsa süper olurayrıca çok geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsüüünnnn :)
Canım kepek yerine tam buğday olsa daha iyi olue çünkü neredeyse normal ekmekten farkı yok içine ekstradan kepek katılmış.
Bu bilgi içinde aeben ablaya çok teşekkür ederim ilk zamanlarda bende kepek yiyordumki onun uyarısı sayesinde tam buğday yada çavdar yiyorum inanın daha doyurucu oluyor :)
Yeşil olan kaç haftadir canim çekiyordu sağolsun annem yaptı bu gün:) ama kuru olanın öyle olduğunu bilmiyordum teşekkürler:)Turtle bakla yesil
Olanmi yoksa baklagil olandanmi ? Kuru Baklanin gl endeksi baya yuksek bilginize patates gibi dusunun
Canım kalcayi genişletiyor diye biliyorum eliptik bende alsam diye düşündüm tv izlerken yaparim diye ama onu öğrenince vazgeçtim kalça problemin varsa aman dikkatEki Görüntüle 1439810
Kond biskleti kizlar bunu surmem.faydali olur mu bacak icin kac saat surmelym bilgisi olan varmi ebn yarim.saat suruyorum cogaltsammi gunlugumde sordum bide takim arkdslara sorup bilgilerinizden yararlanmak istedim
Yaklaşık aynı durumdayız 85 den 70 e gitmeye çalışıyorum su an bende :) inşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız Allah in izni ileKaratay gerçekten etkili oluyor daha önce de denedim. Bu sefer de bırakmadan devam ..
Hepimiz verip kurtulalım kilolardan 90 kilodan 70 e inmeyi hedefliyorum. Hedefe ulaşmak dileğiyle ...
Mönü de sporun da iyiymiş canım tebrik ederimMenum
kahvalti
menemen( 1 köy yumurtasindan 1 domates 1biberden yaptim 1 cay kasigi köy tereyagsi)
1 dilim tahil ekmek
Öğlen
tarhana corbasi
yogurt
aksam
tavuklu salata
bir bardak ayran
Bi adet kivi
su 3litre
spor salonuna gittim kizlar haftasonu haricindeki 5 gun spor yapicam 4 gundu 5 gunde olabiliomus bende 5 gune cikarttim cunku cok düzenli spor oldu hosuma gittihaftasonu evde olucam
Bugun 1,5 saat ne varsa yaptim spor salonunda( kosu ip atlama bisiklet spor aletleri mekik )
Mönü de sporun da iyiymiş canım tebrik ederim
Canim sen aksam geliyosun. Ben aksamlari pek musait olamiyorum. NasilsinAblacim hic karsilamiyoruz
Canım ben yuvarlak çavdar alıyorum bu tek porsiyon olanlardan aslında her gün yemiyorum sadece canım tost isteyince ona tost yapıyorum onun dışında öğlen ve akşam ekmek yemiyorum
Normalde bende hep çavdar yiyorum bu gunluk kepek oldu annem ondan almış:)
Yeşil olan kaç haftadir canim çekiyordu sağolsun annem yaptı bu gün:) ama kuru olanın öyle olduğunu bilmiyordum teşekkürler:)
Canım kalcayi genişletiyor diye biliyorum eliptik bende alsam diye düşündüm tv izlerken yaparim diye ama onu öğrenince vazgeçtim kalça problemin varsa aman dikkat
Yaklaşık aynı durumdayız 85 den 70 e gitmeye çalışıyorum su an bende :) inşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız Allah in izni ile
Canim sen aksam geliyosun. Ben aksamlari pek musait olamiyorum. Nasilsin
Kizlar tam bugday unundan ekmek yaptim . İsteyenler olursa tarif veririm musait bir zamanda
Eki Görüntüle 1439935
Bu menüme birde şöyle bişi ekledim.Bugünki menüm epeey az yaaa :)
Sabah:
1 kk peynir
1 yuvarlak çavdar ekmeği
4 zeytin
Domates,salatalık, maydanoz, dereotu, nane
1 şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
Öğlen:
1 konserve diyet tonbalığı
Akşam:
1 kase yoğurt
Suyum henüz 1 lt ama 2.5 yapacağım. Henüz 6000 adım olmuş ama 10000e çıkar hala dışarıdayım :) şimdilik benden bu kadar :)
Harikaasın hayatım vallaMenum
kahvalti
menemen( 1 köy yumurtasindan 1 domates 1biberden yaptim 1 cay kasigi köy tereyagsi)
1 dilim tahil ekmek
Öğlen
tarhana corbasi
yogurt
aksam
tavuklu salata
bir bardak ayran
Bi adet kivi
su 3litre
spor salonuna gittim kizlar haftasonu haricindeki 5 gun spor yapicam 4 gundu 5 gunde olabiliomus bende 5 gune cikarttim cunku cok düzenli spor oldu hosuma gittihaftasonu evde olucam
Bugun 1,5 saat ne varsa yaptim spor salonunda( kosu ip atlama bisiklet spor aletleri mekik )
tesekurler canım. .evliyim 3 cocuk annesiyim..ev hanimiyim.
Tekrardan hoşgeldinnBugünkü mönüm
Karatay kahvaltısı
2 lahmacun,yoğurt.
Salata,Yoğurt, 1 tabak ıspanak.
2 lt Su
30 dk yürüyüş
@Aynura88 hala olmuşsun hayırlı olsun bebisiniz:)
Aaa evet bende biliyorum o yuvarlak çavdar ekmeklerini hatta bugün bende ondan aldım halk ekmeklerde mi ne vardı bi ara çok güzel oluyor paketli hemde miss :)))Canım ben yuvarlak çavdar alıyorum bu tek porsiyon olanlardan aslında her gün yemiyorum sadece canım tost isteyince ona tost yapıyorum onun dışında öğlen ve akşam ekmek yemiyorum
Normalde bende hep çavdar yiyorum bu gunluk kepek oldu annem ondan almış:)
Yeşil olan kaç haftadir canim çekiyordu sağolsun annem yaptı bu gün:) ama kuru olanın öyle olduğunu bilmiyordum teşekkürler:)
Canım kalcayi genişletiyor diye biliyorum eliptik bende alsam diye düşündüm tv izlerken yaparim diye ama onu öğrenince vazgeçtim kalça problemin varsa aman dikkat
Yaklaşık aynı durumdayız 85 den 70 e gitmeye çalışıyorum su an bende :) inşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız Allah in izni ile
süpeerrrselam kizlar nihayet yazabilecek zamani buldumben bugun ayran detoksuna basladim sabah iki dilim kepek ekmegi 1 yumurta ve birazcik peynirle kahvalti yaptim sonrasinda malum ayran corbamla devam ettim en son 8de yemen gerekiyo ben 6;30 biraktim simdiye kadar 2,5 litre su ictim ve 1 saat plates skinny jeans yaptim az once bitti
bu arada zayiflayacaamm canimcim menu bildirdinmi birkac saat bakmasam sayfalar ucuyo hemenhepsini okumaya kalksam sabahi bulur
Kizlar tam bugday unundan ekmek yaptim . İsteyenler olursa tarif veririm musait bir zamanda
Eki Görüntüle 1439935
Bu menüme birde şöyle bişi ekledim.
1 çay kaşığı zerdeçal, zencefil, tarçınlı bir kase yoğurt
bunu artık her akşam yapıcam ilk bir iki gün yaptığımda faydası var gibi hissettim bakalım var mıymış hakikaten :))))
Harikaasın hayatım valla
Tekrardan hoşgeldinnİlk güne göre gayet iyi bir menü sadece lahmacun birazcık fazla olmuş sanki ama bildiğim kadarıyla bir iki tane karatayda serbestti.
Aaa evet bende biliyorum o yuvarlak çavdar ekmeklerini hatta bugün bende ondan aldım halk ekmeklerde mi ne vardı bi ara çok güzel oluyor paketli hemde miss :)))
süpeerrrmerakla bu cumayı bekliyorum valla bakalım kaç kilocuklar gitti senden
Evet geride kalmıştır baya ama benim en son alıntıladığım mesajda var kendi kendimi alıntıladım :))))Esimm senden zaten eminim de ondemi kuzu menun bulamadım
Evet geride kalmıştır baya ama benim en son alıntıladığım mesajda var kendi kendimi alıntıladım :))))
Valla bende duruldum mu bilmiyorum kilo konusunda. gerçi bu sabah eksiyi gördüm ama yetersiz geldi bi bu kadar daha gitmeli diye düşünüyorum. Kendime haziran hedefi koydum ve hazirana şurda ne kaldı bi 15 kilo daha gitmeliiiiiiiiiiii :)Sende harikasin esimkuzum kilo duraginligi yasamadan basarmak icin her yolu deniyorum ekmeksiz hayat tabi biraz zor ama alistim spora verdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?