Valla bende duruldum mu bilmiyorum kilo konusunda. gerçi bu sabah eksiyi gördüm ama yetersiz geldi bi bu kadar daha gitmeli diye düşünüyorum. Kendime haziran hedefi koydum ve hazirana şurda ne kaldı bi 15 kilo daha gitmeliiiiiiiiiiii :)
O yüzden bu zencefil tarçın zerdeçal kürüne başladım yine :)
Aaaa iyi hatırlattııınnnnnnnn ben bir haftadır karışık çayımı içmiyorum hasta oldum diyeeee :) yarından itibaren ona da başlayayım yeniden :)INŞALLAH tatlim hazirana incecik olucazbende yesil cay iciyim
selam kizlar nihayet yazabilecek zamani buldumben bugun ayran detoksuna basladim sabah iki dilim kepek ekmegi 1 yumurta ve birazcik peynirle kahvalti yaptim sonrasinda malum ayran corbamla devam ettim en son 8de yemen gerekiyo ben 6;30 biraktim simdiye kadar 2,5 litre su ictim ve 1 saat plates skinny jeans yaptim az once bitti
bu arada zayiflayacaamm canimcim menu bildirdinmi birkac saat bakmasam sayfalar ucuyo hemenhepsini okumaya kalksam sabahi bulur
canim o karisimi bende bir kac gun yaptim ama su ayran detoksu icin ara verdim yine devam edecegimValla bende duruldum mu bilmiyorum kilo konusunda. gerçi bu sabah eksiyi gördüm ama yetersiz geldi bi bu kadar daha gitmeli diye düşünüyorum. Kendime haziran hedefi koydum ve hazirana şurda ne kaldı bi 15 kilo daha gitmeliiiiiiiiiiii :)
O yüzden bu zencefil tarçın zerdeçal kürüne başladım yine :)
Peki sen hiç faydasını gördün mü bir kaç güne rağmen ? Yoksa ben faydasını olacağını düşündüğüm için mi fayda görmüş gibi hissettim :)canim o karisimi bende bir kac gun yaptim ama su ayran detoksu icin ara verdim yine devam edecegim
hosbuldum canim kankimHosgeldin kankam
canim benim kilo durakladigi icin hic fark gormedim belki 1 hafta felan devam edersen daha iyi anlarsin ama sadece kabizlik sorununa iyi geliyorPeki sen hiç faydasını gördün mü bir kaç güne rağmen ? Yoksa ben faydasını olacağını düşündüğüm için mi fayda görmüş gibi hissettim :)
canim nasil gidiyor cumaya az kaldiHosgeldin kankam
hosbuldum canim kankim
nereye kız ben geldim sen gidiyosun ::)Bugün menü vermeyeen arkadaşlaarr nerelerdesiiniizzz :))) ayy takip etmekten gözüm yoruldu bu sefer gerçekten gidiyoruum..
canim nasil gidiyor cumaya az kaldi
sorun degil canim benimde 1 yasinda hiperaktif bir oglum var bende fazla giremiyorum gunduzleri yazmaya kalksam bir mesaji yazarken en az 10 kez kalkip oturuyorum hem baktigimda sayfalar dolusu sohbet oluyor okumaya zamanim olmuyoDun senle ilgilenemedimdiyetcanim cok uykusuzdum ksurabkma tanisalimi ben yagmur istegim 60 kiloya dusmek hazirana kadar ama ilk hedefim gozum korkmasin diye 65 i hedef bildim boyum 1.60 tatlim ogretmenim kankam incecik olmak tek istegim birbirmize es olarak destek verelim yasimda 25
yagmurum bende 10 subatta 78 kiloyla basladim canimKankam ben 23 ocakta basladim baslangic kilom 82.100 1 hafta sonra yani bu pazartesi tartildim 78.900a düştüm cok sukur ilk haftam super sonuclandi canimbakalim cuma ne gostercek
yagmurum bende 10 subatta 78 kiloyla basladim canim
sorun degil canim benimde 1 yasinda hiperaktif bir oglum var bende fazla giremiyorum gunduzleri yazmaya kalksam bir mesaji yazarken en az 10 kez kalkip oturuyorum hem baktigimda sayfalar dolusu sohbet oluyor okumaya zamanim olmuyoaksamlarida oglusumu yatirp ortaligi toparlayip spor yapiyorum anca
bu arada benim adimda meryem 32 yasindayim hedef kilom 65 boyum 1,67 bende kreste calisiyorum ama oglum olduktan sonra haftada iki gune indirdim
Mavicim kahvaltına yumurta yada peynir eklemelisin..öğlen neden yemek yemedin?Selamlar ...
Menümü yazayım,
Sabah
2 dlm ekmek, yeşillik, domates, salatalık, zeytin
en yemedin?
Öğlen
Cevizi bala batırıp yedim 3 tane falan
Akşam
Tavuklu salata
Su
1 lt belki 1.5
Spor
Yok
canim ne demek istersen oyle takil hic farketmezAbla dememi istermisin kankam23 ocak yazmisim yanlislikla 23 subat kankam baslama tarihim daha diyette yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?