Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

INŞALLAH tatlim hazirana incecik olucaz bende yesil cay iciyim

İnşallah güzel sonuçlar elde edersin Baktın olmuyor tekrar gözden geçirirsin menünü sporunu falan demekki değiştirmek gerekiormuş diye.

Bu arada bende yatıyorum. Herkese iyi geceler iyi uykular yarın görüşmek üzere

Hosgeldin kankam

canim o karisimi bende bir kac gun yaptim ama su ayran detoksu icin ara verdim yine devam edecegim

canim o karisimi bende bir kac gun yaptim ama su ayran detoksu icin ara verdim yine devam edecegim
Peki sen hiç faydasını gördün mü bir kaç güne rağmen ? Yoksa ben faydasını olacağını düşündüğüm için mi fayda görmüş gibi hissettim :)

Peki sen hiç faydasını gördün mü bir kaç güne rağmen ? Yoksa ben faydasını olacağını düşündüğüm için mi fayda görmüş gibi hissettim :)
canim benim kilo durakladigi icin hic fark gormedim belki 1 hafta felan devam edersen daha iyi anlarsin ama sadece kabizlik sorununa iyi geliyor

Bugün menü vermeyeen arkadaşlaarr nerelerdesiiniizzz :))) ayy takip etmekten gözüm yoruldu bu sefer gerçekten gidiyoruum..

hosbuldum canim kankim

Dun senle ilgilenemedim diyetcanim cok uykusuzdum ksurabkma tanisalimi ben yagmur istegim 60 kiloya dusmek hazirana kadar ama ilk hedefim gozum korkmasin diye 65 i hedef bildim boyum 1.60 tatlim ogretmenim kankam incecik olmak tek istegim birbirmize es olarak destek verelim yasimda 25

Selamlar ...

Menümü yazayım,

Sabah
2 dlm ekmek, yeşillik, domates, salatalık, zeytin

Öğlen
Cevizi bala batırıp yedim 3 tane falan

Akşam
Tavuklu salata

Su
1 lt belki 1.5

Spor
Yok

sorun degil canim benimde 1 yasinda hiperaktif bir oglum var bende fazla giremiyorum gunduzleri yazmaya kalksam bir mesaji yazarken en az 10 kez kalkip oturuyorum hem baktigimda sayfalar dolusu sohbet oluyor okumaya zamanim olmuyo aksamlarida oglusumu yatirp ortaligi toparlayip spor yapiyorum anca
bu arada benim adimda meryem 32 yasindayim hedef kilom 65 boyum 1,67 bende kreste calisiyorum ama oglum olduktan sonra haftada iki gune indirdim

ALLAH bagislasin kankam bebisini

Selamlar ...

Menümü yazayım,

Sabah
2 dlm ekmek, yeşillik, domates, salatalık, zeytin
en yemedin?
Öğlen
Cevizi bala batırıp yedim 3 tane falan

Akşam
Tavuklu salata

Su
1 lt belki 1.5

Spor
Yok
Mavicim kahvaltına yumurta yada peynir eklemelisin..öğlen neden yemek yemedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…