Canım istemedi sabah yumurta yemeyi ablacım.Mavicim kahvaltına yumurta yada peynir eklemelisin..öğlen neden yemek yemedin?
sagol caniiimm sen buarada bekardin demi ?ALLAH bagislasin kankam bebisini
TebriklerKızlarrrr hala oldum halaaaa...Allahımmm bu nasıl bi mutlulukturrr.uçuyorum resmen.melek gibi bi kız.aşık oldum yaaa
Sabah erken kalkıyorum canım o yüzden 11 12 arası gidiyorum :))nereye kız ben geldim sen gidiyosun ::)
Soracaklarımı cevaplamışsın zaten, pek olmamış menün çok az yemişsinSelamlar ...
Menümü yazayım,
Sabah
2 dlm ekmek, yeşillik, domates, salatalık, zeytin
Öğlen
Cevizi bala batırıp yedim 3 tane falan
Akşam
Tavuklu salata
Su
1 lt belki 1.5
Spor
Yok
Menü su spor süperIyi geceler
Menümü yazayım.Bugün sabah 08:30 gibi kahvaltı ettiğimden iki öğün Yaptım acıkmadım
Sabah :
1 yumurta
Zeytin
Tel peyniri
Az badem
Domates Salatalık
Aksam : 17:30
Tarhana Çorbası
Peynir
Yoğurt
Su : 2 ,5 lt
Spor : 30 dk hızlı yürüyüş
Hayirli sabahlar ..
Ne guzel gunes var kuslar civildiyo , cok seviyorum bahariiiii ...
Günaydın kızlarrr.
Musmutlu bir gün olsun bugün.
Hiç birşeye kızmayın üzülmeyin darilmayin. Bugün çok güzel çünkü. .....
Sağol birtanemJillian bugünki böreği eritirse süper olur bence :)
Ama bence meyvede acıktırmış olabilir seni birde 1 dilim yeseydin keşke en azından sabah falan. Cidden çok olmuş ekmek
Menü gayet güzel
Su çok az 2 2.5 olsa süper olurayrıca çok geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsüüünnnn :)
Canım kepek yerine tam buğday olsa daha iyi olue çünkü neredeyse normal ekmekten farkı yok içine ekstradan kepek katılmış.
Bu bilgi içinde aeben ablaya çok teşekkür ederim ilk zamanlarda bende kepek yiyordumki onun uyarısı sayesinde tam buğday yada çavdar yiyorum inanın daha doyurucu oluyor :)
İnşAllah cnm bnde çok umutluyum sağolsun çok yardim ediyor Allah razi olsunsayfaların tamamını okuyamadım Aynurların bebeği doğmuş sanırım allah analı babalı büyütsün:)
ay060 umarım istediğine kavuşursun perigünlüğünün desteği çok değerli yazışmalarınızı okurken önc üzüldüm sonra umutlandım hadi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?