Toparlamak için hafif geçir akşamı sporu da 15dakika fazla yap oldu bitti...Eki Görüntüle 1440382
Ben de dün baktım baktım menunu göremedim.
Canım benim sen zaten biliyorsun hatani. Baklava hem de akşam
Şimdi biz eşiz ya ben öğle yemeği yerken senin menunu gördüm demoralize oldum. Ve haşhaşlı pogaca yedimnası olsa eşim de yemiş diye
Şaka şaka canım çok istedi yaa o yüzden yedim canım.
Sabah
1 yumurta
Peynir
AcukaEki Görüntüle 1440382
Saat 10 da 1 haşhaşlı pogaca .
12 de 1 haşhaşlı pogaca daha .
2 yumurta
..ay çok saçma oldu
Çok kötü bir menü.
Bugün sadece protein yicem diye başlamıştım güne Oysaki
Nası toparlarim bunu
Ooh iyi yaptın canım.haydi hayırlı olsunbaşladım aynur bugün
Nasılsın kızAaaaa semin menünü görünce şoke oldum,şaka yapıyo herhalde dedim.sana hiç yakıştıramadın gerçekten. Hemde listeye girme haftasında...
Eki Görüntüle 1440382
Şimdi biz eşiz ya ben öğle yemeği yerken senin menunu gördüm demoralize oldum. Ve haşhaşlı pogaca yedimnası olsa eşim de yemiş diye
Sabah
1 yumurta
Peynir
2 yumurta
..ay çok saçma oldu
Çok kötü bir menü.
Nası toparlarim bunu
Acuka nedir canım ya ben bilmiyorumEki Görüntüle 1440382
Sabah
1 yumurta
Peynir
2 yumurta
..ay çok saçma oldu
Çok kötü bir menü.
Nası toparlarim bunu
Canım yaa hem de listeye girecekken hiç olmadı bu pogacaAaaaa semin menünü görünce şoke oldum,şaka yapıyo herhalde dedim.sana hiç yakıştıramadın gerçekten. Hemde listeye girme haftasında...
Heee hazır eşim d3 yemisken tam itiraf zamanı dedimkız uyanık benim üzerime niye atıyon suçunu
akşama protein+salata yaparsın
Acuka içinde biber salçalı ceviz yağ bulunan bu kahvaltilik çeşidi canimAcuka nedir canım ya ben bilmiyorum
Kiloya çok odaklanma yaptıkların demoralize etmesin bunlar seniCanım yaa hem de listeye girecekken hiç olmadı bu pogaca
Yaa bir iki gündür nedense acıkıyorum
Ve yediklerim yetmiyor sanırım.
Kendimi aç hissediyorum. Normalde hep reddediyordum ikramları ama bu kez reddemedim. Akşama spor yapicam. Güya ben dünkü tam tahil ekmeğinden pişman olmuştum bugün daha büyük bi hata yaptım.
.Neyse cuma günü inşallah 72 yi görürüm yarın oruç tutucam inşallah
Yaaa en çok su istegimin kaybolması korkuyorum demoralize olmamam lazım dimi ?Kiloya çok odaklanma yaptıkların demoralize etmesin bunlar seni
İsteğinin kaybolduğunu hissettiğin an başarı hikayelerini oku ve önce-sonra fotoğraflarına bak..ben motive oluyorum valla..Yaaa en çok su istegimin kaybolması korkuyorum demoralize olmamam lazım dimi ?
Aynen ya bende senin gibi oldum bi ara yedikce moralim bozuldu iyice saldim sıkıntıdan tabi burdaki arkadaşlar sağolsun çok destek oldular ve aştim.bazen olucak hic kaçamak yapmadığın halde ayni olucaksin bunları hic düşünme srn sadece diğerine istikrarla devam et hepboyle olacak değil yaYaaa en çok su istegimin kaybolması korkuyorum demoralize olmamam lazım dimi ?
iyiyim deyim iyi olayımmerhaba canım, nasılsın bu gün?
hülyam sağolasınDışardaydım geldim kahvemi yaptım şimdi kızlar sayfaları doldurmuştur derkeeeeen 3 sayfacık geçmiş okudum ...
Handem iyice okudun dimi dukanı istersen bende kitabı var özet kısımlarının fotosunu çekip yükleyeyim sana..
Kızlar dua edin cuma listeye dönebileyim,çok çoook az kaldı...
Ne intikamı yaiyiyim deyim iyi olayım
sağol tatlım aynı tas aynı hamam
intikam soğuk yenen bir yemekmiş
ben iyice soğutup öyle yiycem
Ne intikamı ya
iyiyim bitanem.annemlerdeyim huzurluyum çok şükür...Nasılsın kız
ben sana çok güveniyorum ya.ondan da çok şaşırdım zaten.ama telafi edersin sen eminim.Canım yaa hem de listeye girecekken hiç olmadı bu pogaca
Yaa bir iki gündür nedense acıkıyorum
Ve yediklerim yetmiyor sanırım.
Kendimi aç hissediyorum. Normalde hep reddediyordum ikramları ama bu kez reddemedim. Akşama spor yapicam. Güya ben dünkü tam tahil ekmeğinden pişman olmuştum bugün daha büyük bi hata yaptım.
.Neyse cuma günü inşallah 72 yi görürüm yarın oruç tutucam inşallah
hakketen mi?az kaldı demi?gire bilirmisin yani?Dışardaydım geldim kahvemi yaptım şimdi kızlar sayfaları doldurmuştur derkeeeeen 3 sayfacık geçmiş okudum ...
Handem iyice okudun dimi dukanı istersen bende kitabı var özet kısımlarının fotosunu çekip yükleyeyim sana..
Kızlar dua edin cuma listeye dönebileyim,çok çoook az kaldı...
evet tabiki.demoraliza olman gerek bi durum yok ki,evet nefsine yenik düşmüşsün ama düzeltirsin seeen...Yaaa en çok su istegimin kaybolması korkuyorum demoralize olmamam lazım dimi ?
bu çok iyi fikirrrr....İsteğinin kaybolduğunu hissettiğin an başarı hikayelerini oku ve önce-sonra fotoğraflarına bak..ben motive oluyorum valla..
ilahi canım ya kaçık kız....evdekileri paralıycamda canım yavaştan yavaştan onun intikamı işte
ilk menümüde vereyim
sabah
125 gr lıght peynir
1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
ara 2 yemek kaşıgı yoğurt ve 1.5 yemek kaşıgı yulaf kepeği
bitki çayı 1 kupa
öğlen
1 tavuk göğsü
1 çay bardağı yogurt
ara 1 bardak bol tarçınlı light süt
akşamada
köfte ayran 1 dilim dukan ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?