aslında takımımızdakı üye sayısı üst limitde ama nedense seni geri çevirmek istemedim.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur da seni tanıyalım tatlımBende aranıza katılabilir miyim?
Ooo supersinilk menümüde vereyim
sabah
125 gr lıght peynir
1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
ara 2 yemek kaşıgı yoğurt ve 1.5 yemek kaşıgı yulaf kepeği
bitki çayı 1 kupa
öğlen
1 tavuk göğsü
1 çay bardağı yogurt
ara 1 bardak bol tarçınlı light süt
akşamada
köfte ayran 1 dilim dukan ekmeği
HoşgeldinBende aranıza katılabilir miyim?
Teşekkür ederim.aslında takımımızdakı üye sayısı üst limitde ama nedense seni geri çevirmek istemedim.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur da seni tanıyalım tatlım
Hakkında hayırlısı olsun cnmmkızlar çok özür dilerim günlerdir yazamadım buraya
büyük bir heyecanla şevkle gelmiştim ama hiç zamanım olmuyo yazmaya gelemiyorum sayfaya
listeye girmemişken affınızı istiyorum
ama diyete devam ediyorum bırakmadım hedefim uzun zmanımı alsada sağlıklı biçimde zayıflamak
Gayet güzel sevgili eşim.menüm
sabah 2 dl kızarmış ekmek, domates, peynir, zeytin, ıhlamur çayı
öğle elma, muz, 9lu çay, leblebi
akşam lahana sarma, salata (turp,havuç,mor lahana), yrm dl ekmek
Girebilirim yarım kilom kaldı..bu diyetten bıkmadan devam edersem aysonu 67 olurum sanki..iyiyim bitanem.annemlerdeyim huzurluyum çok şükür...
ben sana çok güveniyorum ya.ondan da çok şaşırdım zaten.ama telafi edersin sen eminim.
hakketen mi?az kaldı demi?gire bilirmisin yani?
evet tabiki.demoraliza olman gerek bi durum yok ki,evet nefsine yenik düşmüşsün ama düzeltirsin seeen...
bu çok iyi fikirrrr....
ilahi canım ya kaçık kız....
menün çok iyi.benim bildiyim dukanda su çok önemli.mutlaka 2.5-3litre su iç
Gayet güzel sevgili eşim.
Şu ve sporunu da belirt.
Sakın öyle düşünme kendine harika bir salata yap ve leslie yi AC o kadar gün sabrettin bir gün için canni skma bak ne kadar kaldi listeye girmeneAkşama ne yemek yapsam yaa sadece salatayla mi gecirsem?
En mantıklısi salata
Aksam eliptik de yapayım 45 dakika bu günü telafi edeyim.
18. Gün bozdum yaaa hiç şeker ve un yememistim 21 günün dolmasıni bekliyodum. Şimdi başa sardim.
Boşver Mısır gevreğini yulaf ezmesi en iyisi canım..istediğin meyveyle tatlandırabilirsin..Kuşlar montiye arastira arastira baslamis bulunmaktayım,az önce kitabi okurken musli ve misir gevregine izin olduğunu okudum ama seker olmamali içinde seker olmayan tam tahilli gevrek onerebilecek olan var mi ?
İçine taze meyve dograyip sütle harika bir kahvaltı olur dimi ablam sağolBoşver Mısır gevreğini yulaf ezmesi en iyisi canım..istediğin meyveyle tatlandırabilirsin..
Uç mile ile eşdeğer2 lt içtim şuana kadar daha içerim
sporütü,çamaşır,bulaşık,çocuklar desek
sagol caniiimm sen buarada bekardin demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?