Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo supersin

Süt yoğurt süt yoğurt bir tuhaf oldum bugün ay kimsede yazmiyor nldu bugün

aslında takımımızdakı üye sayısı üst limitde ama nedense seni geri çevirmek istemedim.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur da seni tanıyalım tatlım
Teşekkür ederim.
Kendimi tanıtayım.
ADINIZ: Ocean
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:172

KİLONUZ:85

HEDEF KİLONUZ:62

KİLO ALMA NEDENİNİZ:Metabolizmamı düzensiz beslenmeyle yavaşlatmam. Kahvaltı yapmamak sanırım en büyük hatam.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Bedenimde kendimi mutlu hissetmek istiyorum.

selamlarr kızlarr. aynuram bebeğiniz hayırlı uğurlu olsunn. sağlıkla mutlulukla güzel günlerini görürsünüz inşallahh.

menümü paylaşayımm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin çay
öğlen tavuk döner ekmeksiz ve de ayran
akşam taze fasulye bulgur pilavı cacık
sabah ve akşam yemekten önce elma sirkeli su.
akşam 10 gibi de tarçınlı süt.
su 1,5 litre içtim. yatana kadar 2,5 olur hatta daha da fazlası olur.
spor iş yerinde 10 dakika göbek eritme için egzersizler akşam 20 dk leslie. 200 ip atlama ve yine göbek için egzersiz yapıcam 10 dk.

kızlar çok özür dilerim günlerdir yazamadım buraya
büyük bir heyecanla şevkle gelmiştim ama hiç zamanım olmuyo yazmaya gelemiyorum sayfaya
listeye girmemişken affınızı istiyorum
ama diyete devam ediyorum bırakmadım hedefim uzun zmanımı alsada sağlıklı biçimde zayıflamak

Hakkında hayırlısı olsun cnmm

menüm

sabah 2 dl kızarmış ekmek, domates, peynir, zeytin, ıhlamur çayı

öğle elma, muz, 9lu çay, leblebi

akşam lahana sarma, salata (turp,havuç,mor lahana), yrm dl ekmek

Akşama ne yemek yapsam yaa sadece salatayla mi gecirsem?
En mantıklısi salata
Aksam eliptik de yapayım 45 dakika bu günü telafi edeyim.
18. Gün bozdum yaaa hiç şeker ve un yememistim 21 günün dolmasıni bekliyodum. Şimdi başa sardim.

Kuşlar montiye arastira arastira baslamis bulunmaktayım,az önce kitabi okurken musli ve misir gevregine izin olduğunu okudum ama seker olmamali içinde seker olmayan tam tahilli gevrek onerebilecek olan var mi ?

Girebilirim yarım kilom kaldı..bu diyetten bıkmadan devam edersem aysonu 67 olurum sanki..

Sakın öyle düşünme kendine harika bir salata yap ve leslie yi AC o kadar gün sabrettin bir gün için canni skma bak ne kadar kaldi listeye girmene

Kuşlar montiye arastira arastira baslamis bulunmaktayım,az önce kitabi okurken musli ve misir gevregine izin olduğunu okudum ama seker olmamali içinde seker olmayan tam tahilli gevrek onerebilecek olan var mi ?
Boşver Mısır gevreğini yulaf ezmesi en iyisi canım..istediğin meyveyle tatlandırabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…