Ben ilkini doğurdum ama nasipse ikinci sezeryan olacak.korkuyorum ondankız korkutma o kadar da zor değil
O zaman buralardan uzaklasmiyorsun, okeyİNŞALLAH bu sefer kalıcı olur ablacığım . öncelerden biliyorsun sürekli hep başa döndüm . bu sefer aynı hatayı yapmıycam diye sürekli motive etmeye çalışıyorum kendimi :)
Niiyeeeee 2. SezeryanBen ilkini doğurdum ama nasipse ikinci sezeryan olacak.korkuyorum ondan
Ben ilkini doğurdum ama nasipse ikinci sezeryan olacak.korkuyorum ondan
O zaman buralardan uzaklasmiyorsun, okey
Tebrikler bu şekilde dengelemek çok güzel.Canim 39 yasindayim , diyet maceramda 15 yasinda basladigi icin . Su kilaydum sunu su zaman verdim diyemem ... Kk tanistigimda (7-8) yil once 80 kiloydum ..58 kusurle 6. Takimdan mezun oldum bi 4-5 yil oldu sanirim ...62-63 de korudum bazan 65 ciksamsa hep verek dengeledim .. Gecen yil tatiller ust uste gelince bi 70 oldum solugu tekrar takimda aldim :))..
Su an 67 li kilolardayim 62-63 ideal kilom ..
Kisaca cogunuzun yasi kadardir diyet icindeyim diyebilirim . Ha diyet seklimde genelde montignac'tir . Gl endeksine dayali bir diyet, karatayin ekmeklisi diyelim , sagligim icinde uygundur ama bazi sebeblerden dolayi bu donem yapamadim ...
Tebrikler bu şekilde dengelemek çok güzel.
Montignacta bahsedilen ekmek yerine çavdar ekmeği ya da tambuğday ekmeği olur mu? Tam buday ekmeği taş gibi çok ağır ve diğer tüm ekmeklere göre çok tok tutucu oluyor.
Bebiş olmuş heralde Allah analı babalı büyütsün.Evet kızlar bizde löğle.göbeyi düşene kadar bekletiyorlar.
Evet canım kardeşimin kızı oldu.ilk kez hala oldumBebiş olmuş heralde Allah analı babalı büyütsün.
Naz mezuniyetini montiylemi aldın?montide tambuğday ekmeği yeniyor canım .
Sopam nerde :) .niye sezeryan olcak aynurum? korkma ya en fazla canının acıması 3 gün
sana şöyle diyim dişin ağrır bütün gece canın yanar ya , sezeryan sonrası çektiğin ağrı ondan daha az
Evet canım kardeşimin kızı oldu.ilk kez hala oldum
Canım benim doktorum diyetin ilk 2 ayı kaşar ve işlenmiş tüm etleri kesinlikle yasakladı. Kaşar özellikle yağlı bir peynir türü. Hani diyetin biraz ilerlemiş olsa ne bileyim 5 10 kilo verdikten sonra yine sınırlı miktarda tüketilebilir. Bence ilk günler için birazcık fazla olmuş
Birde pilav hiç olmamış. Resmen menün yememen gerekenlerle dolmuş :) Ama merak etme bizlerde bu yüzden menüler veriyoruz yanlışlarımızı görebilmek için. Hepimizin illaki yanlışı oluyor. Her bünye farklıdırBunlar benim tavsiyelerim
Herşeyden değil tabi canım ama ne bileyim böyle en azından haftada bir dilediğin bir şeyi "eyvah kilo alıcam veremicem" korkusu olmadan yemenin tadı nasıl birşeydir merak ediyorum onu yaşa bari :))))
İnşallah canım bu azmin devam ettiği sürece bence harika ilerleyeceksin.
Miyon icin normal ameliyat ol . Dogumu niye kariatiyorlarBenim miyomum var doktor ikincide sezeryan yapar alırız miyomunu da alırız demişti
Naz mezuniyetini montiylemi aldın?
Tebrikler ömür boyu kilonu korursun inş.
Monti karatayın atası dedi ya aeben meyve konusu montide nasıl?
sezeryan yap demedim ki abla korktuğu için acıyı tarif ettimSopam nerde :) .
Acimi sadecesezeryan anne ve bebegi icin hicde saglikli degil . Bu sadece o an icinde degil ilerki donemlerdede zezeryanin bilinen bilinmeyen bir cok etkisi var ...
Mumkunnoldugunca normal dogum. Sadece cok mecbur kalinirsa sezeryan. Bir cok dr . Zezeryan isinemi geliyor anlamiyorum
Sopam nerde :) .
Acimi sadecesezeryan anne ve bebegi icin hicde saglikli degil . Bu sadece o an icinde degil ilerki donemlerdede zezeryanin bilinen bilinmeyen bir cok etkisi var ...
Mumkunnoldugunca normal dogum. Sadece cok mecbur kalinirsa sezeryan. Bir cok dr . Zezeryan isinemi geliyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?