Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İNŞALLAH bu sefer kalıcı olur ablacığım . öncelerden biliyorsun sürekli hep başa döndüm . bu sefer aynı hatayı yapmıycam diye sürekli motive etmeye çalışıyorum kendimi :)
O zaman buralardan uzaklasmiyorsun, okey

Ben ilkini doğurdum ama nasipse ikinci sezeryan olacak.korkuyorum ondan

niye sezeryan olcak aynurum? korkma ya en fazla canının acıması 3 gün

sana şöyle diyim dişin ağrır bütün gece canın yanar ya , sezeryan sonrası çektiğin ağrı ondan daha az

Tebrikler bu şekilde dengelemek çok güzel.
Montignacta bahsedilen ekmek yerine çavdar ekmeği ya da tambuğday ekmeği olur mu? Tam buday ekmeği taş gibi çok ağır ve diğer tüm ekmeklere göre çok tok tutucu oluyor.

montide tambuğday ekmeği yeniyor canım .

Benim miyomum var doktor ikincide sezeryan yapar alırız miyomunu da alırız demişti

niye sezeryan olcak aynurum? korkma ya en fazla canının acıması 3 gün

sana şöyle diyim dişin ağrır bütün gece canın yanar ya , sezeryan sonrası çektiğin ağrı ondan daha az
Sopam nerde :) .
Acimi sadece sezeryan anne ve bebegi icin hicde saglikli degil . Bu sadece o an icinde degil ilerki donemlerdede zezeryanin bilinen bilinmeyen bir cok etkisi var ...
Mumkunnoldugunca normal dogum. Sadece cok mecbur kalinirsa sezeryan . Bir cok dr . Zezeryan isinemi geliyor anlamiyorum

günaydın kızlar
nasılsınız?

pericim karatayda kasap sucuğu ve eski kaşar serbesttr doyana kadar yağlı peynir yiyebiliriz
karataydan önce diyetisyen diyetleri de yaptım ancak şu an dünyada tıp otoriteleri 6 öğün beslenme günde 3 porsiyon meyve 4 dilim ekmek vs gibi beslenmeye karşı 2 veya 3 öğün öneriliyor öğün araları en az 5 saat ve sağlıklı yağları serbest glisemik indexi yüksek olan gıdalardan uzak bir beslenme şekli öneriliyor
tek kaçamağım 1 kaşık pilav o da yarım dilim ekmeğe eşdeğer

karatayın tek kusuru yavaş verdirmesi bence ama yağdan gittiği ve sağlıklı zayıflattığını düşünürsek kabul edilebilinir ben de çözüm olarak bazı günler yarım porsiyon yapacağım aralarda da sebze detoksuyla destekleyeceğim

şimdilşk bu kadar ...

Naz mezuniyetini montiylemi aldın?
Tebrikler ömür boyu kilonu korursun inş.
Monti karatayın atası dedi ya aeben meyve konusu montide nasıl?

evet canım monti diyeti ile mezun oldum . montide meyve yenebiliyor . monti amca sabahları öneriyor genelde meyveyi kahvaltıdan 15 dk önce veya yemeklerden 2,5-3,saat sonra ama etli olan öğünlerde bu 4 saat kadar olmalı. ben genelde öğlen ile akşam yemeği arasında kullanıyorum meyve hakkımı

Salata merhaba canim , sendede 3 bebe vardi dimi ??
Diyet tecruben nedir canim yani ne kadar diyet yaptin ?

sezeryan yap demedim ki abla korktuğu için acıyı tarif ettim

özellikle özelde işlerine geliyor bence ilkinde bebek iri doğuramazsın dedi korkuttu doktor ikna olduk

2.de daha da çok korkuttu en başından zaten normal doğumu aklımızdan silmiştik bile

aeben ablacığım benim ilk doktorum tamamen sezaryan doğumcuydu . ben normal doğum diye diretince anlaşamadık bazı konularda da sorun yaşamıştım onun için doğuma 2 ay kadar kala yollarımızı ayırdık kendisiyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…