Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok soruyorum ama montide ara öğün var mı? Ara öğün olmayınca benim gözüm kararıyo başım dönüyor.
İnsülin direnci yok ama dayanamıyorum. Ana öğün sonrası 2-3 saat içinde birşey tüketmem gerekiyor.
Kendimi zorlayınca daha kötü oluyorum.

Evet montide kullandigimiz ekmek t. Bugday .. Gl endeksi en dusuk ekmek .. Entegre
ekmek olsa yani organikve katkisiz daha iyi lakin onu bulmak zor ...
Oceancim montinin karataydan farki sabah kahvaltida ekmek yiyebiliyorsun , meyve hakkinda var 2-3 porsiyon .. Birde 3 ana ogundur , Bazi kucuk ayrintilarda var tabi ama genel
farki bu , kilo verimide karatayla
aynidir . Cok saglikli bir diyet keske yapabilsemde hayat boyu uygulaya bilsem

Ayyy ama bana da sezeryan kolay geliyor normal doğum çok korkulu yahu...ben kızımda tam 2gün sancı çektim yaaa

montide ara öğün yapıyorum ben mevye ile zaten ana öğün sonrası 2,5 - 3 saat kadar olması gerekiyor montide bu hakkını mevye,yoğurt,sütten yana kullanabilirsin

Bunu soyle aciklayim canim ben hipoglisemiyim yani kan sekeri dusuklugum var dr baksan her 2 satte birsey yemek durumundayim ... Monti gl endeksine dayali bir beslenme oldugu icin seker iniscikislari olmuyor ayni karataydaki gibi o yuzdende sık sık aclik hissetmiyorsun , birde ogunlerde kisitlama yok doyana kadar yiyebilirsin , iilk birkac gun aralarda aclik hissetsende 1 hafta sonra dengeye oylturuyor .. Cok aciktiginde ise ogunden 2-3 saat sobra ara yapabilirsin bazen

Ayyy ama bana da sezeryan kolay geliyor normal doğum çok korkulu yahu...ben kızımda tam 2gün sancı çektim yaaa
Aynuram su an ayrintilarini yazamiycam vede bilmedigim bir cok faydasi var normal dogumun , hem kendin hemde bebek icin . Bunlardan belki bir ornek ;dogum aninda bebegin kafasinin o dar alandan gecmesi gerekiyormus .
Analik kolaymi o sancinin bile nice sevabi var ...

aeben naz çok saolun bilgiler için kafamda daha net oturdu şimdi.
O zaman gi ye göre beslenince bi süre sonra ara öğün ihtiyacı olmayak.
Ara öğün 1 meyve ve yoğurt/süt ikisi bir arada olabiliyor mu?
Çok oluyorum biliyorum ama Montiye göre örnek günlük menü ara öğünlü ve öğünsüz yazabilir misiniz?

Reactions: Naz
Salata merhaba canim , sendede 3 bebe vardi dimi ??
Diyet tecruben nedir canim yani ne kadar diyet yaptin ?

merhaba
yok canım benim 1 kızım var
diyet tecrübem kendimi bildim bileli diyebilirim:))
balıketli denen türüm:) her zaman 5 kg fazlası olan kadınlardan yani:)
en son 74 olduğumu görünce damak tadıma uygun uzun soluklu bir diyet yapmam gerektiğini düşünüp araştırmaya başladım karatayı okudukça ikna oldum açıkçası ben bilimselliğe önem veririm karatay hocanın söyledikleri çok aklıma yattı başladıktan sonra kan değerlerimdekş olumlu değişme mide ağrılarım dahil birçok alanda düzrlme yaşayınca karataydan vazgeçemeyeceğimi anladım
64 e düştüğümde biraz şımardım ve kaçamaklara başladım derken derken 70 e gelmişim mide ağrılarım ve sık acıkmalarım yine başlayınca karatayıma yeniden merhaba dedim...

işte böyle:)

Bebeğin kafasının dar yerden geçmesinin bebeğe etkisi ne acaba?
Gerçi bi hikmeti olmasa Allah başka şekilde yön verirdi olaya orası da var.

canım sabah 2 yumurta 10 zeytin 1 dilim peynr 1 avuç çiğ fıstık çekşrdek ceviz fındık vs yersen en az 6-7 saat tok kalırsın leptin hormonun çalışmaya ve depo yağlarını yakmaya başlar bu kadar süre tok kaldığına sen bile inanamayacaksın bir dene

mesela benim bugünkü menüm şöyle olacak

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
yoğurtlu karnıbahar haşlaması

ara
1 adet elma

akşam
taze fasülye yemeği
yoğurt
salata

araöğün ihtyacı duyuyorsan yoğurt süt gibi glşsemik indexi 0 olan ürünleri tercih edersen insülin salınımın olmaz insülinin olduğu yerde leptin çalışmıyo çünkü leptn ilk lokmadan 4 saat sonra salınıyor

Çok mutlu ettiniz beni teşekkür ederim
Ben kahvaltıyı bu kadar yoğun yapamıyorum sadece yumurta yetiyo o an öğleye kadar sorunum olmuyor ama öğleden sonra çok halsizlesiyorum. Kahvaltıda tüm olay hep bu sonuç çıkıyor önüme.
Akşam karatayda ara öğün süt yoğurt oluyordu montide de olabiliyor mu?

İşte benim kafamda ki soru da ara öğün yapınca leptini durdurmuş olmayacak mıyım?

Aslında şimdi çözdüm durumu ara öğün olarak tüketeceğim yoğurdu ana öğünde tüketirsem sıkıntı yaşamayacağım o zaman.

gi e dayalı beslenme şekillerinşn hepsinde yoğurt ayran süt rahatlıkla tükrtilebilir

benim en çok sevdiğim öğün kahvaltı ve çok sıkı yapıyorum kahvaltımı . sadece sabah kahvaltısında ekmek tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…