evet canım monti diyeti ile mezun oldum . montide meyve yenebiliyor . monti amca sabahları öneriyor genelde meyveyi kahvaltıdan 15 dk önce veya yemeklerden 2,5-3,saat sonra ama etli olan öğünlerde bu 4 saat kadar olmalı. ben genelde öğlen ile akşam yemeği arasında kullanıyorum meyve hakkımı
Evet montide kullandigimiz ekmek t. Bugday .. Gl endeksi en dusuk ekmek .. EntegreTebrikler bu şekilde dengelemek çok güzel.
Montignacta bahsedilen ekmek yerine çavdar ekmeği ya da tambuğday ekmeği olur mu? Tam buday ekmeği taş gibi çok ağır ve diğer tüm ekmeklere göre çok tok tutucu oluyor.
Çok soruyorum ama montide ara öğün var mı? Ara öğün olmayınca benim gözüm kararıyo başım dönüyor.
İnsülin direnci yok ama dayanamıyorum. Ana öğün sonrası 2-3 saat içinde birşey tüketmem gerekiyor.
Kendimi zorlayınca daha kötü oluyorum.
Bunu soyle aciklayim canim ben hipoglisemiyim yani kan sekeri dusuklugum var dr baksan her 2 satte birsey yemek durumundayim ... Monti gl endeksine dayali bir beslenme oldugu icin seker iniscikislari olmuyor ayni karataydaki gibi o yuzdende sık sık aclik hissetmiyorsun , birde ogunlerde kisitlama yok doyana kadar yiyebilirsin , iilk birkac gun aralarda aclik hissetsende 1 hafta sonra dengeye oylturuyor .. Cok aciktiginde ise ogunden 2-3 saat sobra ara yapabilirsin bazenÇok soruyorum ama montide ara öğün var mı? Ara öğün olmayınca benim gözüm kararıyo başım dönüyor.
İnsülin direnci yok ama dayanamıyorum. Ana öğün sonrası 2-3 saat içinde birşey tüketmem gerekiyor.
Aynuram su an ayrintilarini yazamiycam vede bilmedigim bir cok faydasi var normal dogumun , hem kendin hemde bebek icin . Bunlardan belki bir ornek ;dogum aninda bebegin kafasinin o dar alandan gecmesi gerekiyormus .Ayyy ama bana da sezeryan kolay geliyor normal doğum çok korkulu yahu...ben kızımda tam 2gün sancı çektim yaaa
Ayyy ama bana da sezeryan kolay geliyor normal doğum çok korkulu yahu...ben kızımda tam 2gün sancı çektim yaaa
Salata merhaba canim , sendede 3 bebe vardi dimi ??
Diyet tecruben nedir canim yani ne kadar diyet yaptin ?
Bebeğin kafasının dar yerden geçmesinin bebeğe etkisi ne acaba?Aynuram su an ayrintilarini yazamiycam vede bilmedigim bir cok faydasi var normal dogumun , hem kendin hemde bebek icin . Bunlardan belki bir ornek ;dogum aninda bebegin kafasinin o dar alandan gecmesi gerekiyormus .
Analik kolaymi o sancinin bile nice sevabi var ...
Çok soruyorum ama montide ara öğün var mı? Ara öğün olmayınca benim gözüm kararıyo başım dönüyor.
aeben naz çok saolun bilgiler için kafamda daha net oturdu şimdi.
O zaman gi ye göre beslenince bi süre sonra ara öğün ihtiyacı olmayak.
Ara öğün 1 meyve ve yoğurt/süt ikisi bir arada olabiliyor mu?
Çok oluyorum biliyorum ama Montiye göre örnek günlük menü ara öğünlü ve öğünsüz yazabilir misiniz?
araöğün ihtyacı duyuyorsan yoğurt süt gibi glşsemik indexi 0 olan ürünleri tercih edersen insülin salınımın olmaz insülinin olduğu yerde leptin çalışmıyo çünkü leptn ilk lokmadan 4 saat sonra salınıyormesela benim bugünkü menüm şöyle olacak
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin
öğlen
yoğurtlu karnıbahar haşlaması
ara
1 adet elma
akşam
taze fasülye yemeği
yoğurt
salata
canım sabah 2 yumurta 10 zeytin 1 dilim peynr 1 avuç çiğ fıstık çekşrdek ceviz fındık vs yersen en az 6-7 saat tok kalırsın leptin hormonun çalışmaya ve depo yağlarını yakmaya başlar bu kadar süre tok kaldığına sen bile inanamayacaksın bir dene
mesela benim bugünkü menüm şöyle olacak
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin
öğlen
yoğurtlu karnıbahar haşlaması
ara
1 adet elma
akşam
taze fasülye yemeği
yoğurt
salata
İşte benim kafamda ki soru da ara öğün yapınca leptini durdurmuş olmayacak mıyım?araöğün ihtyacı duyuyorsan yoğurt süt gibi glşsemik indexi 0 olan ürünleri tercih edersen insülin salınımın olmaz insülinin olduğu yerde leptin çalışmıyo çünkü leptn ilk lokmadan 4 saat sonra salınıyor
gi e dayalı beslenme şekillerinşn hepsinde yoğurt ayran süt rahatlıkla tükrtilebilirÇok mutlu ettiniz beni teşekkür ederim
Ben kahvaltıyı bu kadar yoğun yapamıyorum sadece yumurta yetiyo o an öğleye kadar sorunum olmuyor ama öğleden sonra çok halsizlesiyorum. Kahvaltıda tüm olay hep bu sonuç çıkıyor önüme.
Akşam karatayda ara öğün süt yoğurt oluyordu montide de olabiliyor mu?
süt az da olsa insülin salgılatıyor ayran daha iyi bir tercihİşte benim kafamda ki soru da ara öğün yapınca leptini durdurmuş olmayacak mıyım?
Aslında şimdi çözdüm durumu ara öğün olarak tüketeceğim yoğurdu ana öğünde tüketirsem sıkıntı yaşamayacağım o zaman.
Çok mutlu ettiniz beni teşekkür ederim
Ben kahvaltıyı bu kadar yoğun yapamıyorum sadece yumurta yetiyo o an öğleye kadar sorunum olmuyor ama öğleden sonra çok halsizlesiyorum. Kahvaltıda tüm olay hep bu sonuç çıkıyor önüme.
Akşam karatayda ara öğün süt yoğurt oluyordu montide de olabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?