- 23 Mart 2014
- 120
- 168
- 53
Aslında şimdi çözdüm durumu ara öğün olarak tüketeceğim yoğurdu ana öğünde tüketirsem sıkıntı yaşamayacağım o zaman.
Yani aç karna öğün öncesi mi yenmeli meyve?Salatacim montiyle karatayin bir farkida meyve ogunlere karismaz migde bosken yenilir ... Meyve ogunle yenirse; normalda migdede degilde bagirsaklarda sindirilen meyve yemekle birlikte migdede hapis kalir ve alkolleşir , sindirim sorunlarina yol acar ...
Birde montide ayni karatay gibi aksam 8 den sonra birsey yememeyi onerir .. Karni doyan sekerdengesi yerinde olan bir bunye istisna durumlar disinda ara ogune ihtiyac duymaz ..
Yukardaki mesajima ek yaptim ocean , ac karna evet migde bos ken ama ogun oncesi sart degil o sadece montide kahvalti oncesi gecerli , aralarda yenebilir meyve , egerki 1 aranda fazla meyve yiyceksen 2-3 porsiyon gibi meyve yedikten 15 dk sonra sut urunuYani aç karna öğün öncesi mi yenmeli meyve?
Leptin konusunda cok ayrintili bilgim yok lakin geceki leptin yani uyurken olan kilo verdiriyor ..İşte benim kafamda ki soru da ara öğün yapınca leptini durdurmuş olmayacak mıyım?
Allahım ya girip yazayım dediğim şeyi yazmışsın..Hava o kadar güzel ki görmeniz lazım..birtek kuş sesi eksik..böyle olunca direk gaza geldim diyet konusunda..Oğlanın okuluna görüşmeye gidiıp gelince güzelll bir temizlik yapacağım kapı pencere açıp..araştırma yapmışlar ya İskandinav insanlarından daha mutlu çıkmışız ki bu kadar sorun varken..sebebi bu havalar..oralarda hep yağmur hep kasvet..Rabbim ne güzel memleket vermiş kıymetini bilmiyoruz..Saggol zayifim hamdolsun harikayim bahari ve gunesi cok severim icim Kikip kipir , yakinda diyet ve sporada basliycagim icin ayri bir sevinc var icimde :))).. Hamdolsun ilk haftaki diyet birakimindaki 2-2,5 kilodan fazlasinida almadim
herseyide yiyorum yani bu iki aydir ...
ben yarın döneceğim Aebenim listeye dönmeyi düşünmüyor az kilosu var verecek..Hoşgeldim
Geçmişi okurken denk geldim link vermiş inceleyeceğim birazdan.
İlk bir kaç kilodan hızlı kurtulmak için bende tamamiyle smothiyle beslenmeye geçeceğim haftasonundan itibaren.
Sanırım listede değilsin ne zaman dönüyorsun listeye?
Aynuram neden bu kadar yatıyor hastanede..Burada hemen ertesi gün çıkılıyor..Ablamm çok sağol. Cumartesi çıkacak hastahaneden.o zaman kokluycam inşallah
Aynuram neden bu kadar yatıyor hastanede..Burada hemen ertesi gün çıkılıyor..
Fıstık ne güzel meraklısın sorular soruyorsun demek oluyor ki bu takımdan mezun olacaksınAslında şimdi çözdüm durumu ara öğün olarak tüketeceğim yoğurdu ana öğünde tüketirsem sıkıntı yaşamayacağım o zaman.
evet okudum Nazım ..geçmiş okurken geri dönüp bulamam diye yazıyorum bi bakıyorum sorduğumun cevabı diğer sayfalarda yazılmış.. :)orda bebeğin göbek bağı düşene kadar tutuyorlarmış hastahanede abla
Mesaja evet ben bsladim ama sende benim yapacaklarimla bitirmissin ruh ikizim :))Allahım ya girip yazayım dediğim şeyi yazmışsın..Hava o kadar güzel ki görmeniz lazım..birtek kuş sesi eksik..böyle olunca direk gaza geldim diyet konusunda..Oğlanın okuluna görüşmeye gidiıp gelince güzelll bir temizlik yapacağım kapı pencere açıp..araştırma yapmışlar ya İskandinav insanlarından daha mutlu
çıkmışız ki bu kadar sorun
varken..sebebi bu
havalar..oralarda hep yağmur
hep kasvet..Rabbim ne güzel
memleket vermiş kıymetini
bilmiyoruz..
Mezun olmam lazım bu şekilde hiç mutlu değilim çünkü. Yarın dönüyo olmana çok sevindim.Fıstık ne güzel meraklısın sorular soruyorsun demek oluyor ki bu takımdan mezun olacaksın
İki msjını da tekrar okudum. Montici olmaya karar veriyorum sanırım:)Yukardaki mesajima ek yaptim ocean , ac karna evet migde bos ken ama ogun oncesi sart degil o sadece montide kahvalti oncesi gecerli , aralarda yenebilir meyve , egerki 1 aranda fazla meyve yiyceksen 2-3 porsiyon gibi meyve yedikten 15 dk sonra sut urunu
kullana bilirsin meyvenin
sekerini dengeler .. O zamana kadarda zaten meyve migdeden bagirsaklara gecmis olur..
Biz bunu fatk etmeyiz ama sindirim duzenin kilo vermede ve saglikli bir yasamda cok onemi var .
Nasıl yaptın smootie ben de artık öğlen leri yapsam diyorum tok tutuyo madem heveslendimçocukları yatırdım nihayet
smootie yaptım içtim
blender al Firuzecim ..katı meyve sıkacağı gereksiz..Nasıl yaptın smootie ben de artık öğlen leri yapsam diyorum yok tutuyo madem heveslendim ama ne lazım katı meyve sıkacağı yok bilendir da yok hangisi işimi görürse ondan alayım
Iui yapardı canım. Ben de monti yapmaya çalışıyorum gayet güzel ve sağlıklı bir beslenme.İki msjını da tekrar okudum. Montici olmaya karar veriyorum sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?