Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında şimdi çözdüm durumu ara öğün olarak tüketeceğim yoğurdu ana öğünde tüketirsem sıkıntı yaşamayacağım o zaman.

ana öğünde yersen iyice doyarsın araöğüne ihtiyaç kalmz
ama asıl önemlisi meyve yemek istiyorsan öğününle beraber yemelşsin ki hazır insülin salınmışken o da sisteme gşrsin 2-3 saat sonra meyve yersen tekrar ins salgılanacak ve leptin salınımı ertelenecek ve neyve akşam yenmeyecek

kızlar alıntı yapamadım.
Kafamda herşey oturdu şimdi.Teşekkür ederim.
Smothie ile bi kaç kilo verip bu şekilde beslenmeye geçiyorum. İçime sinen ve sıkılmayacağım bi düzen olacak.

Salatacim montiyle karatayin bir farkida meyve ogunlere karismaz migde bosken yenilir ... Meyve ogunle yenirse; normalda migdede degilde bagirsaklarda sindirilen meyve yemekle birlikte migdede hapis kalir ve alkolleşir , sindirim sorunlarina yol acar ...
Birde montide ayni karatay gibi aksam 8 den sonra birsey yememeyi onerir .. Karni doyan sekerdengesi yerinde olan bir
bunye istisna durumlar disinda
ara ogune ihtiyac duymaz
..
Nazlim İkindi ara yapar cunki mobtide 5 saatden uzun acliklarda tavsiye edilmez olen ve aksam aran 5-6 saatden fazlaysa ara yapilabilir ...

Montide 3 ogun var ve bunlari atlamamak lazim , cunki eger ogun atlanirda kan sekeri 5 saatdan sobra duser bude yeme ataklatina sebeb olur...

Ben bunu cok yasarim sabah guclude kahvalti yapsam gl endeksine uygun... aksama kadar birsey yemeden dolanirsam aksam hic bisiyi gozum gormeznne yedigimide bilmem . Ve ertesi gun kiko almis uyanirim cunki cok uzun acliklardan sonra yenen yemek dopoya gider

Son düzenleme:
Yani aç karna öğün öncesi mi yenmeli meyve?

Yani aç karna öğün öncesi mi yenmeli meyve?
Yukardaki mesajima ek yaptim ocean , ac karna evet migde bos ken ama ogun oncesi sart degil o sadece montide kahvalti oncesi gecerli , aralarda yenebilir meyve , egerki 1 aranda fazla meyve yiyceksen 2-3 porsiyon gibi meyve yedikten 15 dk sonra sut urunu
kullana bilirsin meyvenin
sekerini dengeler .. O zamana kadarda zaten meyve migdeden bagirsaklara gecmis olur..
Biz bunu fatk etmeyiz ama sindirim duzenin kilo vermede ve saglikli bir yasamda cok onemi var .

İşte benim kafamda ki soru da ara öğün yapınca leptini durdurmuş olmayacak mıyım?
Leptin konusunda cok ayrintili bilgim yok lakin geceki leptin yani uyurken olan kilo verdiriyor ..
Ben kendimde cok yasadim ve tespit ettim gunduzleri ( kahvaltim gl endeksine dayali ve guclude olsa ) 5-6 saatden
sonrasi ac kalmak leptini
cikarmiyor tam tersi sekerimi dusurup aksam yedigimi yaga ceviriyor .. Buna keza aksamdan sonraki yani geceki aclikta leptin
cikiyor ve guzel kilo verdiriyor
bunada şahidim ...
İnanin bunlar 25 senelik diyet tecrubemde onaylanmistir defalarca :).

Allahım ya girip yazayım dediğim şeyi yazmışsın..Hava o kadar güzel ki görmeniz lazım..birtek kuş sesi eksik..böyle olunca direk gaza geldim diyet konusunda..Oğlanın okuluna görüşmeye gidiıp gelince güzelll bir temizlik yapacağım kapı pencere açıp..araştırma yapmışlar ya İskandinav insanlarından daha mutlu çıkmışız ki bu kadar sorun varken..sebebi bu havalar..oralarda hep yağmur hep kasvet..Rabbim ne güzel memleket vermiş kıymetini bilmiyoruz..

ben yarın döneceğim Aebenim listeye dönmeyi düşünmüyor az kilosu var verecek..

orda bebeğin göbek bağı düşene kadar tutuyorlarmış hastahanede abla
evet okudum Nazım ..geçmiş okurken geri dönüp bulamam diye yazıyorum bi bakıyorum sorduğumun cevabı diğer sayfalarda yazılmış.. :)
Sende çok iyi gidiyorsun korumada...

Reactions: Naz
Mesaja evet ben bsladim ama sende benim yapacaklarimla bitirmissin ruh ikizim :))
Disarda azbi isim var gelince dopap dokucem temizlik yapasim var

İki msjını da tekrar okudum. Montici olmaya karar veriyorum sanırım:)

Nasıl yaptın smootie ben de artık öğlen leri yapsam diyorum yok tutuyo madem heveslendim ama ne lazım katı meyve sıkacağı yok bilendir da yok hangisi işimi görürse ondan alayım
blender al Firuzecim ..katı meyve sıkacağı gereksiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…