Denizcim Aebenin monti topiği var..oradaki menülere bakabilirsin..İki msjını da tekrar okudum. Montici olmaya karar veriyorum sanırım:)
Canım sıfırlama diyetini okudum takipteyim. Kilom çok takılırsa ben de yapıcam ama şimdilik sadece öğle ogunlerimi smootie ile gecireyim diyorumblender al Firuzecim ..katı meyve sıkacağı gereksiz..
Tamam ablaHergun menu istiyorum ! Ne yedim baklamnlazim deli kiz diyet dedinmi gozun donuyor senin
tabi tek öğün yapacağım ben bu liste bitince..şu 15 günlük periyot ne kadar verdirecek bana merak ediyorum..Canım sıfırlama diyetini okudum takipteyim. Kilom çok takılırsa ben de yapıcam ama şimdilik sadece öğle ogunlerimi smootie ile getireyim diyorum
bence güzel hatta Arzumun menülerini hatırlattı..Bak benimde takibimde menülerin...eşin çok buradaTamam abla
bugünki menüm
sabah
2 kaşık yulaf kepeği ve 1 yumurta ile yapılmış 3 adet krep,light peynir
2 fincan şekersiz çay
öğlen 1 tabak tavuk döner ve 1 su bardağı yoğurt
ara 1 bardak bol tarçınlı süt(kan şekerini dengeliyormuş tatlı isteğini gideriyor)
akşam
1 porsiyon kuşbaşı sote(yağsız tuzsuz sadece karabiber ile tatlandırılmış)
1 bardak ayran
yatarken
yarım limon,2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık acı pul biber
zor valla bana çok zordukız korkutma o kadar da zor değil
Ben de meraktayim ama daha kaç günde baya iyi kilo vermişsin. Iyi bi sonuç seni bekliyotabi tek öğün yapacağım ben bu liste bitince..şu 15 günlük periyot ne kadar verdirecek bana merak ediyorum..
Ben rondoda cekiyorum hatta elekrtikli olanda üşeniyorum tupperin el rondosu var ya onda yapıyorum acele ettiğim için biraz pütür kalıyo. Akışkan yoğun bi sıvı elde edebiliyorum.Nasıl yaptın smootie ben de artık öğlen leri yapsam diyorum tok tutuyo madem heveslendim
ama ne lazım katı meyve sıkacağı yok bilendir da yok
hangisi işimi görürse ondan alayım
seiyorum sizleribence güzel hatta Arzumun menülerini hatırlattı..Bak benimde takibimde menülerin...eşin çok burada
Bulayım o topiği hemen :)Denizcim Aebenin monti topiği var..oradaki menülere bakabilirsin..
Nasıl yaptın smootie ben de artık öğlen leri yapsam diyorum tok tutuyo madem heveslendim
ama ne lazım katı meyve sıkacağı yok bilendir da yok
hangisi işimi görürse ondan alayım
İyi menun hamdem , ama 6 gun atakta senin icin cok degilmi ?seiyorum sizleri
aeben ablam biraz korktu ama
dünde bugünde sıkıntılı bir menü yok bende
bide sınır yokya hani aç kalmıyorum hiç
Yaptigin beslenmeye bagli oceann. Diyetisyen listesi uyguluyorsan yani ogunlerinde azda olsa ekmege izin varsa , ekmegi cikarip az miktar makarna yiyebilirsin .. Ama monti gibi karatay yada dukan gibi diyetlerde yiyemezsinÖğle yemeğinde 3 yemek kaşığı kadar makarna yenebilir mi?
Sossuz yoğurtlu ya da tavuklu falan salata tüketeyim diye düşünüyorum.
Evet cevapları heyecanla bekliyorum=)
Abla testini yaptım 6 gün atak 128 gün seyir sonra güçlendirme yazıyorİyi menun hamdem , ama 6 gun atakta senin icin cok degilmi ?
Kiz o senin icin gecerli degil sen simdiden vermisindir 2 kilo masallah . Ama menun iyi simdilik dikkat ederek yap bakalimAbla testini yaptım 6 gün atak 128 gün seyir sonra güçlendirme yazıyor
68 ile başladım ama 70 üzerinden testi yaptım
2,3 kg atakta kalanı seyirde verilecek yazıyordu
bu kez daha bilinçli gidiyorumKiz o senin icin gecerli degil sen simdiden vermisindir 2 kilo masallah . Ama menun iyi simdilik dikkat ederek yap bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?