- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Selam guzeller
Dun aksamdan beri 100 kusur sayfa okudum, nihayet son mesaja gelmeyi basardimGecmisi okumadan yazamiyorum nedense.
Hande canim hos geldin. Nasil aldin onca kiloyu bir tanem. Cok uzuldum senin adina. Kizma kirilma ama diyetin bitince persembeleri dukan yapmazsan fazlasiyla geri alirsin guzelim. Keske sebzesi ve diyet te olsa tatlisi icinde olan, surdurebilecegin bir beslenme programi secseydin gulum.
Smoothie ruzgari esiyor takimdaTopigin hayirli olsun Hulya abla. Insallah girersin yarin listeye
Yeni gelen arkadaslar, hos geldiniz
Aynura gozunuz aydin canim. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Firuze, Elif menusunden etkilenip kacamak yapmana cok guldum. Takimda ikinci zeynep-tuba ikilisi geliyor sanki
Naz pazarlari kendine odul olarak ne veriyorsun canim?
havalar güzel olunca muhabbet azaldı :) işimi halledip geldim temizlik zamanı...
Arzum özlettin kendini..nasılsın,delikanlı nasıl? Evet smoothieye sardık...sabah 8 de yaptım ve hala tokum..hayatımda böyle birşey yaşamadım daha...muhtemelen girerim...5 te yeşilçaylı yapıp günü bitiririm diye düşünüyorum..Selam guzeller
Dun aksamdan beri 100 kusur sayfa okudum, nihayet son mesaja gelmeyi basardimGecmisi okumadan yazamiyorum nedense.
Hande canim hos geldin. Nasil aldin onca kiloyu bir tanem. Cok uzuldum senin adina. Kizma kirilma ama diyetin bitince persembeleri dukan yapmazsan fazlasiyla geri alirsin guzelim. Keske sebzesi ve diyet te olsa tatlisi icinde olan, surdurebilecegin bir beslenme programi secseydin gulum.
Smoothie ruzgari esiyor takimdaTopigin hayirli olsun Hulya abla. Insallah girersin yarin listeye
Firuze, Elif menusunden etkilenip kacamak yapmana cok guldum. Takimda ikinci zeynep-tuba ikilisi geliyor sanki
ben sabah insanı değilim pek..öğleden sonra daha enerjik oluyorum hele akşamları dünyayı temizle deseler temizlerimkolay gelsin abla sabah temizlik yapmazsam bir daha yapasım gelmiyor benim
hoşgeldin arzucum ? nasılsın? kilo vermeye devam ediyor musun?
Arzum özlettin kendini..nasılsın,delikanlı nasıl? Evet smoothieye sardık...sabah 8 de yaptım ve hala tokum..hayatımda böyle birşey yaşamadım daha...muhtemelen girerim...5 te yeşilçaylı yapıp günü bitiririm diye düşünüyorum..
Selam guzeller
Firuze, Elif'in menusunden etkilenip kacamak yapmana cok guldum. Takimda ikinci zeynep-tuba ikilisi geliyor sanki
Hadi ya ben burda açılmış konularda görmüştüm herkes yapmış ve hep yemekten önceydi :) bideValla ben nerde okuduysam, hangi sporr hocası söylediyse hep yatmadan 3 saat kadar önce yiyin diyolar. :)
Poğaça olmamış canım keşke başka birşey yeseymişsinSu ve sporun nasıl peki bugün için ?
Hoşgeldin ablam özledik seniSelam guzeller
Firuze, Elif'in menusunden etkilenip kacamak yapmana cok guldum. Takimda ikinci zeynep-tuba ikilisi geliyor sanki
İyi çok sukr ablam buraya da iyice alistm yeni arkadaşlarda gelince bayadir burdayim gibi hissetmeye basladimSelam tatlim, nasil gidiyor?
İyi çok sukr ablam buraya da iyice alistm yeni arkadaşlarda gelince bayadir burdayim gibi hissetmeye basladimsen nasilsin napiyrsun
Menün çok güzel sevgili eşim. Ekmek meyve sebze protein süt ürünü hepsi var gayet sagliklibugünkü menüm
sabah 1,5 dl kızarmış tam buğday ekmeği, zeytinyağlı domates, peynir, zeytin, 9lu çay
12:30 smoothie (200ml süt, muz, elma, 1 yk yoğurt, 1 çk tarçın) arkasından 2 dl beyaz peynir
16:00 elma
akşam ızgara köfte, marul salatası
2 lt su içtim şimdilik
Evet leslie topigi çok iyi oldu vallahi pantolonuma sigmya basladim o kdar mutlu oldum ki topik sayesindede düzenli yapıyorum önceden agrim oluyordu onlar kalmadi birde plates e basladim squat mekik derken buyuttum isiSevindim guzelim. Sporun nasil gidiyor, leslie de milleri arttirmaya baslamissindir. Daha rahat yapiyor musun artik?
Cok iyiyim ben canim. Gule oynaya yasayip gidiyorum
Menün çok güzel sevgili eşim. Ekmek meyve sebze protein süt ürünü hepsi var gayet saglikli
Selam guzellik
Cok sukur iyiyim. Oglanda kuduruyoruzKilom 54-54.5 arasi canim. Daha az spor yaparak dengeliyorum
Sende ne var ne yok. Bu hafta 68 sin insallah
Masallah, cok guzel gidiyorsun canim. Aynen devam et. Kilo verme hizin giderek artacaktirEvet leslie topigi çok iyi oldu vallahi pantolonuma sigmya basladim o kdar mutlu oldum ki topik sayesindede düzenli yapıyorum önceden agrim oluyordu onlar kalmadi birde plates e basladim squat mekik derken buyuttum isiRabbim daim etsin mutluluğunu ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?