- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
1 bardak da ayran içtim akşam yemeğinde az önce
bende oğlanlarla kudurmaca işte68i gördüm çok şükür
can arzum hoşgeldinSelam tatlim, nasil gidiyor?
Sağol ablam inşallahMasallah, cok guzel gidiyorsun canim. Aynen devam et. Kilo verme hizin giderek artacaktir
Afiyet olsun canım. Ben eve anca aksam 6 da variyorum yemek hazırlayıp yesem çok geç olucak yemesem mi acaba. Bugün de menüm kötü oldu yaa meyve sebze yok hiç1 bardak da ayran içtim akşam yemeğinde az önce
bende oğlanlarla kudurmaca işte68i gördüm çok şükür
can arzum hoşgeldin
arzu iki arada bir derede kaldım valla
ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım
vaktin varsa eğer temel olarak yaptığın örnek bir menü yazarmısın bana
sağol arzum atak döneminden sonra iyi bir beslenme şekli olabilir buYazayim canim.
Sabah
Yulaf kepegi (2-3 kasik) ile peynirli omlet, salata (domates, salatalik, sogan, yesil biber, sarmisak, dere otu, maydanoz, marul, mor lahana, zeytin (zeytin yagi ve limon soslu) ve sut.
Ogle
Etli turlu (mevsim sebzeleri) ve yogurt.
Aksam
Et kofte, salata ve ayran.
Farkli kombinasyonlar olabilir canim. Yulaf kepegi yerine 1-2 dilim ekmek yiyebilirsin, benim ekmek duskunlugum yok. Meyve de yiyordum 2-3 porsiyon. Smoothie yapabilirsin sen de. Guzel bir diyet tatli icecek olur. Bol su ve spor da eklersen tamamdir tatlim.
:) yok kuzum genelde cuma için yazarım bunu..özledim tabi listede olmayı..çok heycanlisinnn ablammm
En altına hurmanı Leslie ve Yürüyüşünü yazmamışsın :) haa bide diyet tatlını..Yazayim canim.
Sabah
Yulaf kepegi (2-3 kasik) ile peynirli omlet, salata (domates, salatalik, sogan, yesil biber, sarmisak, dere otu, maydanoz, marul, mor lahana, zeytin (zeytin yagi ve limon soslu) ve sut.
Ogle
Etli turlu (mevsim sebzeleri) ve yogurt.
Aksam
Et kofte, salata ve ayran.
Farkli kombinasyonlar olabilir canim. Yulaf kepegi yerine 1-2 dilim ekmek yiyebilirsin, benim ekmek duskunlugum yok. Meyve de yiyordum 2-3 porsiyon. Smoothie yapabilirsin sen de. Guzel bir diyet tatli icecek olur. Bol su ve spor da eklersen tamamdir tatlim.
Yarin listedesin o zaman:) yok kuzum genelde cumaları yazarım bunu..özledim tabi listede olmayı..
Inşallah..Yarin listedesin o zaman(inşallah)
Çok güzel canımselamlar,
Dün cok yorgundum. Buraya hiç giremedim. Bir de ustune regl oldum. Balon gibi hissediyorum kendimi.
Dun sabah :
yumurta
tel peyniri
domates salatalık
zeytin 5-6 tane
az cig badem ve ceviz
ogle :cok tok hissettim turk kahvesi içtim
aksam :
kapıda kaldık anahtarı unutmusuz.
ancak 19:30 gibi az doner, yogurt ve salata yedim.
sonra da uyumusum
su tamam 2,5 lt
spor : 1 saat tempolu yuruyus
Süpeer olmuşbugünkü menüm
sabah 1,5 dl kızarmış tam buğday ekmeği, zeytinyağlı domates, peynir, zeytin, 9lu çay
12:30 smoothie (200ml süt, muz, elma, 1 yk yoğurt, 1 çk tarçın) arkasından 2 dl beyaz peynir
16:00 elma
akşam ızgara köfte, marul salatası
2 lt su içtim şimdilik
Bu menüde süpeerrrRapor
Sabah
Bir dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Cay
Öğlen ciğer
Ayran
Aksam
Smoothie
Su iki lt
Spor
Leslie express
Sağol bebeğimÇok güzel canım
Süpeer olmuşsmoothie yi gittikçe daha çok merak ediyorum :)
Bu menüde süpeerrr
Tabi abartılırsa kilo bile alınıyormuş.io yüzden muhakkak kalori hesaplayarak yapılmalı..Sağol bebeğimsmothie çeşitlerine baktim zayiflamaktan çok serinlemek için iciyorlarmis
Oh masallah, nazar degmesin canimKomsularin ne yorum yapiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?