- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
hahaBöcük kafama bayağı okkalıca bir taş geldi sanki
Böcük takım dışı bildirime başladım başa döndüm yani hemde +3 ilehaha
nedenkı kızz
hadı yaaBöcük takım dışı bildirime başladım başa döndüm yani hemde +3 ile
Yok Elifim benim alt bedenim ince fazlalık Üstte...keşke basenim olaydı..dur bulursam şimdi koyarım..hülya abla seninde basenlerde var genişlik galibagerçi bol giymişsin üzerine onun da etkisi vardır
evet senın altta hıcbı fazlalık gorememıstım ben :)Yok Elifim benim alt bedenim ince fazlalık Üstte...keşke basenim olaydı..dur bulursam şimdi koyarım..
Evet ya bu bile sporla oldu dümdüzdü hatta...evet senın altta hıcbı fazlalık gorememıstım ben :)
bence süpersinEvet ya bu bile sporla oldu dümdüzdü hatta...
Yok Elifim benim alt bedenim ince fazlalık Üstte...keşke basenim olaydı..dur bulursam şimdi koyarım..
Vereyim yinede şuan daha zayıfım fotoya göre..azönceki resimde üstündeki siyah bluz öyle gösterdi demek ki abla, bacakları ince ne güzel benimkiler kalın
hiç kilo vermeye ihtiyacın var gibi durmuyorsun ,sporun etkisi tabi
Orasi dogru,Maydanoz portakal elmadan zarar gelmez herhalde dimi ablamTabi abartılırsa kilo bile alınıyormuş.io yüzden muhakkak kalori hesaplayarak yapılmalı..
Çok fit gördüm siziTabi abartılırsa kilo bile alınıyormuş.io yüzden muhakkak kalori hesaplayarak yapılmalı..
Sağol kuzucuk..bence süpersin
Yok yok gelmez :)Orasi dogru,Maydanoz portakal elmadan zarar gelmez herhalde dimi ablam
Maşallah adaşimaSabah
Öğlen disarda oldugum icin
- Tam tahillindan peynirli tost
- bitki cayi
Akşam
- Cok ince lavastan tavuklu dürüm
- ayran
Spor
- Bi kase salata
- 1 kizarmis tahıllı ekmek
- 1 saat yuruyus
- yarim saat bisiklet
Suyumda 3litreyi bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?