harikasin canimSabah
Öğlen disarda oldugum icin
- Tam tahillindan peynirli tost
- bitki cayi
Akşam
- Cok ince lavastan tavuklu dürüm
- ayran
Spor
- Bi kase salata
- 1 kizarmis tahıllı ekmek
- 1 saat yuruyus
- yarim saat bisiklet
Suyumda 3litreyi bulur
Şimdilik 74 boy 172.. Sağol canım..Hulyacim bence de çok fitsin kuzum
kaç kgsin boy kaç yaaa benim de bacaklar kalın
Hala olmak kolay mı Aynuram...dinlen iyice kuzum..Kızlar geberiyorum yorgunluktan.dışarı çıktım geldim anneme yardım ettim ağlıycak gibiyim ya yorgunluktan...
Öyle bir topik mi varmış? Ben güvenip adresimi veremem Yağmurcum,sen bilirsin.,Kuşlar kitap değiş tokuş bölümünden kitap alan oldu mu hic güvenilir birini ariyorum
Dimi ama hülyam...çok yoruluyorum ya.yarın da hediye almaya gidicem.Hala olmak kolay mı Aynuram...dinlen iyice kuzum..
Hoşmerim ne bilmem ama diyerleri iyi canım .sporun suyun da super.5 Mart
Kahvaltı
1 bardak süt
1 yumurta
4 zeytin
Yarım domates
1 dilim ekmek
Öğle
Ton balığı (yağını süzdüm)
1 dilim ekmek
Akşam
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık Tavuk ciğeri
2 çatal Hoşmerim (Mısır unundan yapılıyormuş)
Su: 3 lt
Spor: Lesli 3mile
Hoşmerim bizim oralarda yapılan bişey ama bu yaşa geldim bende ilk defa tadına baktım o yüzden yedim.Mısır unu ve kaymak kavurması sayılır.Hoşmerim ne bilmem ama diyerleri iyi canım .sporun suyun da super.
Evet ablam var sifir kitplari okuyup satıyorlar harika bir topik fkt bende çok guvenemedim buradan bildiğim biri aldiysa o kişiden alayim diyordumÖyle bir topik mi varmış? Ben güvenip adresimi veremem Yağmurcum,sen bilirsin.,
Bir ara bütün kanallara sirayla cikmisti babamdan daha çok görüyordum kadinikaratay haber türkte şekere hayır diye haykırıyor=)
Zeynepcim bu sabah tartildi isen onu yaz :) hic sasirmadim netinin bitmesine :))))))Arkadaşlar netim bitti.esiminkinden bağlandı Şuan ama eşim yarin yok nasıl gidicrm bilmiyorum
Hayır.Zeynepcim bu sabah tartildi isen onu yaz :) hic sasirmadim netinin bitmesine :))))))
Hepimiz smothici olcaz bu gidişle=)herkese iyi aksamlar canlar
aynuram bunlar tatli yorgunluklar ama degilmi o tatli bebegin kokusu yeter
benim bugunki menumde soyle
sabah: iki dilim kepek ekmegi 4 zeytin, biraz peynir ve marul
ogle tutsulenmis somon baligi 50 gr kadar bir dilim kepek ekmegi
ara smoothie cok guzeldi
aksam bol salata,mercmek corbasi ve sebzeli et sote
su 3litre, bir kahve, iki bardak yesil cay ben ne caya ne kahveye seker yada sut kullanmam
spor 5 km yuruyus, 1 saat plates
nedense kendimi siskin hissediyorum
bu arada ben su smoothieye bayildimyarindan tezi yok su 15 gunluk kure baslayacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?