Monti mi karatay mı yapıyosun tatlımIyi akşamlar kızlar
Raporumu veriyorum
Sabah
2 yumurta
Öğle
1 tabak.kuru fasulye
Akşam çok geç eve geldim yemek vardı kuru fasulye ama yogurt yemeyi tercih ettim
1 kase yogurt
2 lt su
O
11 bin adim.
şişenede bayıldım aradım bugün öğle arası bulamadımSoğutulmuş yeşil çay,yarım avakado,1 avuç maydanoz,1 salatalık,4 üzüm ,1 küçük muz ve zencefilli ..
Maşallah adaşimakuzum persembeleri DhA da dikkat et yrn Tarti günü seni merakla bekliyorum
AynUram baktım şimdi Paylaşım alanından 397.etapta (23 Ocak) ayrılmıştım 73.9 ile..yarın listeye faydam olmayacak şimdiden özür dilerim arkadaşlar..KIZLARRR YARIN HER KES SAAT 12.00A KADAR KİLOSUNU BİLDİRSİN.ÖĞLEDEN SONRA DIŞARI ÇIKICAM LİSTEYİ HAZIRLAYIP ÇIKARIM İNŞALLAH...
Hülyam kaçıncı etapda izne ayrıldın?kilonu bildirmişmiydin ayrılırken?
Sen Nerelisin Denizcim..biz hoşmerimi tuzlu peynirle yaparız yani bizim orda kuymağa höşmerim derler..Hoşmerim bizim oralarda yapılan bişey ama bu yaşa geldim bende ilk defa tadına baktım o yüzden yedim.Mısır unu ve kaymak kavurması sayılır.
ayni anda yazmisizKankam cok sagol nasilsin yarin ilk tarti günü
yagmurum canim nasil gidiyor
Kaldırdım canımHülya ben göremedim seni
Montignac yapıyorum canım. Çarşamba günü küçük bi kaza haşhaşlı pogaca yedim bugün o yüzden az yedimMonti mi karatay mı yapıyosun tatlım
Cumartesi başlıcam smothie diyetine 15 güncük keyifle geçer=)
Hülya sonucunu öyle çok merak ediyorum ki sabahı iple çekiyorum.
Bide karatayın kitabını alcam ama hangisini alsam karataycılar dan bir tavsiye var mı?
ayni anda yazmisiziyiyim cok sukur canim dun aksam esimin zoruyla diyeti biraz kirdim ama bakalim yarin ne olcak
Sen böyle söyleyince akşam için kendimi suçlu hissettim.Montignac yapıyorum canım. Çarşamba günü küçük bi kaza haşhaşlı pogaca yedim bugün o yüzden az yedim
Benimde tesadüf oldu ,ucuz züccaciyeciler vardır ya herşeyi satarlar..oradan buldum 4 tl ye :)şişenede bayıldım aradım bugün öğle arası bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?