Kaşığa alırken uzuyorsa peynirlidir o..Zonguldaklıyım canım ama şüphe ettim şimdi peynirde var mıydı acaba ?
detox olarak mı geçiyor bende bilmiyorum ama hülyanın başlığı var sıfırlama diyeti diye oraya bak istersen bi.Detoks mu
Ben gordum harika gozukuyordunuzKaldırdım canım
araştırmaya devam o zaman=)Benimde tesadüf oldu ,ucuz züccaciyeciler vardır ya herşeyi satarlar..oradan buldum 4 tl ye :)
detox olarak mı geçiyor bende bilmiyorum ama hülyanın başlığı var sıfırlama diyeti diye oraya bak istersen bi.
Smothiler hem besin değeri yüksek hem çok lezzetli baya da tok tutuyor.
Teşekkür ederim :)Ben gordum harika gozukuyordunuz
Gümüşhane ama hiç gitmedim..yemeklerini yapar büyüklerimiz ama..araştırmaya devam o zaman=)
Sen nerelisin?
Gümüşhane ama hiç gitmedim..yemeklerini yapar büyüklerimiz ama..
Aslında insanlar bir Sürü para bayılıp kamplara gidiyorlar ya işte oralarda bu karışımları tükettiriyorlar..otur evinde yap dimidetox olarak mı geçiyor bende bilmiyorum ama hülyanın başlığı var sıfırlama diyeti diye oraya bak istersen bi.
Smothiler hem besin değeri yüksek hem çok lezzetli baya da tok tutuyor.
evet canim o sadece dun aksam icin biraz abarttim zayiflamadan asla birakmam karararim kesin gidicek bunlarOlsun onemli olan simdi devam ediomusun ediosun kankam
Seninle yarı hemşeriyiz o zaman :) zayıflıcammm adını yazmış mıydın? Kaçırdım mı acaba?Benim nisanlimda gumushaneli
Özümüzü bilmek önemli gitmesekte=)Gümüşhane ama hiç gitmedim..yemeklerini yapar büyüklerimiz ama..
Bak doğru dedin onu.Aslında insanlar bir Sürü para bayılıp kamplara gidiyorlar ya işte oralarda bu karışımları tükettiriyorlar..otur evinde yap dimi
Seninle yarı hemşeriyiz o zaman :) zayıflıcammm adını yazmış mıydın? Kaçırdım mı acaba?
bende baktim canim bugun yapip tadinada baktim cok guzeldi bir dene istersenTamam tatlim tesekkur ederim
evet canim o sadece dun aksam icin biraz abarttim zayiflamadan asla birakmam karararim kesin gidicek bunlar
bende baktim canim bugun yapip tadinada baktim cok guzeldi bir dene istersen
hulyanin sifirlama diyeti topigini smoothieyi aksam hulyadan duydum bugun baktim ve bir tarif yaptim coookk guzeldi bayildimNeyi kankammm
Özümüzü bilmek önemli gitmesekte=)
Yok tatlım hiç uzamıyo topalak topalak bişey
Bak doğru dedin onu.
Maydonozu katarak deneyeceğim . Maydooz tadını hissetmezsem oh ne ala
hulyanin sifirlama diyeti topigini smoothieyi aksam hulyadan duydum bugun baktim ve bir tarif yaptim coookk guzeldi bayildim
Ama ben sana hemşerim dicemAynen hemseriyiz çok memnun oldumadimi yazmistim yagmur ecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?