yarin hulya bildiricek bizde oyle ogrenecez degilmi HulyacimBenimde dunyadan haberim yokbende bugun incelicem kuzum yazyimda yapym bende afiyet olsun 15 gunde kac gidiomus acaabaa
PÂzartesi 75.5 ile başladım...yarın sabah 4 günde ne kadar vermişim göreceğiz bakalım.az sonraaaa gibi olduyarin hulya bildiricek bizde oyle ogrenecez degilmi Hulyacim
Ayy hadi insallah canım. Hep birlikte ulaşalim hedefimize.Sen böyle söyleyince akşam için kendimi suçlu hissettim.
Çarşambanın vicdan azabı hala sürüyorsa hedefine ulaşcaksın o güç var sende =)
Pazartesi TV em de başlıyor Ebru tekrar..hepimiz başlayabiliriz onunla..bu arada kizlar ben kac gundur ebru sallinin skinny jeans dvdsiyle plates yapiyorum kilomu etkiledimi bilmiyorum ama inanin sikilasmaya basladim bir iki santim incelmisim
Ama bizim burada yok o kanal.yoksa ben en önde yapanlardan olacaktım....Pazartesi TV em de başlıyor Ebru tekrar..hepimiz başlayabiliriz onunla..
Vallaha ben de sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.PÂzartesi 75.5 ile başladım...yarın sabah 4 günde ne kadar vermişim göreceğiz bakalım.az sonraaaa gibi oldu
Uydu var mı sizde.? Frekanstan ara istersen Aynuram..Ama bizim burada yok o kanal.yoksa ben en önde yapanlardan olacaktım....
Yok canım.annemlerde var ama bizde yok...Uydu var mı sizde.? Frekanstan ara istersen Aynuram..
Ama ben sana hemşerim dicem
bu arada kizlar ben kac gundur ebru sallinin skinny jeans dvdsiyle plates yapiyorum kilomu etkiledimi bilmiyorum ama inanin sikilasmaya basladim bir iki santim incelmisim
PÂzartesi 75.5 ile başladım...yarın sabah 4 günde ne kadar vermişim göreceğiz bakalım.az sonraaaa gibi oldu
Ben özel mesajları bildirimleri göremiyorum kıkızlar.sizde görünüyomu?
Ben özel mesajları bildirimleri göremiyorum kıkızlar.sizde görünüyomu?
Bendede görülmüyor kuzum
merhaba , senin smoothie yi duymayan kalmamış :) bu gün bende çocuklara yapayım dedim, içmediler tadı çok iyiydi :) kilo vermene sevindim, yarın listede olacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?