nasılsın adaşım, nasıl gidiyor ? :)
bu habere çok sevindim saat kaçta biliyor musunPazartesi TV em de başlıyor Ebru tekrar..hepimiz başlayabiliriz onunla..
Benim oğlan sebzeli olanı sevmedi âmâ meyveliye bayıldı..
Benim oğlan sebzeli olanı sevmedi âmâ meyveliye bayıldı..
Iyiyim adasimagrim var şiştim regl olcam yarinda tarti gunu cok.cikicam sanrm sen nasilsn adasim diyete alstm ben
benimde küçük içti biraz :) arada yaparım, meyve suyu niyetine :) sen bu diyetini nerede paylaşıyorsun, arkadaşlardan yapmak isteyen oldu da :) link vermen mümkün mü?
canım bu hafta + çıkarsan bile haftaya çok güzel eksiler alırsın, üzülme hiç... bende 2-3 gündür toparladım kendimi, düzenli beslenmeye başladım, iyi akşamlar,,,
Evet Hayatım görünmüyor..Bi sorun var sanriim.kkdabldrimi göstermiyor canlar kimse yokmuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifirlama-diyeti.801992/benimde küçük içti biraz :) arada yaparım, meyve suyu niyetine :) sen bu diyetini nerede paylaşıyorsun, arkadaşlardan yapmak isteyen oldu da :) link vermen mümkün mü?
canım bu hafta + çıkarsan bile haftaya çok güzel eksiler alırsın, üzülme hiç... bende 2-3 gündür toparladım kendimi, düzenli beslenmeye başladım, iyi akşamlar,,,
İyi akşamlar herkeseee :) senelerdir görüşemediğim bir arkadaşımla buluştuk konuşacak öyle çok şey birikmiş ki bitmedi :)
Menümüde yazayım unutmadan :)
Sabah:
Yazmakla uğraşmayayım ekteki fotoğraftaki gibi standart artık :)
Öğlen
Yağı süzülmüş ton balıklı salata (sadece kıvırcık)
1 kase yoğurt
Akşam:
Kekikli tavuk
Salata
Ayran
1 türk kahvesi, bir iki tane kestane, 2 lt su
10000 adımı geçiyorum şuan bitmedi :)
Yarın kesin eksi ile geliyorum ama inşallah daha fazla eksi olur
Yaptıklarımı yazıyorum topiğe..Hemşerm bu tarfler hepsi senin topiginde varmi
Aynen kuzucumEvet Hayatım görünmüyor..
Yaptıklarımı yazıyorum topiğe..
Bu tempoya kesin 2 kilo gitmiştir .super devam ediyorsun,maşallah.Bugun perşembe oyuzden ayran detoksu yaptim ben bu hafta hergun 1 tane ekmek yedim oda kahvaltida 2 gun ayran detoksu yaptim bakalim ne olcak hep 1 kilo yada ustu fln verdim ama 2 kilo hic vermemistim merak.edioyeum bukadar spor diyet yapmamistm sonucu cok merak ediyorum yarin
Bu tempoya kesin 2 kilo gitmiştir .super devam ediyorsun,maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?