Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim oğlan sebzeli olanı sevmedi âmâ meyveliye bayıldı..

benimde küçük içti biraz :) arada yaparım, meyve suyu niyetine :) sen bu diyetini nerede paylaşıyorsun, arkadaşlardan yapmak isteyen oldu da :) link vermen mümkün mü?

Iyiyim adasim agrim var şiştim regl olcam yarinda tarti gunu cok.cikicam sanrm sen nasilsn adasim diyete alstm ben

canım bu hafta + çıkarsan bile haftaya çok güzel eksiler alırsın, üzülme hiç... bende 2-3 gündür toparladım kendimi, düzenli beslenmeye başladım, iyi akşamlar,,,

Tamam adasimmm destegin icn cok tesekkur ederim

Merhabalar takimdaslarim perim hasta olduğum icin cok giremedim bugunde hasta olmama ragmen spora gittim ama 45 dk yaptım ama geldim eve perisan oldum diyeblrm grib oldummm

Bi sorun var sanriim.kkda bldrimi göstermiyor canlar kimse yokmuuu

İyi akşamlar herkeseee :) senelerdir görüşemediğim bir arkadaşımla buluştuk konuşacak öyle çok şey birikmiş ki bitmedi :)

Menümüde yazayım unutmadan :)
Sabah:
Yazmakla uğraşmayayım ekteki fotoğraftaki gibi standart artık :)

Öğlen
Yağı süzülmüş ton balıklı salata (sadece kıvırcık)
1 kase yoğurt

Akşam:
Kekikli tavuk
Salata
Ayran

1 türk kahvesi, bir iki tane kestane, 2 lt su
10000 adımı geçiyorum şuan bitmedi :)

Yarın kesin eksi ile geliyorum ama inşallah daha fazla eksi olur

Eklentiler

• 2015-03-05 22.16.09.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 66
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifirlama-diyeti.801992/

Burası Zayıfcım..

Esim.menulerimizi ayni anda yazdik menun cok guzel tebrikler perimm

Bugun perşembe oyuzden ayran detoksu yaptim ben bu hafta hergun 1 tane ekmek yedim oda kahvaltida 2 gun ayran detoksu yaptim bakalim ne olcak hep 1 kilo yada ustu fln verdim ama 2 kilo hic vermemistim merak.edioyeum bukadar spor diyet yapmamistm sonucu cok merak ediyorum yarin

Bu tempoya kesin 2 kilo gitmiştir .super devam ediyorsun,maşallah.

Bu tempoya kesin 2 kilo gitmiştir .super devam ediyorsun,maşallah.

Hocamda diyor kesin 2 diye heyecanlym hergun 1 bucuk saat spor yaptım bi bugün 45 dk yaptım oda hastaym kuuzum INŞALLAH cok sagol zeynebimmm aklımı rejimle sporla bozdum hadi hayrlisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…