aynı vermişiz yaaaa ben de 600 gram verdim ama bu hafta veremicem diye çok korktum. Haftaya biraz daha asilalim olur mu ?Geçen hafta: 70.8
Bu hafta:70.2
Fark: 0.6
Yüzde:0.85
Bu durumla anladım ki yavaşladım ben iyice değiiiklik zamamı gelmiş
Geçen hafta: 70.8
Bu hafta:70.2
Fark: 0.6
Yüzde:0.85
Bu durumla anladım ki yavaşladım ben iyice değiiiklik zamamı gelmiş
Sonuç mükemmel canjm Kutlarım. Ne yaptın fa bu kadar kilo gitti bir hafta yaaaGecen hafta 68.600
bu hafta 66.400
fark 2.20
oran 3.206
hedeF 65
ALLAHIMA cok sukur emelime ulastim 2 kilo vermek istiyodum basardim ayni sekilde yola devam cok mutluyum takimdaslarim
Eşim aynı vermişiz yaaaa ben de 600 gram verdim ama bu hafta veremicem diye çok korktum. Haftaya biraz daha asilalim olur mu ?
Sonuç mükemmel canjm Kutlarım. Ne yaptın fa bu kadar kilo gitti bir hafta yaaa
Evet ben kuzularinannesi sandımPeri benim eşim
Eee emek verenin emeğini zayi etmiyo yaradanim. Tekrar Kutlarım canım. Mükemmel. Ayran detoksu bana kilo aldırıyor yaaaKuzum gunde 1 bucuksaat spor salonunda spor yaptım ayran detoksu yaptim 2 gun.. ekmek sadece kahvaltida 1 dilim yedim aksamlari genelde corba tukettm ve bol bol salata bide evde yarim saat yatmadan dans ettim cok uğraştım ya tarti bana güldü cok şükür
Evet ben kuzularinannesi sandım
Hemen ifşa ediyon heee yanlış gördük alla allaaa
Eee emek verenin emeğini zayi etmiyo yaradanim. Tekrar Kutlarım canım. Mükemmel. Ayran detoksu bana kilo aldırıyor yaaa
Son kiloya ne alakası var kiz millet kirk küsür kiloya iniyo sen daha nerdesinGünaydın Hanımlar dün menü bildirmeye gelemedim kusura bakmayın . biliyosunuz rahatsızlığım devam etti . hem de gü boyu dışardaydım ..
Ama Şükür ki geçti ..
Son günlerde yediğim fazla ekmekler yüzünden çok eksi göremedim
geçen hafta : 66.5
bu hafta : 66,4
hedef 65
Artık hedef 65 yazmaktan bıktım .. motivasyonum düşüyor aynı kiloda kalınca . son kiloları vermek ne kadar zormuş meğer
Yaâ ben çok seviyorum tadını hiç diyet gibi değil. Sen 6 kaselik olandan mi yaptın. Günde 6 kez çorba çok geliyoSagol bitanem hamd olsunciddimi kuzum migdene belki zaarari dokunuyordur gaz filanmi yapıyor acaba
Yaâ ben çok seviyorum tadını hiç diyet gibi değil. Sen 6 kaselik olandan mi yaptın. Günde 6 kez çorba çok geliyo
Beklenen sonuçtu seninki.spora yazılmakla çok iyi yaptın bravo sanaKuzum gunde 1 bucuksaat spor salonunda spor yaptım ayran detoksu yaptim 2 gun.. ekmek sadece kahvaltida 1 dilim yedim aksamlari genelde corba tukettm ve bol bol salata bide evde yarim saat yatmadan dans ettim cok uğraştım ya tarti bana güldü cok şükür
Beklenen sonuçtu seninki.spora yazılmakla çok iyi yaptın bravo sana
Anladım canım.Yok kuzum soyle yaptım ben
kahvalti 1 dilim tahil ekmek slata domates az peynir standart bitki cayi
Öğlen ayran corbasi salata
aksam ayran corbasi salata ben 2 kase içtim
Anladım canım.
O da güzelmiş. Öteki çok fazla oluyo seninki daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?