Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta 94.4
Bu hafta 93.9
Fark 0.500

Cildiracagm ya çok kilo verdim ya sanki gidim gidim gidiyor
500 gr az mı canım böyle böyle hepsi gidecek acele etme geç olsun ama kalıcı olsun canm

Tesekku ederım

Selam kızlar öncelikle dün bildirin yapamadım. Sabah çok güzel bir karatay kahvaltısı yaptım. Öğleyin bir küçük süt Saat 4 te tarhana Çorba ve bakla yedim. Pazartesi den cumaya 400 gr gitti. Çok fazla spor yapamıyorum . Hareket etmeye çalışıyorum . Su 2-3 litre içiyorum.

Günaydın kızlar bende durum pek içaçıcı değil regl dolayısıyla çok fazla şiştim patlamak üzereyim resmen
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 86.4
Fark +1

Küzum simdi
Uç dilim peynir
İki dlm ekmek
Bir küçük domates
Şekersiz cay iccm iyi mi
Ekmeği bir dilim yap bence canım birde içine zeytin, maydanoz, salatalık falanda ekleyebilirsin

Ben bu haftaki sonuçla gerçekten fena gaza geldim. Bana göre 600 gr çok çok az bir rakam. daha fazlalarını verebilecek durumdayım. Sömestrda koyduğum 69 hedefine haleen gelemedim bile. 6 lara girmemek için direniyorum resmen. Savaş ilan ediyorum artık, eşim depar attı gitti resmen ben yerimde sayıyorum

Son kiloya ne alaka millet kirk küsür kiloya iniyo sen daha nerdesin
onu verenlerin kilosu cok fzla. benim 66 tan 60 a inmem lazim . ilk verirken iyi gidiyodu ama simdi bozuldu bayagi farkindayim. cunku odem atiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…