- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
500 gr az mı canım böyle böyle hepsi gidecek acele etme geç olsun ama kalıcı olsun canmGecen hafta 94.4
Bu hafta 93.9
Fark 0.500
Cildiracagm ya çok kilo verdim ya sanki gidim gidim gidiyor
Tesekku ederım
teşekkür ederim canım
sen verirsin canım, tebrikler
tebrikler canım
canım sana kocaaaman tebrikler,
tebrik ederim canım
gayet güzel, tebrik ederim canım
iyi vermişsin canım tebrik ederim
bence iyi vermişsin, aynen devam tebrik ederim
harikasın, maşallahtebrik ederim...
500 gr fena değil canım tebrik ederim
maşallah canım tebrik ederim
tebrik ederimmm
Sağol kuzum inşallah ama o KDE dikkat etmeye calisiyorum yine az gidiyor bir hatam var ama bulcgm.500 gr az mı canım böyle böyle hepsi gidecek acele etme geç olsun ama kalıcı olsun canm
Tesekku ederım
Sağol canım Şekerine falan baktır troidlere baktırSağol kuzum inşallah ama o KDE dikkat etmeye calisiyorum yine az gidiyor bir hatam var ama bulcgm.
Bak sen super vermissin tebrikler
ve beklediğim haber harikasın Hülya cım =)Bu arada sıfırlama diyetine 75.5 ile başladım..4 günde 1.6 kilo verdim..
Evet canım inşallah bu hafta listedeyimBu hafta giriyorsun dimi listeye?
Ekmeği bir dilim yap bence canımKüzum simdi
Uç dilim peynir
İki dlm ekmek
Bir küçük domates
Şekersiz cay iccm iyi mi
onu verenlerin kilosu cok fzla. benim 66 tan 60 a inmem lazim . ilk verirken iyi gidiyodu ama simdi bozuldu bayagi farkindayim. cunku odem atiyodumSon kiloya ne alaka millet kirk küsür kiloya iniyo sen daha nerdesin
En son salı menü bildirdi daha da gelmedi. Aslında kkya geliyor ama nedense takıma hiç gelmiyor.Masmavi günlerdir yok deyil mi?
Ooo bu hiç olmadı gerçekten. Fark epey var. Emin misin canım tekrar bir baksana ?Günaydın kızlar bende durum pek içaçıcı değil regl dolayısıyla çok fazla şiştim patlamak üzereyim resmen
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 86.4
Fark +1
ben de ama ne yapalm yine boyle olduGünaydın canım. Ben senden daha iyi bi sonuç bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?