Menü ve su iyi demek spor yapsan gidecek kilolar mekikle ip atlamayla başla istersen çok vakit ayiramiyorsanSelam kızlar öncelikle dün bildirin yapamadım. Sabah çok güzel bir karatay kahvaltısı yaptım. Öğleyin bir küçük süt Saat 4 te tarhana Çorba ve bakla yedim. Pazartesi den cumaya 400 gr gitti. Çok fazla spor yapamıyorum . Hareket etmeye çalışıyorum . Su 2-3 litre içiyorum.
Kizlar 2 haftalik iznimde psikolojik sorunlarim oldugunun farkina vardim tedavi olmaya karar verdim,okulda hergun idare ile sorun yasadim,,2 kilo aldim,kayinvaldem geldi hala bizde sukur,kardesimin biri ankaraya kacti(mektup birakip evden kacti?),evet bendeki gelisimler bunlaaaaaar
Al benden de o kadar ekmeği sadece sabah yiyeceğim o da bir dilim dur BN monti kitabına geceyim bir çok fena sinirlerin bozuldu cnm ya
Teşekkür ederim Aynuram.
Yediklerime elimden geldiğince dikkat edicem yine ama düzenli menü bildirimi ve tam anlamıyla kendi düzenime dikkat edemiyorum, o sıkıntı oluyor... Takım sorumluluğunu da yerine getirmeyince içim rahat etmiyor. Böylesi daha iyi olacak..
Kizlar 2 haftalik iznimde psikolojik sorunlarim oldugunun farkina vardim tedavi olmaya karar verdim,okulda hergun idare ile sorun yasadim,,2 kilo aldim,kayinvaldem geldi hala bizde sukur,kardesimin biri ankaraya kacti(mektup birakip evden kacti?),evet bendeki gelisimler bunlaaaaaar
Bendim açıkladım demin iş yeri mailiyle açmıştım o hesabı maili değişemedim onay vermedi. yeniden açtım hesabı.1239874 kim?
ay canım benim.Allah gönlünü ferahlatsın.tedavin inşallah iyi sonuç alır.kardeşine de üzüldüm.acaba haberleşe biliyormusunuz?Kizlar 2 haftalik iznimde psikolojik sorunlarim oldugunun farkina vardim tedavi olmaya karar verdim,okulda hergun idare ile sorun yasadim,,2 kilo aldim,kayinvaldem geldi hala bizde sukur,kardesimin biri ankaraya kacti(mektup birakip evden kacti?),evet bendeki gelisimler bunlaaaaaar
Yagsiz peynir yaziyor CNm yagsiz bulamıyorum ki
Pardon görmedim yazdiginiBendim açıkladım demin iş yeri mailiyle açmıştım o hesabı maili değişemedim onay vermedi. yeniden açtım hesabı.
hülyamın yazdıklarını oku.belki sana iyi gelir.karar senin bitanemTeşekkür ederim Aynuram.
Yediklerime elimden geldiğince dikkat edicem yine ama düzenli menü bildirimi ve tam anlamıyla kendi düzenime dikkat edemiyorum, o sıkıntı oluyor... Takım sorumluluğunu da yerine getirmeyince içim rahat etmiyor. Böylesi daha iyi olacak..
Evet ariyoay canım benim.Allah gönlünü ferahlatsın.tedavin inşallah iyi sonuç alır.kardeşine de üzüldüm.acaba haberleşe biliyormusunuz?
oh iyi o zaman.bi de erkek kardeşinmiş.inşallah Allahım yolunu açık etsinn.....Evet ariyo
Allah YARDIMCINIZ olsun 18 yas boyle bir karar için küçük geldi bana umarim oda anlayacaktır bunu en kisa zamanda dönecektirErkek kardesim 18 yasinda basina buyruk ankarada yalniz yadayacakmis
En deli çağ deniyor ya.. Yaşarken bilemiyoruz ama çok fevri düşünceler içinde olunan bir dönem.Allah YARDIMCINIZ olsun 18 yas boyle bir karar için küçük geldi bana umarim oda anlayacaktır bunu en kisa zamanda dönecektir
Tamam bakarim lorda olr yazmis abla evde vardi not alyim bitince onu alrim tam adi aknaz miay_60 ben bimin aknaz light peynirini kullanıyorum yağ oranı an az olan peynirlerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?