Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü ve su iyi demek spor yapsan gidecek kilolar mekikle ip atlamayla başla istersen çok vakit ayiramiyorsan

hoşgeldin sosyalim . İNŞALLAH tez zamanda üstesinden gelirsin sorunlarının . ALLAH gönlüne ferahlık versin canım

Al benden de o kadar ekmeği sadece sabah yiyeceğim o da bir dilim dur BN monti kitabına geceyim bir çok fena sinirlerin bozuldu cnm ya

istersen 3 dilim ye canım ama kaçamaksız yap montiyi N Naz 'ın yaptığı gibi. az yemek değil doğru yemek gerekiyor

ayrılınca illaki kilo alınıyor canım keşke ayrılmasan

Allah sorunlarını halletmene yardımcı olsun inşallah

ne desem bilemedim canım Allah yardımcın olsun

ay canım benim.Allah gönlünü ferahlatsın.tedavin inşallah iyi sonuç alır.kardeşine de üzüldüm.acaba haberleşe biliyormusunuz?

Yagsiz peynir yaziyor CNm yagsiz bulamıyorum ki

hülyamın yazdıklarını oku.belki sana iyi gelir.karar senin bitanem

Allah yardımcınız olsun.

Allah YARDIMCINIZ olsun 18 yas boyle bir karar için küçük geldi bana umarim oda anlayacaktır bunu en kisa zamanda dönecektir
En deli çağ deniyor ya.. Yaşarken bilemiyoruz ama çok fevri düşünceler içinde olunan bir dönem.
18 yaşında çok genç ama kendi ayaklarının üstünde bir dönem idare edebilir en azından inş yakın zamanda hatasını fark eder döner.

_AYNURA_
canim bizim takima listeye bir bakarmisin tasiyamadim cepten
kontrol et paylasiyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…