Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 403.ETAP***

perigunlugu(70.8/70.2/0.6/%)
mucizelerprensesi(74.2/73/1.2/%)
tubaturem06(66.5/66.4/0.1/%)
hayatperisi7(68.6/66.4/2.2/%)hayabos isimli üye nick deyiştirdi
OoOturtleOoO (85.4/86.4/-1/%-)
gubsej (84.7///%)
masmavi_(59.7/59.4/0.3/%)
msgulerr(59.7/59/0.7/%)
no name (76.1/75.8/0.3/%)
kuzularinannesi(68.5/67.9/0.6/%)
ay__060 (94.4/93.9/0.5/%)

daydream15(73.9///%)kilosu sabit.397.etapda izne ayrılan üye geri döndü.
firuzew(73.4/72.6/0.8/%)katılım tarihi 16.02.2015.başlanğıç kilosu 74.5.hedef kilosu ...

7. TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
perim paylaşıma baktın mı?bu hafta sonuçları biz yapıcaz.5.takımla sıra deyiştirdim.

Günaydın...

Geçen hafta: 59.7
Bu hafta: 59.4
Yüzde: 0.5

....

Kızlar ben bu ara hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Ne diyete ne takıma ne derslerime ne stajıma... Yediklerime de dikkat edemiyorum zaten. Zararlı şeyler tüketmiyorum abur cubur gibi falan ama düzenli de beslenmiyorum. Menülerimi de o yüzden paylaşamıyorum. Çok dalgınım. Sıkıntılarım beni içine çekiyor gibi sanki...

O yüzden,
İzin durumu nasıl oluyor bilmiyorum, tamamen ayrılmak da istemiyorum ama bi süre toparlanmayı beklemek istiyorum. Mümkün mü?

bende bakıyorum maviye yokk bildirime gelir ama mutlaka.
bu arada kızlar ben elma sirkeli suya başladım ya sabah akşam içiyorumm hani. kilo vermeme etkisi var mı bilmiyorum ama cildimde bariz değişiklikler var. daha bi yumuşak olduu. bi pürüzsüz geliyor gözüme. özellikle de yüzümm. tavsiye ediyorum yaniii :)
dün menümü yazamamıştım bugün yazayımm.
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin çay
öğlen domates çorbası nohut yemeği
akşam taze fasulye bulgur pilavı ve ayran
10 gibi tarçınlı süt.
yemekler hep yarım porsiyon bu arada.

tabiki mümkün hayatım.en az 2haftalık izne ayrıla bilirsin mavişim.kendini toparlar ve gelirsin takıma.ama izne ayrılmak pek yaramıyor bazen.kilo ala biliyor daha da kötü ola biliyor.ama yine de sen bilirsin.karar senin tatlım

Teşekkür ederim Aynuram.
Yediklerime elimden geldiğince dikkat edicem yine ama düzenli menü bildirimi ve tam anlamıyla kendi düzenime dikkat edemiyorum, o sıkıntı oluyor... Takım sorumluluğunu da yerine getirmeyince içim rahat etmiyor. Böylesi daha iyi olacak..

niye değiştirdin nickini?çok güzeldi o..

İş yeri mailiyle açmıştım.Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S
Bende yeniden kişisel mailimle açtım hesap.
İş yeri mailleri takip ediliyodur sanırım emin değilim ama rezil olmayım birde

Kizlar 2 haftalik iznimde psikolojik sorunlarim oldugunun farkina vardim tedavi olmaya karar verdim,okulda hergun idare ile sorun yasadim,,2 kilo aldim,kayinvaldem geldi hala bizde sukur,kardesimin biri ankaraya kacti(mektup birakip evden kacti?),evet bendeki gelisimler bunlaaaaaar

Mavimmmm ayrılma takımdan bugün diyetimin ilk günü de ve yeniden başla...asla sorunlarını küçümsemek değil yazacaklarım ki zaten bilmiyorum sorunlarını..Ama o güzel kalbinin attığına,her işini kendin yapabildiğine şükrederek başla hadi...hepimizin dibe vurduğu dönemler oldu..ben ne yaptığımı söyleyeyim sana..çok daraldığımda gökyüzüne bakar ve bana verdiği her iyi şey için şükrederim ve bakarım ki aslında ne güzel şeylere sahibim..gözlerim var,ayaklarım var..her işimi kendim yapıyorum..bundan büyük zengnlik var mı?genceciksin,güzelsin,çok güzel bir mesleğin olacak..bardağın boş tarafına bakarsak bu kısa ömür ahla vahla geçer gideeeeerr..Lütfen kendini toparla ve sımsıkı sarı hayata..herşeye rağmen ,olur mu?

Al benden de o kadar ekmeği sadece sabah yiyeceğim o da bir dilim dur BN monti kitabına geceyim bir çok fena sinirlerin bozuldu cnm ya

nereye kaçtı yani ne için kaçtı? anlamadım sosyalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…