Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnş. Belki kiz ile erkeğin bir değildir o dönemleri bana çok uç bir düşünce geliyor şuan ama haklisin bnm kardeşim 15 yasinda o bile sürekli yalniz kalma cabasinda

Oyyy... Ablacım çok tatlısın yaa..
Ben de genelde dediğini yapıyorum ama bu defa çok zorlandım, zorlanıyorum. Canıma tak eden şeyler var, artık katlanamadığım. Ben yine takıma gelip gidicem ama liste için izne ayrılmak istiyorım. Listenin sorumluluğu şu dönemde ağır geliyor biraz. Yoksa diyeti salmak ve önüme gelene saldırmak gibi bir niyetim yok :) Diyete, dikkat etmeye devam..

ayrılınca illaki kilo alınıyor canım keşke ayrılmasan

Allah sorunlarını halletmene yardımcı olsun inşallah
Tamamen ayrılmıyorum canım, topikten kopmayacağım. Listeyi kötü etkilememek için listeden izne ayrılcam. Gram gram veriyorum zaten.

Çok sağol bu arada canım, inşallah..

***7.TAKIM 403.ETAP***

perigunlugu(70.8/70.2/0.6/%0.85)
mucizelerprensesi(74.2/73/1.2/%1.61)
tubaturem06(66.5/66.4/0.1/%0.15)
hayatperisi7(68.6/66.4/2.2/%3.21)hayabos isimli üye nick deyiştirdi
OoOturtleOoO (85.4/86.4/-1/%-1.17)
gubsej (84.7///%)
masmavi_(59.7/59.4/0.3/%0.3)izne ayrılmak istiyor
msgulerr(59.7/59/0.7/%1.17)
no name (76.1/75.8/0.3/%0.39)
kuzularinannesi(68.5/67.9/0.6/%0.88)
ay__060 (94.4/93.9/0.5/%0.53)

daydream15(73.9///%)kilosu sabit.397.etapda izne ayrılan üye geri döndü.
firuzew(73.4/72.6/0.8/%1.09)katılım tarihi 16.02.2015.başlanğıç kilosu 74.5.hedef kilosu ...

7. TAKIM ORTALAMASI:%

İnş. Belki kiz ile erkeğin bir değildir o dönemleri bana çok uç bir düşünce geliyor şuan ama haklisin bnm kardeşim 15 yasinda o bile sürekli yalniz kalma cabasinda
Aslında üniye başladıgımız yıllarda bi çogumuz baska bir sehirde ailemizden bagımsız yaşamaya başladık tek farkımız maddı destek alıyo olmamızdı ama. Cevremde kendını geçindirip okuyanlarda cok vardı . Hayata geç kalıyoruz aslında 18 yaş hayata başlanabilecek yaş fakat yeterli olgunluk olmadıgı için cevreden etkilenilebiliyor.
Allah herkesi düzgün insanlarla karşılaştırsın en önemlisi bu sanırım.
O yaşlarda özgürlüğü aileden kopmak olarak anlıyoruz ne yazık ki. bi on sene sonra aile huzur bulunan nokta oluyor.
Bunların hiçbiride yaşanmadan öğrenilemiyor ki.

Ben listeye dahil olacağım zaman dahil olduğum haftaki kilom mu başlangıc kilom sayılacak gruba geldiğim günki mi?

kızlar günaydın
çok acil bişey sorcam
bilgisayar öğretmeni vardı aramızda ama kim hatırlayamadım
ağ bağlantılarında ortak diye bir dosyamız vardı
yanlışlıkla sildik
silince masa üzerindeki klasörlerde gitti
geri dönüşümde hiçbir yerde bulamıyorum
bu dosya nasıl geri getirilir
yardım yardım

bu hafta derece olmaz gibi..sabah ajanlık yaparken bir takımda 3.7 kilo veren gördüm

perigunlugu bilgisayar öğretmeni canım

bu hafta smothi yapan baya kişi var sanırım . bikaç yerde denk gelmiştim menülere
menüsüne bakmadım Nazım ama metabolizması hızlı demek ki..Aaa listede olup olmadığını bilmiyorum sadece bildirimini gördüm belki ilk haftasıdır..

Yinede süper bir sonuç canım Tebrik ederim ve devamını dilerim
perim paylaşıma baktın mı?bu hafta sonuçları biz yapıcaz.5.takımla sıra deyiştirdim.
Evet canım gördüm demin. Orayada bakınıyorum :)
Her şerde bir hayır vardır. Madem haberde alabiliyorsunuz, inşallah sorunsuz bir şekilde o da doğruları fark eder. Bak ne güzel sende kendinde bir yanlış farketmişsin ama düzeltmek için adımı da atmışsın
Al benden de o kadar ekmeği sadece sabah yiyeceğim o da bir dilim dur BN monti kitabına geceyim bir çok fena sinirlerin bozuldu cnm ya
Halledersin canım eminim

Geldimmmm :)

Normalde sizin şirkette kullandığınız ortak bir alandaysa muhakkak her gün yedek alınıyordur. Bilgi işlemiyle görüşürsen ancak onlar bulabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…