İnş. Belki kiz ile erkeğin bir değildir o dönemleri bana çok uç bir düşünce geliyor şuan ama haklisin bnm kardeşim 15 yasinda o bile sürekli yalniz kalma cabasindaEn deli çağ deniyor ya.. Yaşarken bilemiyoruz ama çok fevri düşünceler içinde olunan bir dönem.
18 yaşında çok genç ama kendi ayaklarının üstünde bir dönem idare edebilir en azından inş yakın zamanda hatasını fark eder döner.
Tamam bakarim lorda olr yazmis abla evde vardi not alyim bitince onu alrim tam adi aknaz mi
Oyyy... Ablacım çok tatlısın yaa..Mavimmmm ayrılma takımdan bugün diyetimin ilk günü de ve yeniden başla...asla sorunlarını küçümsemek değil yazacaklarım ki zaten bilmiyorum sorunlarını..Ama o güzel kalbinin attığına,her işini kendin yapabildiğine şükrederek başla hadi...hepimizin dibe vurduğu dönemler oldu..ben ne yaptığımı söyleyeyim sana..çok daraldığımda gökyüzüne bakar ve bana verdiği her iyi şey için şükrederim ve bakarım ki aslında ne güzel şeylere sahibim..gözlerim var,ayaklarım var..her işimi kendim yapıyorum..bundan büyük zengnlik var mı?genceciksin,güzelsin,çok güzel bir mesleğin olacak..bardağın boş tarafına bakarsak bu kısa ömür ahla vahla geçer gideeeeerr..Lütfen kendini toparla ve sımsıkı sarı hayata..herşeye rağmen ,olur mu?
Tamamen ayrılmıyorum canım, topikten kopmayacağım. Listeyi kötü etkilememek için listeden izne ayrılcam. Gram gram veriyorum zaten.ayrılınca illaki kilo alınıyor canım keşke ayrılmasan
Allah sorunlarını halletmene yardımcı olsun inşallah
Aslında üniye başladıgımız yıllarda bi çogumuz baska bir sehirde ailemizden bagımsız yaşamaya başladık tek farkımız maddı destek alıyo olmamızdı ama. Cevremde kendını geçindirip okuyanlarda cok vardı . Hayata geç kalıyoruz aslında 18 yaş hayata başlanabilecek yaş fakat yeterli olgunluk olmadıgı için cevreden etkilenilebiliyor.İnş. Belki kiz ile erkeğin bir değildir o dönemleri bana çok uç bir düşünce geliyor şuan ama haklisin bnm kardeşim 15 yasinda o bile sürekli yalniz kalma cabasinda
bu hafta derece olmaz gibi..sabah ajanlık yaparken bir takımda 3.7 kilo veren gördüm***7.TAKIM 403.ETAP***
perigunlugu(70.8/70.2/0.6/%0.85)
mucizelerprensesi(74.2/73/1.2/%1.61)
tubaturem06(66.5/66.4/0.1/%0.15)
hayatperisi7(68.6/66.4/2.2/%3.21)hayabos isimli üye nick deyiştirdi
OoOturtleOoO (85.4/86.4/-1/%-1.17)
gubsej (84.7///%)
masmavi_(59.7/59.4/0.3/%0.3)izne ayrılmak istiyor
msgulerr(59.7/59/0.7/%1.17)
no name (76.1/75.8/0.3/%0.39)
kuzularinannesi(68.5/67.9/0.6/%0.88)
ay__060 (94.4/93.9/0.5/%0.53)
daydream15(73.9///%)kilosu sabit.397.etapda izne ayrılan üye geri döndü.
firuzew(73.4/72.6/0.8/%1.09)katılım tarihi 16.02.2015.başlanğıç kilosu 74.5.hedef kilosu ...
7. TAKIM ORTALAMASI:%
bu hafta derece olmaz gibi..sabah ajanlık yaparken bir takımda 3.7 kilo veren gördüm
Ben listeye dahil olacağım zaman dahil olduğum haftaki kilom mu başlangıc kilom sayılacak gruba geldiğim günki mi?
kızlar günaydın
çok acil bişey sorcam
bilgisayar öğretmeni vardı aramızda ama kim hatırlayamadım
ağ bağlantılarında ortak diye bir dosyamız vardı
yanlışlıkla sildik
silince masa üzerindeki klasörlerde gitti
geri dönüşümde hiçbir yerde bulamıyorum
bu dosya nasıl geri getirilir
yardım yardım
menüsüne bakmadım Nazım ama metabolizması hızlı demek ki..Aaa listede olup olmadığını bilmiyorum sadece bildirimini gördüm belki ilk haftasıdır..bu hafta smothi yapan baya kişi var sanırım . bikaç yerde denk gelmiştim menülere
kim verdi ki bi haftada o kiloyu? yüksektir heralde kilosu. Benimde yüksek ama gramlara seviniyorumbu hafta derece olmaz gibi..sabah ajanlık yaparken bir takımda 3.7 kilo veren gördüm
offf peride yok herhaldeperigunlugu bilgisayar öğretmeni canım
1.takımda..listedeymiş..takımın geneli önemli tabiki ..bireyselde 1.olur..kim verdi ki bi haftada o kiloyu? yüksektir heralde kilosu. Benimde yüksek ama gramlara seviniyorum
Yinede süper bir sonuç canımSelamlar,
iyi sabahlar herkese,,
dün yine yogunluktan menu bildirimini bugun yapıyoırum.
dun sabah : 08:30
peynir
salatalık
yumurta
10 zeytin
1/2 dilim koy ekmegi
8 badem
ogle: turk kahvesi
aksam : tarhana corbası
peynir
salatalık
yogurt
bu hafta reglim o yuzden bayagı şişim vermiş gibiyim ama bu gercek deger degil buyuk ihtimalle :)
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 64
Fark: = 1
Yüzden: =1,53
Evet canım gördüm demin.perim paylaşıma baktın mı?bu hafta sonuçları biz yapıcaz.5.takımla sıra deyiştirdim.
Her şerde bir hayır vardır. Madem haberde alabiliyorsunuz, inşallah sorunsuz bir şekilde o da doğruları fark eder. Bak ne güzel sende kendinde bir yanlış farketmişsin ama düzeltmek için adımı da atmışsınKizlar 2 haftalik iznimde psikolojik sorunlarim oldugunun farkina vardim tedavi olmaya karar verdim,okulda hergun idare ile sorun yasadim,,2 kilo aldim,kayinvaldem geldi hala bizde sukur,kardesimin biri ankaraya kacti(mektup birakip evden kacti?),evet bendeki gelisimler bunlaaaaaar
Halledersin canım eminimAl benden de o kadar ekmeği sadece sabah yiyeceğim o da bir dilim dur BN monti kitabına geceyim bir çok fena sinirlerin bozuldu cnm ya
Menülerini inceleyim cok merak ettim şimdi1.takımda..listedeymiş..takımın geneli önemli tabiki ..bireyselde 1.olur..
kızlar günaydın
çok acil bişey sorcam
bilgisayar öğretmeni vardı aramızda ama kim hatırlayamadım
ağ bağlantılarında ortak diye bir dosyamız vardı
yanlışlıkla sildik
silince masa üzerindeki klasörlerde gitti
geri dönüşümde hiçbir yerde bulamıyorum
bu dosya nasıl geri getirilir
yardım yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?