Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hilmiş ben dün ve bugün protein diyetine başlangıç gibi bişey yaptım ama öğle yemeklerimde sıkıntı yaşıyorum
pazartesi olursa bende evden bişeyler ayarlayayım bana uyar yani

takım kuralları gerği 12 şubata kadar herkesin min.inmesi gereken kiloyu yazacağım.ha tabi bundan fazla kilo verenler olursa süper ama bu kiloya gelemeyenler ceza puanı alacaklar.

yarisci 74
askito 64,4
cimcime50 53,5
ebtuna 67,6
cansınsen 66,4
pregant 89
zalimi 90
amylee_5 72,5

meral 62,2
fatot+ 74,5
medusa 58,8

bu hedefi şimdiden geçenler var ama ben yinede min.yazmak istedim kimse verdiklerini geri almasın.

canımmmm yumurtayı işyerinde yiyemem de sabah çıkmadan süt içebilirim

ya da nesfit yiyeyim aynı değil mi tahıl d aolmuş oluyor? olur mu

hayir hayir tahil olmaz.. un makarna .. pilav .. patates-- vs vs bunlar yokk..

sadece protein..

yoksa yag yakamazsiniz.

nalancim evde kaynat aksamdan.. sabah cikarken yanina al 2 yumurta canimm

birde bütün bunlari cok az ve ya tamamen tuzsuz yerseniz cok basarili olursunuz..

ara ara aciktiginizda meyveli ve ya az yagli sade yogurt tüketin. elma yiyin..

haftaya yine 1nci olabiliriz !

canım kaynatmaktan değil işyerine getiremem kokar leşşş gibi anladın mı ondan burada olmaz yani yumurta

sabah çıkmadan mı yesem

tonbalikli salata yapabilirsin..

yada karisik sebze..(patates , barbunya gibi seyler olmasin ama)

himm baskaa.. köfte :))

nette araştırdım bir protein diyeti buldum bu da olabilir

PROTEıNLE ZAYIFLAMA DıYETı

HEDEF: 1 HAFTADA 3-4 KıLO.
GÜNLÜK KALORı: 900 KCAL

BU DıYET BOL PROTEıN ıÇERDıĞı ıÇıN 1 HAFTADAN FAZLA UYGULANMAMASI ÖNERıLıR. UZUN SÜRE UYGULANMASI HALıNDE ZARARLI OLABıLıR. 1 HAFTA UYGULADIKTAN SONRA 2 HAFTA ARA VEREREK TEKRAR UYGULAYABıLıRSıNıZ.

1 HAFTADAN FAZLA UYGULANMAMASI ÖNERıLıR. UZUN SÜRE UYGULANMASI HALıNDE ZARARLI OLABıLıR.

UYGULAMA7 GÜN BOYUNCA

SABAH : BıR TABAK DOĞAL YOĞURT/VEYA, 200-250 ML SÜT /VEYA 100 GR YAĞSIZ BEYAZ PEYNıR/VEYA 2 PARÇA JAMBON, 1 ADET MEYVE (MEYVE SUYU OLMAMALI), TATLANDIRICILI ÇAY VEYA KAHVE

ÖĞLE : 150 GR ET VEYA 200 GR BALIK YAĞSIZ BALIK VEYA 4 PARÇA PıŞMıŞ JAMBON, VEYA 2 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA, 200 GR SEBZE YEMEĞı, YEŞıL SALATA, DOMATES, HAVUÇ, SALATALIK (1 ÇAY KAŞIĞI ZEYTıNYAĞI ıLE)

AKŞAM : 150 GR ET VEYA (1-2 PARÇA SOĞUK ET) 200 GR BUĞULAMA BALIK VEYA 3-4 PARÇA SOMON FÜME 200 GR HAŞLANMIŞ SEBZE; (PATLICAN, MANTAR, KEREVıZ, YEŞıL YA DA KIRMIZI BıBER, KABAK, ISPANAK, KUŞKONMAZ)

ayçin böyle mi yazmamız gerekiyor? ben bilmiyordum şekerimmm...

meral sasirdim dogrusu..
bende cok iyi etki yapiyor..

ay az önce tika basa yedim.. günlerdir ac geziyordum :))
doyana kadar yemek ne güzelmis :))

ama günü burada bitiriyorum cünkü aksamda yersem yedigimi yakamam..

öptüm sizi kizlar yogun bir gün beni bekliyor.

esimi ikna edersem yüzmeye gideriz belki

kımse spor programıma onay vermemıs ııı ole olsun bende kendım yapar daha cabuk zayıflarım:umursamaz:

kaptan benım hedef kılom 74 gozukuyo sımdı ben yınemı kılo alım yanııkafamçokkarıştı

ben hedef olarak 70 versem olmazmıııCADIARZU:jeyyar:

fatot kız sen benim yazdıklarım tam olarak okumuyormusun
bu takım kuralları gereği vermen gereken.ama sen ben 12 şubata kadar 70 olurum diyosan ne ala.
ama 74 ün üsüt olursan ceza alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…